پاسخ : فــــــــراز و فـــــــرودهای دلار - یورو
هیچ توافقی در کار نخواهد بود
به این دلیل که هم اکنون نیز اکثر زیردستان بایدن ، ایران را بزرگترین حامی تروریست می دانند .
آنتونی بلینکن وزیر خارجه پیشنهادی کابینه بایدن:
رژیم ایران را بزرگترین حامی تروریست میدانم.
شرایطشون برای برگرداندن تحریمها هم کاملاً واضح است:
1) توسعه برنامه موشکی بالیستیک ایران باید متوقف شود :
«جیک سالیوان»، مشاور امنیت ملی دولت رئیسجمهور منتخب آمریکا گفت که واشنگتن بر این باور است که موضوع موشکهای بالستیک ایران باید بر روی میز مذاکره باشد.
2)ایران باید از حمایت از گروههای تروریستی در منطقه خاور میانه، از جمله حزب الله لبنان، حماس و گروه فلسطینی جهاد اسلامی دست بردارد.
3)ایران باید از حمایت نظامی از شبه نظامیان شیعه حوثی دست بردارد و به سمت دست یافتن به یک راه حل سیاسی مسالمت آمیز در یمن گام بردارد.
4)کلیه نیروهای نظامی تحت امر ایران در سراسر سوریه باید از آن کشور خارج شوند.
5) ایران باید به رفتار تهدیدآمیز در برابر همسایگانش که بسیاری از آنها متحدان آمریکا هستند ، پایان دهد، از جمله تهدید اسرائیل به نابودی و پرتاب موشک به عربستان سعودی و امارات متحده عربی. این شامل تهدید کشتیرانی بین المللی و عملیات خرابکارانه سایبری نیز میشود.
خب شما پیش خود تصور کرده اید ایران به کدام یک از خواسته های فوق تن در می دهد ؟
شما تصور کردید بایدن می آید و می گوید من هیچ شرطی ندارم و همه تحریمها را بر می دارم و کلیه پولهای بلوکه شدن ایران را آزاد می کنم ، فقط به شرطی که به من بیچاره اجازه دهند به برجام برگردم؟
هیچ مذاکره ای در کار نخواهد بود ، چون هیچ کدام از شروط فوق توسط ایران اجرا نخواهد شد .
پس بیخود به قیمت دلار زیر 20 هزار تومان دلخوش نباشید !
برای چی نمودار دلار برای سال 1402 قیمت 75 هزار تومان را نشان می دهد ؟
اون افرادی که تصور دلار زیر 20 هزار تومان دارند ، این آرزو برایشان، همچنان آرزو باقی خواهد ماند
ایران امکان نداره هیچ کدام از 5 شرط فوق را قبول کند .
هیچ توافقی در کار نخواهد بود
به این دلیل که هم اکنون نیز اکثر زیردستان بایدن ، ایران را بزرگترین حامی تروریست می دانند .
آنتونی بلینکن وزیر خارجه پیشنهادی کابینه بایدن:
رژیم ایران را بزرگترین حامی تروریست میدانم.
شرایطشون برای برگرداندن تحریمها هم کاملاً واضح است:
1) توسعه برنامه موشکی بالیستیک ایران باید متوقف شود :
«جیک سالیوان»، مشاور امنیت ملی دولت رئیسجمهور منتخب آمریکا گفت که واشنگتن بر این باور است که موضوع موشکهای بالستیک ایران باید بر روی میز مذاکره باشد.
2)ایران باید از حمایت از گروههای تروریستی در منطقه خاور میانه، از جمله حزب الله لبنان، حماس و گروه فلسطینی جهاد اسلامی دست بردارد.
3)ایران باید از حمایت نظامی از شبه نظامیان شیعه حوثی دست بردارد و به سمت دست یافتن به یک راه حل سیاسی مسالمت آمیز در یمن گام بردارد.
4)کلیه نیروهای نظامی تحت امر ایران در سراسر سوریه باید از آن کشور خارج شوند.
5) ایران باید به رفتار تهدیدآمیز در برابر همسایگانش که بسیاری از آنها متحدان آمریکا هستند ، پایان دهد، از جمله تهدید اسرائیل به نابودی و پرتاب موشک به عربستان سعودی و امارات متحده عربی. این شامل تهدید کشتیرانی بین المللی و عملیات خرابکارانه سایبری نیز میشود.
خب شما پیش خود تصور کرده اید ایران به کدام یک از خواسته های فوق تن در می دهد ؟
شما تصور کردید بایدن می آید و می گوید من هیچ شرطی ندارم و همه تحریمها را بر می دارم و کلیه پولهای بلوکه شدن ایران را آزاد می کنم ، فقط به شرطی که به من بیچاره اجازه دهند به برجام برگردم؟
هیچ مذاکره ای در کار نخواهد بود ، چون هیچ کدام از شروط فوق توسط ایران اجرا نخواهد شد .
پس بیخود به قیمت دلار زیر 20 هزار تومان دلخوش نباشید !
برای چی نمودار دلار برای سال 1402 قیمت 75 هزار تومان را نشان می دهد ؟
اون افرادی که تصور دلار زیر 20 هزار تومان دارند ، این آرزو برایشان، همچنان آرزو باقی خواهد ماند
ایران امکان نداره هیچ کدام از 5 شرط فوق را قبول کند .
نظر