فــــــــراز و فـــــــرودهای دلار - یورو

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • علیرضا حسنی
    عضو فعال
    • Mar 2019
    • 1642

پاسخ : فــــــــراز و فـــــــرودهای دلار - یورو

در اصل توسط آقا سید پست شده است View Post
    #نسبت حجم #پول به #نقدینگی مهر 00

در ادامه تحلیل قبل این نسبت حدود یک سال است که زیر مقاومت اعلامی قرار دارد.

برای ادامه پیش بینی دشوار است و می بایست به مقاومت 20-21 درصد برای ادامه روند دقت کرد.

به هردلیل این نسبت به بالای 21 درصد رشد کند روند تبدیل شبه پول به پول تقویت خواهد شد و اهداف بعدی 23 درصد و 26 درصد خواهد بود.
    @FarshidU2
    من متوجه نشدم نسبت پول به شبه پول و نقدینگی رو هم تحلبل تکنیکال کرده؟
    امیدوارم اشتباه متوجه شده باشم چون واقعا مشاهده این حجم از حماقت و هذیان گویی دیگه واسم قابل تحمل نیست.

نظر

• trojan
      ستاره دار(1)
      • Nov 2013
      • 881

در اصل توسط علیرضا حسنی پست شده است View Post
      من متوجه نشدم نسبت پول به شبه پول و نقدینگی رو هم تحلبل تکنیکال کرده؟
      امیدوارم اشتباه متوجه شده باشم چون واقعا مشاهده این حجم از حماقت و هذیان گویی دیگه واسم قابل تحمل نیست.
      آقاي حسني !!!
      همانگونه كه ما داريم اين حجم از توهين هاي شما رو به اشخاص مختلف به لطف مديريت اين سايت تحمل مي كنيم ، شما هم لطف كنيد تحليل هاي افراد ديگر رو كه بابتش زحمت كشيدن تحمل بفرماييد . راه دوري نميره ...

نظر

• mohsen ho
        ستاره دار(1)
        • Feb 2013
        • 11253

به گفته علیرضا سلیمی، عضو هیات رییسه مجلس، حسین امیر عبداللهیان، وزیر خارجه، در جلسه غیر علنی روز یکشنبه مجلس سیاست جدید اتمی ایران را «عمل در برابر عمل» خوانده و گفته مذاکرات وین باید از نقطه‌ای که ترامپ از برجام خارج شد، شروع شود و آمریکا قبل از مذاکرات «اقدام جدی» انجام دهد.

نظر

• mohsen ho
          ستاره دار(1)
          • Feb 2013
          • 11253

?امیرعبداللهیان: آمریکایی‌ها باید حسن‌نیت و صداقت خود را نشان دهند و ایالات متحده حتماً بایستی اقدام جدی قبل از مذاکره را انجام دهند

نظر

• BOURSY
            مدیر سایت
            • Nov 2010
            • 250

در اصل توسط trojan پست شده است View Post

... ما داريم اين حجم از توهين هاي شما رو به اشخاص مختلف به لطف مديريت اين سايت تحمل مي كنيم .
            .
            شرمنده ی روی دوستانم به خدا@};-@};-
            .
            .
            گر بر فلکم دست بدی چون یزدان

برداشتمی من این فلک را ز میان

از نو فلکی دگر چنان ساختمی

کازاده بکام دل رسیدی آسان

نظر

• علیرضا حسنی
              عضو فعال
              • Mar 2019
              • 1642

در اصل توسط BOURSY پست شده است View Post
              .
              شرمنده ی روی دوستانم به خدا@};-@};-
              .
              .
              گر بر فلکم دست بدی چون یزدان

برداشتمی من این فلک را ز میان

از نو فلکی دگر چنان ساختمی

کازاده بکام دل رسیدی آسان
              شما چرا شرمنده، دشمنت شرمنده. شاید دوستان ندونن اما من و شما که خوب میدونیم شما کم نزاشتین در مسدود کردن بنده شاید بالغ بر ۱۵ بار طی این چند سال فعالیتم تو سایت مسدود شده باشم.

من حرف اشتباهی نمیزنم، کسی که میاد نسبت پول به شبه پول رو تحلیل تکنیکال میکنه داره بزرگترین توهین ها رو به شعور مردم میکنه، داره بزرگترین ضربه ها رو به بورس و اقتصاد و اعتماد مردم میزنه، خونه خرابی امروز خیلی از سهام داران ماحصل همین رفتار ها و ماحصل همین بی تفاوتی ها به چنین رفتارهایی هست.

مشکل این نیست که چرا من همچین حساسیت هایی و همچین برخورد هایی دارم، مشکل اینه که چرا فقط من همچین حساسیت هایی و همچین برخوردهایی دارم.

نظر

• MOSTAFAVI
                Banned
                • Jun 2012
                • 5636

شما چرا شرمنده، دشمنت شرمنده. شاید دوستان ندونن اما من و شما که خوب میدونیم شما کم نزاشتین در مسدود کردن بنده شاید بالغ بر ۱۵ بار طی این چند سال فعالیتم تو سایت مسدود شده باشم.

من حرف اشتباهی نمیزنم، کسی که میاد نسبت پول به شبه پول رو تحلیل تکنیکال میکنه داره بزرگترین توهین ها رو به شعور مردم میکنه، داره بزرگترین ضربه ها رو به بورس و اقتصاد و اعتماد مردم میزنه، خونه خرابی امروز خیلی از سهام داران ماحصل همین رفتار ها و ماحصل همین بی تفاوتی ها به چنین رفتارهایی هست.

مشکل این نیست که چرا من همچین حساسیت هایی و همچین برخورد هایی دارم، مشکل اینه که چرا فقط من همچین حساسیت هایی و همچین برخوردهایی دارم.
                جناب حسنی-این که شما مطلبی رو قبول نداشته باشی و یا قابل نقد بدونی نه تنها بد نیست که به نظرم خوب هم هست.اما شما وقتی می نویسی به جای نقد ،ناخواسته و یا خواسته از عباراتی استفاده می کنی که به نظرم شایسته نیست.مثلا نوشتی (واقعا مشاهده این حجم از حماقت و هذیان گویی دیگه واسم قابل تحمل نیست).
                اینی که نوشتی نقده مطلبه؟یا توضیحیه، که نشون می ده مطلب اشتباهه؟قطعا نه
                با خوندن کامنت شما، اولین چیزی که به ذهن میاد اینه که نویسنده این سطور ،مطلب خاصی مد نظرش بوده که ترجیح داده به جای توضیح اون ،متاسفانه چشماش رو ببنده و دهنش رو باز کنه.
                به نظرم اگر اون چیزی که در نقد موضوع ،توی ذهنت بود می نوشتی ،خیلی بهتر می شد.

نظر

• امام قلی خان
                  عضو فعال
                  • Aug 2015
                  • 1542

با سلام به حسنی گرانقدر
                  متاسفانه همیشه نوابغ رامردم عادی درک نمی نمایند. حق بده که تنها بمانی. نیلز بور،پاسکال و ویتگنشتاین هم تنها بودند. حتی وارن بافت هم تنها می زید.تنها در همه سایت این تو هستی که می فهمی و در خلق و رفتار و فهم و درک اقتصادی و درک خطر (از جمله خرید آب معدنی و رفتن به غار و خرید خودرویی چینی و سکه ارزان) یگانه می باشی. تو متفاوتی. بهترینی می باشی و خداوند عمرت را زیاد گرداند.یادم می آید در سال 98 ایرانی چقدر در سایت همسایه در مورد رشد بازار اخطار دادی و من اگر همان روز به تو گوش نموده بودم حالا هر روز ضرر نمی نمودم.من پیرمرد اگر حرفی زده ام که رنجیده گشته ای من را ببخش چرا که مشاعر آدم در این سن دیگر درست کار نمی نماید و من یک پیرمرد جاهل می باشم که نوابغ را در جوانی هم درک نمی نمودم.چه برسد حالا که مشامم تنها بوی حلوای خودم را که هنوز نپخته اند حس می نماید.دیگران را هم بخاطر فهم و ادب و کمالاتت ببخش. همه تو را دوست دارند و از صمیم قلب از نوشته هایت استقبال می نمایند و هر تصمیم اقتصادی که می گیری دیگران در دم روی دستت انجامش می دهند.شاید به زبان نیاورند اما در نظر خیلی ها تو یک جان مینارد کینز هستی و ادب و نزاکتت هم زبانزد خاص و عام می باشد و این همه شکسته نفسی معلوم نیست (با توجه به تصویری که از خودش در سایت بر جای گذاشته ای ) چگونه در تو جای گشته اند. از تو بخاطر اینکه در روزهای پایین آمد شلوار بازار و شاخص همه را با نوشته های زیبایت که شکسته نفسی در آن موج می زند دلداری داده ای و می دهی سپاسگزاری می نمایم. از اینکه بر ما معلوم گشت حق تا به چه اندازه به تو نزدیک بوده است و ما نمی فهمیده ایم هم قدردانی می نمایم.می دانم در راه گسترش فهم و دانش از جمله درک و شعور اقتصادی به دیگران آرام نخواهی نشست. می روم بخوابم.
                  با تشکر
                  امام قلی خان
                  مدیر کارگروه مقابله با آسیب های روانی در اثر زالوصفتی
                  نه محقق بود نه دانشمند چارپایی بر او کتابی چند
                  از هم ندوشیم.
                  با هم بنوشیم.

نظر

• علیرضا حسنی
                    عضو فعال
                    • Mar 2019
                    • 1642

در اصل توسط آقا سید پست شده است View Post
                    جناب حسنی-این که شما مطلبی رو قبول نداشته باشی و یا قابل نقد بدونی نه تنها بد نیست که به نظرم خوب هم هست.اما شما وقتی می نویسی به جای نقد ،ناخواسته و یا خواسته از عباراتی استفاده می کنی که به نظرم شایسته نیست.مثلا نوشتی (واقعا مشاهده این حجم از حماقت و هذیان گویی دیگه واسم قابل تحمل نیست).
                    اینی که نوشتی نقده مطلبه؟یا توضیحیه، که نشون می ده مطلب اشتباهه؟قطعا نه
                    با خوندن کامنت شما، اولین چیزی که به ذهن میاد اینه که نویسنده این سطور ،مطلب خاصی مد نظرش بوده که ترجیح داده به جای توضیح اون ،متاسفانه چشماش رو ببنده و دهنش رو باز کنه.
                    به نظرم اگر اون چیزی که در نقد موضوع ،توی ذهنت بود می نوشتی ،خیلی بهتر می شد.
                    نه اتفاقا کاملا خود خواسته و با نیت قبلی از الفاظ توهین امیز استفاده میکنم در نوشته ها، من وظیفه ای برای ارشاد مودبانه و محترمانه دیگران ندارم وقتی بزرگترین توهین ها و فحاشی ها و تمسخر ها رو از همین افراد شنیدم اونم برای تحلیل ها و پیش بینی های درست خودم.

باز به شعور و معرفت و انصاف من که اگه توهین و بی احترامی هم به کسی کردم گذر زمان نشون داده مستحقش بوده.
                    آخرین ویرایش توسط علیرضا حسنی؛ 2021/10/17, 13:57.

نظر

• mohsen ho
                      ستاره دار(1)
                      • Feb 2013
                      • 11253

خطیب زاده در گفتگو با اخرین خبر

سفر باقری به بروکسل برای ادامه گفتگوها با نماینده اتحادیه اروپاست

در پی برخی نقل قولها و برداشتها از سخنان وزیر امورخارجه در جلسه غیرعلنی امروز مجلس مبنی بر آغاز مذاکرات ایران و 4+1 از این هفته، سعید خطیب زاده سخنگوی وزارت امورخارجه کشورمان در گفتگو با آخرین خبر اظهار داشت:

همانطور که قبلا اعلام شده بود سفر آقای دکتر باقری معاون سیاسی وزیر خارجه به بروکسل صرفا با هدف ادامه گفتگوها با انریکه مورا معاون جوزف بورل مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا و بر اساس توافق در تهران خواهد بود.

نظر

• mohsen ho
                        ستاره دار(1)
                        • Feb 2013
                        • 11253

شرط عجیب مجلس برای ازسرگیری گفت‌وگوهای وین

?رفع تحریم‌های ایران نخستین گام برای شروع مذاکرات هسته‌ای است

محمود عباس‌زاده مشکینی، سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس:

لغو تحریم‌ها علیه ایران و اجرای تعهدات هسته‌ای از طرف آمریکا و اروپا نخستین گام برای شروع مذاکرات است./بورسان

نظر

• طيب
                          عضو فعال
                          • Nov 2010
                          • 3072

سلام وعرض ادب واحترام

بعضی از اخبار صرفا خوراک ژورنالیستی است وبهیچوجهی روندی ایجاد نمیکند

در موارد استراتژیک ایجاد روند در دستان صاحبان قدرت رتبه اولی هاست که اکثرشون در سایه هستند

توافقات برجامی قطعیت دارد

نظر

• بورس باز قهار
                            عضو فعال
                            • May 2020
                            • 1979

در اصل توسط طيب پست شده است View Post
                            سلام وعرض ادب واحترام

بعضی از اخبار صرفا خوراک ژورنالیستی است وبهیچوجهی روندی ایجاد نمیکند

در موارد استراتژیک ایجاد روند در دستان صاحبان قدرت رتبه اولی هاست که اکثرشون در سایه هستند

توافقات برجامی قطعیت دارد
                            درود

به نظر من هم برجام اتفاق خواهد افتاد و اصولگرایان اشتباه زمان احمدی نژاد را نخواهند کرد
                            شرایط جامعه و اقتصاد به برجام نیاز دارد

نظر

• mohsen ho
                              ستاره دار(1)
                              • Feb 2013
                              • 11253

وزارت خارجه آمریکا:

?تا زمانی که تهران راه دیپلماسی را انتخاب نکند و به تعهدات هسته ای خود بازنگردد، تحریم ها علیه ایران باقی خواهد ماند.

?اقداماتی از سوی ایران مشاهده نکردیم که با گفته های مقام های این کشور درباره بازگشت به مذاکرات همخوانی داشته باشد و ما آماده بررسی گزینه های دیگر هستیم.

?موضع ما درباره ایران روشن است و ما دیدگاه خوش بینانه و یا بدبینانه ای نداریم اما در حال ارزیابی واقعیت ها هستیم.

?موضع چین درباره بازگشت به توافق هسته ای روشن و سازگار با مواضع واشنگتن، مسکو و اروپا است.

?ما معتقدیم که گفتگوی سازنده بین عربستان سعودی و ایران به ثبات اوضاع در منطقه کمک می کند.

الجزیره

نظر

• mohsen ho
                                ستاره دار(1)
                                • Feb 2013
                                • 11253

اوپن امروز 27370-27400

نظر

در حال کار...
                                X