فــــــــراز و فـــــــرودهای دلار - یورو

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • mohsen ho
    ستاره دار(1)
    • Feb 2013
    • 11250

پاسخ : فــــــــراز و فـــــــرودهای دلار - یورو

در اصل توسط بورس باز قهار پست شده است View Post
    اولا شغل اول من و پدر و خانواده طلا فروشی هست و در بازار تهران مشعول به فعالیت هستیم از دوران طفولیت جنابعالی و حتی خودم ...
    در مورد دلار خودت صدبار تکنیکالی مقایسه کردی حالا چی شد تکنیکال کشک شد میخای پست هاتو رپیلای کنم

قبلا هم در پستی در پاسخ به سوال شما که گفته بوده که معیار ارزش دلار چند عوامل بنیادی میباشد که پست پایین نقل قول میکنم با تاریخ
    من نمیگم دلار میخاد مفت بشه که شما سهامت بیاد پایین ، یا دلار میخاد بشه ۳۵ هزار تا دشیمی خرید ۰۲۵۰ تومنی یا کلوند ۲۴۰۰ تومنی برسه به ۵۰۰۰ تومان
    من میگم تو این بازار سعی کنید با اظهار نظرهای عاشقانه تارگت ندی و اجازه بدیم برجام اوکی بشه و کف مشخص بشه که اونم بانک مرکزی خواهد بود
    چه اصراری داری مطلب برنی و کف تعیین کنی
    درود

پس خارج بازار هم ... هم فاز هستیم!!

برا فروشنده طلا (ویترین دار)... رشد طلا جذابیتی نداره!! .... چون ارزش روز طلا چندان اهمیتی نداره .... وزن طلایی که داری مهمه

وانی هم هرچی نرخ پایین تر باشه ... مقدار فروش طبیعتا بالاتر خواهد بود و قابلیت رشد وزنی بیشتر هست!...

کفی هم برا دلار مشخص نکردم...صرفا دیدی بود! !!... تاپیک ایجاد شده برا تبادل نظرات .... یکی صحبت از15میزنه ... دید دیگری 20 ... ودیدهای عجیب وغریب دیگر

تنها پارتی که با خان خانان هم نظر هستم .. به نظر کف دلار بعد از فروکش شدن هیجانات هست :D

موفق باشی

نظر

• بورس باز قهار
      عضو فعال
      • May 2020
      • 1979

در اصل توسط mohsen ho پست شده است View Post
      درود

پس خارج بازار هم ... هم فاز هستیم!!

برا فروشنده طلا ... رشد طلا جذابیتی نداره!! .... چون ارزش روز طلا چندان اهمیتی نداره .... وزن طلایی که داری مهمه

وانی هم هرچی نرخ پایین تر باشه ... مقدار فروش طبیعتا بالاتر خواهد بود و قابلیت رشد وزنی بیشتر هست!...

کفی هم برا دلار مشخص نکردم !!... تاپیک ایجاد شده برا تبادل نظرات .... یکی صحبت از15میزنه ... دید دیگری 20 ... ودیدهای عجیب وغریب دیگر

تنها پارتی که با خان خانان هم نظر هستم .. به نظر کف دلار بعد از فروکش شدن هیجانات هست :D

موفق باشی
      خداروشکر که هم طلا باز هستید .
      اما چند نکته
      در مورد طلا فروشان یک نکته ای که وجود داره تمام سود ما از فروش طلا هست ، وقتی طلاگران میشه کسی طلا نمیخره چه سودی ... فقط ما داریم با تورم ارزش سرمایه مون حفظ میکنیم چیزی اضافه نمی کنیم
      ثروت من در واقع چیزی اضافه نشده ، فقط با تورم رفتم جلو
      ما هر چی بفروشیم سریع میذاریم جاش ، وزن طلایی ما همیشه ثابته ... قبلا که طلا گرمی ۱۰۰ تومن من با فروش ۲ کیلو یک اپارتمان میخریدم ، الانم بخانم همون خونه رو بخرم باید طلای ۱ میلیونی و با همان وزن رو بفروشم ، در برخی جاها حتی نمیتونم بخرم یعتی ضرر و مسکن رشد بیشتری داشته ....
      طلا فروشی اگر طلا نفروشه ول معطل هستند و فقط اگر زرنگ باشیم از نوسانات دلار و انس چیزی ببریم بردیم وگرنه فقط با تورم پیش رفتیم
      در مورد اظهار نظر بعله ولی با قطعیت پست نزنیم
      کف و سقف تعیین نکنیم که شما انجام دادی در پست قبلی هم مشهوده
      موفق باشید و ادامه ندیم با شما و دیگر دوستان

تمام ارزوی قبلی من اسایش و رفاه مردم رنج دیده و سخت کوش هست و امیدوارم حداقل با ثبات دلار و رفع تحریم ها یه مقداری مردم عزیزم از رنج چندین ساله گرانی و تورم نجات پیدا کنند
      آخرین ویرایش توسط بورس باز قهار؛ 2022/02/20, 21:02.

نظر

• orumbourse
        ستاره دار (1)
        • Nov 2011
        • 10171

ریزش دلار تازه شروع شده ،دلار تا مدتها با سقف 31 هزار تومن خداحافظی کرده.
        از نظر من دلار براحتی 23-24 هزارتومن رو میبینه و یه مدتی توی رنج 23 تا 25 هزار تومن بازی میکنه سپس با افزایش صادرات نفت ایران و افزایش درآمدنفتی به 19 هزار تومنی که قبلا گفته ام میرسه.
        به عکس های زیر از نمودار روزانه و همچنین نمودار هفتگی و اندیکاتورهای هفتگی دلار نگاه کنید.
        البته وضعیت اندیکاتورهای روزانه بمراتب منفی تر از روزانه هست ولی هفتگی رو گذاشتم تا جدیت اصلاح مشخص بشه.

.

.

.

.

البته این دیدگاه من هست و ممکنه اشتباه هم باشه شما با نظر خودتان معاملات دلار و سهام رو تعقیب کنید.
        "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• mohsen ho
          ستاره دار(1)
          • Feb 2013
          • 11250

در مورد طلا فروشان یک نکته ای که وجود داره تمام سود ما از فروش طلا هست ، وقتی طلاگران میشه کسی طلا نمیخره چه سودی ... فقط ما داریم با تورم ارزش سرمایه مون حفظ میکنیم چیزی اضافه نمی کنیم
          ثروا من چیزی اضافه نشده در واقع ، فقط با تورم رفتم جلو
          ما هر چی بفروشیم سریع میذاریم جاش ، وزن طلایی ما همیشه ثابته ... قبلا که طلا گرمی ۱۰۰ تومن من با فروش ۲ کیلو یک اپارتمان میخریدم ، الانم بخانم همون خونه بفروشم با طلای ۱ میلیونی هم میخرم در برخی جاها حتی نمیتونم بخرم یعتی ضرر و مسکن رشد بیشتری داشته ....
          طلا فروشی اگر طلا نفروشه ول معطل هستند و فقط اگر زرنگ باشیم از نوسانات دلار و انس چیزی ببریم بردیم وگرنه فقط با تورم پیش رفتیم
          وقتی نرخ18عیار بالفرض گرمی 1میلیون باشه و ماهانه ایکس تا فروش بزنی .... 7درصد سود مغازه ای + تفاوت مزد ساخت درصورت خرید از عمده فروش را داری

ظبیعتا هرچه نرخ طلا پایین تر باشه ... پتانسیل فروش بیشتر ... و طبیعتا سود خالص بالاتری کسب میکنید!

پس درپایان هر ماه .... سود خالص فروش به وزن اولیه اضافه میشه ... وطبیعتا هرچه نرخ پایین تر باشه ... فروش بیشتر ....سود ماهانه بالاتر ... و روند رشد وزنی صعودی تر!:.. واین بدیهی است!

البته بافرض این که ... سودی خارج نشه

درنهایت به امید روزهای خوب برای همگی ....

نظر

• آخرین سامورایی !
            ستاره‌دار(3)
            • Jan 2022
            • 2538

?احتمال کاهش ارزش پول ملی در سال آینده وجود دارد

خضریان، نماینده تهران در مجلس:
            ?رئیس بانک مرکزی در نشست غیرعلنی صبح امروز اعلام کرد که با تغییرات اعمال شده در بودجه و افزایش ارقام، پایه پولی تغییر کرده ‌و نتیجه آن کاهش ارزش پول ملی کشور است.
            نظرات شخصی و پر از اشتباه بنده است و قطعیتی ندارد.

گروه سهامداران حرفه ای بورس ! https://t.me/Professional_bourse360

نظر

• آخرین سامورایی !
              ستاره‌دار(3)
              • Jan 2022
              • 2538

سادگی و مهربانی و بی ریایی و رمانتیکی و صرفا از یک زاویه دیدن همه افرادی که فکر میکنند دلار میاد زیر 20تومن تو حلقم!!!

نظر

• فین
                عضو فعال
                • Sep 2020
                • 1158

بازار بورس دقیقا زمانی که هیچکدام از فعالان بازار فکرش را هم نمی کند به یکباره رشد خواهد کرد. البته سهام ریالی ( بانکی -بیمه - قطعات خودرو و .........)

نظر

• orumbourse
                  ستاره دار (1)
                  • Nov 2011
                  • 10171

در اصل توسط مات و مبهوت پست شده است View Post
                  سادگی و مهربانی و بی ریایی و رمانتیکی و صرفا از یک زاویه دیدن همه افرادی که فکر میکنند دلار میاد زیر 20تومن تو حلقم!!!
                  مودب باش.دوباره بخوای تمسخر کنی جوابت رو خوب بلدم چطوری بدم.
                  نظری چیزی در مورد دلار داری بفرما وگرنه حق تمسخر کردن کسی که نظرش با شما یکی نیست رو نداری.
                  "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• آخرین سامورایی !
                    ستاره‌دار(3)
                    • Jan 2022
                    • 2538

در اصل توسط orumbourse پست شده است View Post
                    مودب باش.دوباره بخوای تمسخر کنی جوابت رو خوب بلدم چطوری بدم.
                    نظری چیزی در مورد دلار داری بفرما وگرنه حق تمسخر کردن کسی که نظرش با شما یکی نیست رو نداری.
                    جمله مودبانه هست!! توهین نیست این که!! شما هم اگر بلدی همین ادبیات مودبانه رو بنویسی که کمی طنز مودبانه هم باشد در پاسخ به افرادی که نظرشان خلاف نظر شماست میتوانید بنویسید

الان هرکه خواست از کاربران میتواند قضاوت کند که کدام جمله مودبانه است یا نیست....

بی ادب ها معمولا بلد نیستند بنویسند هر پاسخی هر نوع دیالوگی برخورد از همان نوع را لازم دارد....

نظرم توهین به شخص خاصی نبوده تعجبم به خود گرفته اید!!

من فکر کردم با این جمله خیلی کوتاه و مودبانه میشه این افراد را به تعمق بیشتر واداشت همین!!

نظر

• orumbourse
                      ستاره دار (1)
                      • Nov 2011
                      • 10171

در اصل توسط مات و مبهوت پست شده است View Post
                      جمله مودبانه هست!! توهین نیست این که!! شما هم اگر بلدی همین ادبیات مودبانه رو بنویسی که کمی طنز مودبانه هم باشد در پاسخ به افرادی که نظرشان خلاف نظر شماست میتوانید بنویسید

الان هرکه خواست از کاربران میتواند قضاوت کند که کدام جمله مودبانه است یا نیست....

بی ادب ها معمولا بلد نیستند بنویسند هر پاسخی هر نوع دیالوگی برخورد از همان نوع را لازم دارد....

نظرم توهین به شخص خاصی نبوده تعجبم به خود گرفته اید!!

من فکر کردم با این جمله خیلی کوتاه و مودبانه میشه این افراد را به تعمق بیشتر واداشت همین!!
                      اونی که در موضوع قیمت دلار نیاز به تعمق بیشتر داره ،خود شما هستید.
                      نمیدونم چرا فکر میکنید هر کسی با شما همنظر نیست بایست مسخر ه اش کرد.
                      بهرحال با این ادبیات با من صحبت نکنید.
                      یه بچه هم میفهمه منظور شما از اون پست من بودم.
                      آخرین ویرایش توسط orumbourse؛ 2022/02/20, 23:12.

نظر

• EHSANI
                        ستاره‌دار(3)
                        • Sep 2020
                        • 2083

خداروشکر که هم طلا باز هستید .
                        اما چند نکته
                        فقط ما داریم با تورم ارزش سرمایه مون حفظ میکنیم چیزی اضافه نمی کنیم
                        ثروت من در واقع چیزی اضافه نشده ، فقط با تورم رفتم جلو
                        درود و ارادت
                        اگه قراره وزن کل طلای شما اضافه نشه
                        (یعنی همه درامد مغازه ، فقط صرف مخارج زندگی بشه)
                        بهتر نیست که اون طلا رو توی گاوصندوق بلندمدتی ذخیره کنیم
                        و خودمون بریم دنبال یک شغلی که با گذر زمان ،
                        علاوه بر مخارج زندگی ، سرمایه ای به دست بیاریم ؟!
                        نگرش ، همه چیز است .

نظر

• وحید 20
                          ستاره‌دار(98)
                          • Mar 2011
                          • 29911

حضور رئیس اطلاعات سپاه در جلسه غیرعلنی مجلس درباره حذف ارز ترجیحی

سخنگوی هیات رئیسه مجلس شورای اسلامی درخصوص جزئیات جلسه غیرعلنی امروز نمایندگان مجلس، گفت:

?صبح امروز و در ابتدای ورود به بررسی گزارش کمیسیون تلفیق درخصوص لایحه بودجه سال ۱۴۰۱، درباره روند بررسی نگاه‌ها پیرامون بودجه و حذف ارز ترجیحی (۴۲۰۰ تومانی) یک گفت‌وشنود میان نمایندگان و مسئولان مربوطه شکل گرفت.

?در جریان جلسه امروز نظرات دستگاه‌های امنیتی هم مطرح شد و رییس سازمان اطلاعات سپاه پاسداران انقلاب اسلامی نگاه کارشناسی این مجموعه را تشریح کرد.

?ما در این جلسه بنای رأی‌گیری نداشتیم و هدف این بود که با گفت‌وگو نگاه‌ها و دیدگاه‌های ما نزدیک شود./ایلنا
                          درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

نظر

• وحید 20
                            ستاره‌دار(98)
                            • Mar 2011
                            • 29911

رقم ۴۲۰۰ تومان برای ارز ترجیحی تغییر می‌کند؟ / عضو کمیسیون تلفیق: مجلس برای ارز ترجیحی نرخ تعیین نکرده؛ دست دولت را باز گذاشتیم

هادی بیگی نژاد عضو کمیسیون تلفیق مجلس شورای اسلامی، تاکید کرد: دغدغه دولت و مجلس معیشت مردم است و مجلس و دولت نمی خواهند تا گرانی ها بیشتر شود.

ایسنا: یک عضو کمیسیون تلفیق مجلس شورای اسلامی، تاکید کرد: دغدغه دولت و مجلس معیشت مردم است و مجلس و دولت نمی خواهند تا گرانی ها بیشتر شود.

هادی بیگی نژاد با اشاره به علت مخالفت کمیسیون تلفیق با حذف ارز ترجیحی در لایحه بودجه سال ۱۴۰۱ کل کشور، بیان کرد: از این جهت که کمیسیون تلفیق نگران بود که دولت در این مدت کوتاه در عرصه اجرای برنامه های خود برای حذف ارز ترجیحی دچار مشکل شود و نتواند برنامه هایی که در این حوزه دارد را به خوبی پیش ببرد با آن مخالفت کرد.

وی با بیان اینکه با حذف ارز تریجحی در چندین قلم از کالاهای اساسی نظیر مرغ یا روغن با افزایش قیمت مواجه می شویم، اظهار کرد: دولت می گفت برای حذف ارز ترجیحی برنامه ریزی انجام داده و کالاهای اساسی با قیمت مناسب به دست مردم خواهد رسید.

این عضو کمیسیون تلفیق بودجه ۱۴۰۱ گفت: نمایندگان دولت در کمیسیون تلفیق برنامه های خود را تشریح کردند و نمایندگان مجلس نیز نظرات خود را بیان کردند و در نهایت ما به این نتیجه رسیدیم که سال آینده ارز ترجیحی برای تامین کالاهای اساسی حذف نشود اما دست دولت را نیز بازگذاشتیم تا با تسلط بیشتر و در فرصت کافی کار را جلو ببرد.

نماینده مردم ملایر در مجلس شورای اسلامی، تصریح کرد: اما کمیسیون تلفیق برای ارز ترجیحی قیمت تعیین نکرده است و تعیین نرخ ارز ترجیحی در دست دولت است. مجلس دست دولت را در این حوزه باز گذاشته است.

وی با بیان اینکه دغدغه دولت و مجلس معیشت مردم است و مجلس و دولت نمی خواهند تا گرانی ها بیشتر شود، تاکید کرد: در شرایط کنونی مردم آسیبب دیده اند، چراکه برای کالاهای اساسی ارز تخصیص می یابد اما با قیمت بالا به دست مردم می رسد. ما به دنبال این هستیم تا کالاها با قیمت مناسب به دست مصرف کننده نهایی برسد.

مجلس دست دولت را باز گذاشته است

بیگی نژاد در پایان تاکید کرد: از این جهت کمیسیون تلفیق با حذف ارز ترجیحی مخالفت کرد که دولت تازه روی کار آمده و ممکن است نتواند آنطور که می خواهد برنامه خود را اجرایی کرده و آسیب به مردم وارد شود. در عین حال ما دست دولت را نیز باز گذاشتیم و برای ارز ترجیحی نرخ تعیین نکردیم.
                            درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

نظر

• پروواز
                              ستاره‌دار(6)
                              • Sep 2020
                              • 5236

دلار به بالای ۳۰ رفت و همه کالاها و خدمات و بازارها با این قیمت تطبیق پیدا کردن
                              حالا با ارزپاشی قیمت را میارن پایین تا دلالان و کسانی که قصد خروج سرمایه از کشور دارن منتفع بشن.
                              سیاست های ارزی کاملا ضد مردم و ضد تولید هست و در راستای منافع سفته بازان و دلالان و رانتخواران
                              هر وقت برنج اومد زیر ۳۰ تومن و گوشت زیر ۱۰۰ تومن و پراید زیر ۱۰۰ میلیون اونوقت دلار زیر ۳۰ تومان در زندگی مردم تاثیر داشته وگرنه فقط به نفع رانتخواران خواهد بود.

نظر

• MOSTAFAVI
                                Banned
                                • Jun 2012
                                • 5633

دنياي اقتصاد : نرخ شاخص بازار ارز در معاملات ارزی دیروز به سطح قیمتی ۲۵هزار و ۶۰۰تومان رسید که این رقم کمترین میزان قیمت روزانه در ۷ماه گذشته بوده است. در روزهای اخیر تقاضا برای دلار در بازار ارز به میزان قابل توجهی کاهش یافته است. از نگاه فعالان اقتصادی، سه عامل «انتظارات بازار در راستای روند مذاکرات هسته ‏ای وین»، «نزدیک شدن به روزهای پایانی سال و بسته شدن حساب معامله ‏گران کلان ارزی» و «کاهش حجم معاملات به ‏واسطه روند کاهشی هفته‏ های اخیر دلار» تاثیر زیادی در کاهش حجم تقاضای بازار داشته است

نظر

در حال کار...
                                X