کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
دلار ۲۸ هزار تومانی/ بازار به مذاکرات پیشروی وین چه واکنشی دارد؟
?قیمت دلار امروز با افزایشی قابل توجه در بازار به کانال ۲۸ هزار تومان ورود کرده و در حال پیشروی است.
?رشد قیمت دلار در حالی اتفاق افتاد که اعلام خبر آغاز مذاکرات ایران و کشورهای اروپایی در وین، انتظار میرفت تاثیری مثبت را در این فضا به جا بگذارد.
سید کمال سیدعلی، معاون سابق ارزی بانک مرکزی:
?هر چند آغاز مذاکرات باید نقطه امیدی باشد برای رسیدن به یک نتیجه مثبت اما نتوانسته است بازار ارز و فعالان این حوزه را مجاب کند که شرایط بهتری در پیش است.
?بازار ارز هنوز به این نتیجه نرسیده است که برجام احیا شدنی است و در نتیجه با بدبینی وقایع را رصد میکند که البته تاثیر این بدبینی را در قیمت ارز در بازار میتوان مشاهده کرد.
? ایران شرایطی را برای مذاکره مطرح کرده است که ممکن است محقق نشود، همین امر سبب میشود فعالان بازار نسبت به موضوع حساسیت بیشتری را نشان دهند.
?قیمت ارز از ابتدای فعالیت دولت سیزدهم ۱۸ درصد افزایش یافت./خبرآنلاین
بازار دلار خیلی باهوش تر از بورسه
وقتی دلار برای دومین روز بالای ۲۸ دوام میاره و رشد میکنه یعنی فهمیده از توافق و برجام خبری نیست اون شرایطی که اینها گذاشتند برای آمریکا برای توافق نکردنه نه توافق کردن
✓✓✓امضا را ویرایش کردم و شش ماه به تاریخ موعود اضافه کردم!
✓✓✓ مثلاً مذاکره کردیم اما جنگ میشود! البته جنگی محدود با هدف از بین بردن تاسیسات هسته ای ج.ا با مشارکت اسراییل آمریکا و احتمالا شرکای غربی و چراغ سبز روسیه و چین! این اتفاق بنظرم تا قبل از دی ماه ۱۴۰۱ انجام خواهد شد✓✓✓
دلار قرار بود در دوران رییسی ۴۰ درصد ارزان بشه فعلا ۲۰ درصد گران شده!
✓✓✓امضا را ویرایش کردم و شش ماه به تاریخ موعود اضافه کردم!
✓✓✓ مثلاً مذاکره کردیم اما جنگ میشود! البته جنگی محدود با هدف از بین بردن تاسیسات هسته ای ج.ا با مشارکت اسراییل آمریکا و احتمالا شرکای غربی و چراغ سبز روسیه و چین! این اتفاق بنظرم تا قبل از دی ماه ۱۴۰۱ انجام خواهد شد✓✓✓
نظر