فــــــــراز و فـــــــرودهای دلار - یورو

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • MOSTAFAVI
    Banned
    • Jun 2012
    • 5636

پاسخ : فــــــــراز و فـــــــرودهای دلار - یورو

دلار آزاد فعلا 48836 تومن
    دلار متشکل 41325 تومن

نظر

• خوش نیت
      عضو عادی
      • May 2013
      • 237

در اصل توسط M.DALAHOO پست شده است View Post
      آخرین آمار منتشر شده بانک مرکزی تآیید میکند پایه پولی در اسفند قبل 6.4% افزایش یافته که در مقایسه با میانگین 2.7% این متغیر در ماه های قبلی سال 1401، افزایش بیش از دو برابری را نشان میدهد.
      دوستانی که قیمت دلار را تا سه ماه آینده تخمین میزنند اعداد بالا در محاسبات خود لحاظ بفرمایند.

دو برابر افزایش پایه پولی !!!!!؟؟؟؟؟

آقای کلاس شش، شما نمیدانید این یعنی چی، اشکال نداره، ترا به جددت، برو اجازه بگیر و از دکنر نیلی بپرس که این یعنی چی؟ و راه حلش چیه؟ بیشتر از این مسایل خانه خراب کن را به دیگران نسبت نده، گناه دارد. تا آنجاییکه من میدانم، در قرآن نوشته که دروغ گو دشمن خداست. قبول داری با نه ؟

سلام وعرص ادب

اقا به نظرت این نوشته های من وشما اینجا اپسیلون تاثیری روی اصل ماجرا داره

منم اولش مثل شما بودم خیلی حزص وجوش می خوردم ولی دیگه متوجه شدم شل کنم خیلی بهتره هم حرص نمی خورم هم کاری که قراره بشه میشه چه با دادو فریادمن چه بی داد وفریاد جایی که هیچ تاثیری نداره

نظر

• CHESTER.2020
        عضو فعال
        • Apr 2020
        • 1255

?? دلار آمریکا تهران : 48,650 [ ٪۱.۲۹- ]
        ?? دلار آمریکا هرات : 48,630 [ ٪۱.۱۳- ]
        ?? دلار آمریکا حواله : 50,430 [ ٪۱.۰۵- ]
        ?? یورو اروپا : 53,210 [ ٪۱.۵۰- ]
        ?? پوند انگلیس : 62,330 [ ٪۱.۳۵- ]
        ?? درهم امارات : 13,540 [ ٪۱.۰۳- ]
        ?? لیر ترکیه : 2,060 [ ٪۱.۲۱- ]
        ?? حواله لیر ترکیه : 2,140 [ ٪۱.۴۰- ]
        ?? دلار کانادا : 37,630 [ ٪۱.۳۳- ]
        ?? یوان چین : 6,800 [ ٪۱.۷۶- ]
        ?? روبل روسیه : 585 [ ٪۰.۸۵- ]
        ?? دلار استرالیا : 33,270 [ ٪۱.۸۶- ]

? سکه امامی : 28,950,000 [ ٪۰.۶۹- ]
        ? سکه بهار : 25,600,000 [ ٪۰.۷۸- ]
        ? نیـم سکه : 15,770,000 [ ٪۰.۶۳- ]
        ? ربـع سکه : 10,740,000 [ ٪۰.۹۳- ]
        ? سکه گرمی : 6,320,000 [ ٪۱.۷۴- ]
        نکنـــد پــــرده چـون فـــرو افتـــد.......داستــــان داستـــــان زر بــاشد/ زير اين نيم کاسـه هاي قشنگ .......نکنـــد کاســه اي دگـــر بـــاشد /
        نکنـــد آنـکه درس ديـن مي داد....... از خــــدا پـاک بـي خبـر بـــاشد. . .

نظر

• مگنوس کارلسن
          Banned
          • Jan 2022
          • 1647

امروزنیازبه دلار داشتم...رفتم سپه...48خریدم...طرف خیلیم خوشحال بود...اصلا خریدارنبود توبتزار....باز چه خبر شده؟

نظر

• M.DALAHOO
            ستاره‌دار (2)
            • Apr 2022
            • 634

در اصل توسط خوش نیت پست شده است View Post
            سلام وعرص ادب

اقا به نظرت این نوشته های من وشما اینجا اپسیلون تاثیری روی اصل ماجرا داره

منم اولش مثل شما بودم خیلی حزص وجوش می خوردم ولی دیگه متوجه شدم شل کنم خیلی بهتره هم حرص نمی خورم هم کاری که قراره بشه میشه چه با دادو فریادمن چه بی داد وفریاد جایی که هیچ تاثیری نداره

ببخشید، من از 15 سالگی در گیر مسایل خودم و مردم شدم و هستم و آدم خود ساخته ایی هستم ( از 15 سالگی با تدریس و حتی اگر کم بود با کوله بری) کار کردم تا پول برای یاد گیری زبان انگلیسی تآمین بکنم و کردم و در باشگاه لایز وابسته به سفارت آمریکا سری کتابهای انگلیس 9000 را تمام کردم . از همان زمان در گیر مسایل و مشکلات و گرفتاریهای مردم شدم و هنوز هم ادامه دارد، و اگر از خود تعریف کردن نباشد من موقعیکه افسر وظیفه بودم حقوقم 520 تومان بود که باید یک ماه با آن زندگی میکردم. پسر خواهرم آمد و گفت که مامانم گفته برو و بهش بگو ما به 500 تومان احتیاج داریم!!!!! کل حقوقم، منهم گفتم برو هرچی پول توی جیبم هست منهای 20 تومان ببر و او هم این کار کرد و من ماه را با غرض از دوستانم گذراندم. وبعدها خیلی بلاها سر حمایت از حقوق مردم بسرم آمده و دارد میاید. همین الان در گیر پرونده 550 نفر هستم که مدیران تصفیه یک شرکت سهامی عام، دفتر شرکت را فروخته اند و پول آنرا هاپولی کرده اند و الان میخواهند که باقیمانده اموال اینها که 400000 متر زمین در 5 کیلو متری هشگرد است بالا بکشند و من بتنهایی و با هزینه شخصی خودم و باستناد قانون تجارت اینها را به دادگاه کشانده ام و یک بار که سر زمین رفته بودم کم مانده بود که عوامل آنها مرا بکشند و لی نتوانستند گرچه آنها 5 نفر جوان بودند. و الان چندین واسطه با رشوه خیلی زیاد جلو فرستادن تا من پرونده را پیگیری نکنم، ولی با هیچ قیمتی این پرونده را متوقف نمیکنم تا حق این 550 نفر را که بمن امید بسته اند، نا امید نکنم، و شب و روز بفکر روز دادگاه هسنم و مدارک و مستندات و یاد داشتها را تنظیم میکنم تا چیزی در آن روز فراموش نشود و علاوه بر کتاب قانون تجارت که سالهاست بمناسبت کارم دارم، کتاب مجموعه قوانین آیین مدنی و کیفری را هم خریده ام و دادخواستها و لایحه ها را باستناد آنها مینویسم.
            بنابراین عزیزم اینها برای من حرص جوش نیست، گفتن و پیگیری حقایق است. خلاصه منهم اینجوری هستم .
            در همین جا از آقای ریسی خواهش میکنم که با دکتر نیلی صحبت بکند ( اگر سختشه، من خودم اینکار را میکنم) و از او راه حل بخواهد با اختیار تام و ایشان او را موقتآ از بحران خارج میکند و الا ادامه این وضع چیزی جز بن بست و فرو ریزی همه چیزو.......بدنبال خواهد داشت.
            چرا که آقای خاتمی در 50 سال اخیر باستناد مدارک موجود در سایت بانک مرکزی که میتوانید ببینید، بهترین عملکرد را داشته. این شد چون دکتر نیلی که برنامه 20 ساله را نوشته مشاور ارشد اقتصادیش بود. همین. کاری هم که دکترنیلی برای آقای رییسی میکنه اینه که یک تیم از دانشجوهای دکترا و فوق لیسانسش تشکیل میده و مشکل را بعنوان یک کیس استادی به آنها میده و بعد از شون گزارشات میگیره و پس از جمع بندی گزارشات برای تنظیم به سرپرست آنها میده و بعد چک نهایی را خودش میکنه و بصورت یک کتاب با سر فصلهای مشخص و شرط و شروطهای لازمه، به آقای رتیسی میده و تمام، اگر جمیله دخالت نکنه. ( شوخی)
            آخرین ویرایش توسط M.DALAHOO؛ 2023/06/19, 14:26.

نظر

• سهامدار خرد
              عضو فعال
              • Sep 2020
              • 2323

ببخشید، من از 15 سالگی در گیر مسایل خودم و مردم شدم و هستم و آدم خود ساخته ایی هستم ( از 15 سالگی با تدریس و حتی اگر کم بود با کوله بری) کار کردم تا پول برای یاد گیری زبان انگلیسی تآمین بکنم و کردم و در باشگاه لایز وابسته به سفارت آمریکا سری کتابهای انگلیس 9000 را تمام کردم . از همان زمان در گیر مسایل و مشکلات و گرفتاریهای مردم شدم و هنوز هم ادامه دارد، و اگر از خود تعریف کردن نباشد من موقعیکه افسر وظیفه بودم حقوقم 520 تومان بود که باید یک ماه با آن زندگی میکردم. پسر خواهرم آمد و گفت که مامانم گفته برو و بهش بگو ما به 500 تومان احتیاج داریم!!!!! کل حقوقم، منهم گفتم برو هرچی پول توی جیبم هست منهای 20 تومان ببر و او هم این کار کرد و من ماه را با غرض از دوستانم گذراندم. وبعدها خیلی بلاها سر حمایت از حقوق مردم بسرم آمده و دارد میاید. همین الان در گیر پرونده 550 نفر هستم که مدیران تصفیه یک شرکت سهامی عام، دفتر شرکت را فروخته اند و پول آنرا هاپولی کرده اند و الان میخواهند که باقیمانده اموال اینها که 400000 متر زمین در 5 کیلو متری هشگرد است بالا بکشند و من بتنهایی و با هزینه شخصی خودم و باستناد قانون تجارت اینها را به دادگاه کشانده ام و یک بار که سر زمین رفته بودم کم مانده بود که عوامل آنها مرا بکشند و لی نتوانستند گرچه آنها 5 نفر جوان بودند. و الان چندین واسطه با رشوه خیلی زیاد جلو فرستادن تا من پرونده را پیگیری نکنم، ولی با هیچ قیمتی این پرونده را متوقف نمیکنم تا حق این 550 نفر را که بمن امید بسته اند، نا امید نکنم، و شب و روز بفکر روز دادگاه هسنم و مدارک و مستندات و یاد داشتها را تنظیم میکنم تا چیزی در آن روز فراموش نشود و علاوه بر کتاب قانون تجارت که سالهاست بمناسبت کارم دارم، کتاب مجموعه قوانین آیین مدنی و کیفری را هم خریده ام و دادخواستها و لایحه ها را باستناد آنها مینویسم.
              بنابراین عزیزم اینها برای من حرص جوش نیست، گفتن و پیگیری حقایق است. خلاصه منهم اینجوری هستم .
              در همین جا از آقای ریسی خواهش میکنم که با دکتر نیلی صحبت بکند ( اگر سختشه، من خودم اینکار را میکنم) و از او راه حل بخواهد با اختیار تام و ایشان او را موقتآ از بحران خارج میکند و الا ادامه این وضع چیزی جز بن بست و فرو ریزی همه چیزو.......بدنبال خواهد داشت.
              چرا که آقای خاتمی در 50 سال اخیر باستناد مدارک موجود در سایت بانک مرکزی که میتوانید ببینید، بهترین عملکرد را داشته. این شد چون دکتر نیلی که برنامه 20 ساله را نوشته مشاور ارشد اقتصادیش بود. همین. کاری هم که دکترنیلی برای آقای رییسی میکنه اینه که یک تیم از دانشجوهای دکترا و فوق لیسانسش تشکیل میده و مشکل را بعنوان یک کیس استادی به آنها میده و بعد از شون گزارشات میگیره و پس از جمع بندی گزارشات برای تنظیم به سرپرست آنها میده و بعد چک نهایی را خودش میکنه و بصورت یک کتاب با سر فصلهای مشخص و شرط و شروطهای لازمه، به آقای رتیسی میده و تمام، اگر جمیله دخالت نکنه. ( شوخی)
              جناب دالاهو سلام
              خیلی هم به دکترنیلی دل نبند
              مالی نیست

نظر

• MOSTAFAVI
                Banned
                • Jun 2012
                • 5636

قیمت‌ هر برگ دلار آزاد که در روز یکشنبه فعالیت خود را در رقم 49 هزار و 250 تومان به پایان رسانده بود در عصر روز گذشته با حدود 470 تومان کاهش نسبت به نرخ ذکر شده به رقم 48هزار و 780 تومان رسید. البته اخبار مذکور تنها عوامل کاهشی شدن نرخ دلار در بازار روز‌های اخیر نیست و اخبار منتشر شده از سوی بازوی ارزی بانک مرکزی نیز حاکی از تقویت بخش عرضه بازار دارد. مسعود توکلی، سخنگوی مرکز مبادله ارز و طلای ایران، روز گذشته در یک گزارش عملکرد از وضعیت این مرکز اعلام کرد: از ابتدای آغاز به‌کار این سامانه (۲ اسفندماه ۱۴۰۱) تا ۲۸ خردادماه ۱۴۰۲، عرضه ارز در مرکز مبادله ایران به ۱۲ میلیارد و ۷۰۰میلیون یورو رسید که ۸ میلیارد و ۵۰ میلیون یوروی آن معامله شد. تحلیلگران اقتصادی بازار بر این باورند که با وجود تاثیر‌پذیری چشمگیر بازار اسکناس از اخبار، بهبود ذخایر ارزی کشور به‌واسطه افزایش درآمد شرکت‌های پتروشیمی (عرضه‌کنندگان مرکز مبادله) نیز می‌تواند به ثبات هرچه بیشتر نرخ اسکناس کمک کند.

نظر

• M.DALAHOO
                  ستاره‌دار (2)
                  • Apr 2022
                  • 634

در اصل توسط سهامدار خرد پست شده است View Post
                  جناب دالاهو سلام
                  خیلی هم به دکترنیلی دل نبند
                  مالی نیست
                  ممکنه بفرمایید که شما چه رابطه ایی با ایشان داشته اید؟ یعنی دکتر مشایخی بدون شناخت، ایشان را رییس دانشکده مدیریت دانشگاه شریف میکنه؟ و در آخر چرا نوشتن برنامه 20 ساله را بایشان سپردند، و با شایستگی تمام انجام داد . ضمنآ ممکنه حداقل دوتا از مقالات ایشان را که خوانده اید، اینجا بگذارید. شاد وتندرست باشید.

نظر

• mohsen ho
                    ستاره دار(1)
                    • Feb 2013
                    • 11252

در دومین ماه سال جاری حجم نقدینگی در ایران حدودا 0.8 درصد رشد پیدا کرده و به 6 هزار و468 هزار میلیارد تومان رسید

نقدینگی درپایان اردیبهشت به 6468همت رسید...نسبت دلاری نقدینگی عدد130 هست

قبلا عرض شده بود در شرایط ارام سیاسی وامیدواری به بهبود موقت اوضاع این نسبت تا 170 هم رشد داشته

لذا ازنظر زمانی همچنان دلار میتونه مدت دیگری این جاها بمونه

نقدینگی برسه به 8500 همت ... نسبت دلاری به 170میرسه ... که نقطه افزایش تقاضای مجدد بر دلارخواهد بود

البته این درشرایطی است که روند سیاسی به سمت بهبود پیش بره

بانقدینگی 8500همتی نهایتا یکسال فاصله داریم
                    آخرین ویرایش توسط mohsen ho؛ 2023/06/21, 23:28.

نظر

• shahin
                      عضو فعال
                      • May 2011
                      • 2223

ممکنه بفرمایید که شما چه رابطه ایی با ایشان داشته اید؟ یعنی دکتر مشایخی بدون شناخت، ایشان را رییس دانشکده مدیریت دانشگاه شریف میکنه؟ و در آخر چرا نوشتن برنامه 20 ساله را بایشان سپردند، و با شایستگی تمام انجام داد . ضمنآ ممکنه حداقل دوتا از مقالات ایشان را که خوانده اید، اینجا بگذارید. شاد وتندرست باشید.

ضمن عرض ادب

حل مشکلات اخیر ایران یک فرمول و برنامه ساده بیشتر نداشته :

ممنوعیت خام خواری و خام فروشی سرمایه های ایران . ( حتی نفت خام ) .
                      به عبارتی درآمدهای نفتی می بایست صرف سرمایه گذاری در صنایع و زیرساختهای مولد می شده ؛ از درآمد ها و ارزش افزوده اینها کشور اداره می شده.

همین سیاست را حاکم می کردند الان ایران دست کم جزء 10 کشور اول دنیا بود. این همه استاد و پروفسور متوجه این موضوع نبوده اند ؟!

نفتی که حتما باید با ارز دلار و منحصرا به تعدادی پالایشگاه و دولتها و مافیای خاص فروخته شود ؛ چرا باید به صورت خام و قابل تحریم فروخته شود ؛ آن هم فروشی که عملا اغلب مبالغ فروشش هیچگاه به کشور بر نمی گردد ؟؟؟
                      ایضا بخش بزرگی از محصولات گاز و پتروشیمی که به صورت خام صادر می شود. ( بگذریم از اینکه این پتروشیمی ها و معدنی ها را زمان احمدی نژاد هدیه کردند به یک عده خواص ؛ ارز همونها هم اغلب برنمی گرده یا در داخل به تورم و بلای جان مردم تبدیل می شود)

اساتید و علما این موضوع بسیار ساده را نمی دانسته اند و یا اهداف دیگری داشته اند؟
                      با چه توجیهی بهره بانکی طی این مدت به نسبت سایر کشورها بسیار بالا بوده و درآمدهای نفتی رسما به سمت دلالی املاک و سرطان هلندی هدایت شده ؟؟؟

در هر صورت این همه دکتر و پروفسور و اداره های عریض و طویل و آفتابه لگن و تشریفات و... دریغ از یک جو عقل و شعور و شرافت و انسانیت در این مرز پر گهر

نظر

• "heydar"
                        عضو فعال
                        • Sep 2012
                        • 7493

دلار همین حدودا کف هست قیمت خوب برای خرید فقط از نظر زمانی شاید اذیت کنه قیمت عالی

نظر

• پروواز
                          ستاره‌دار(6)
                          • Sep 2020
                          • 5236

قیمت ۵۰ برای دلار به نظر میاد قیمت تعادلی با توجه به میزان نقدینگی فعلی باشه.
                          دولت همیشه این قدرت را داشته که حدود ۲۰ درصد از قیمت تعادلی هم با شیوه های مختلف بیاره پایین که میشه حدود ۴۰ تومن.
                          حالا باید دید سیاست نوسانگیری و دلال محوری اجرا میشه (کاهش قیمت تا محدوده ۴۰ و افزایش تا ۶۰، ۷۰) یا سیاست ثبات که به نفع تولید و سرمایه گذاری هست.

نظر

• عباس انصاری
                            عضو فعال
                            • Jan 2022
                            • 1795

با این کاهش قیمت نفت ، دلار افزایشی خواد شد .
                            شنبه احتمالا بالای ۵۰ هزار

نظر

• سهامدارعمده
                              عضو فعال
                              • Jan 2022
                              • 1198

درود
                              قطعا که نه ولی با احتمال فراوان بعد اذن رهبری و تکاپوی بسیار امور خارجه یه اتفاقاتی خواهد افتاد و بی نتیجه نخواهد بود.حالا هر اسمی که میخان روش بزارن موقت و یا....
                              قبلا هم گفتم اخبار سیاست خارجه فعلا بر اخبار بنیادی فعلا دست برتر رو داره که دلار رو با این رشد نقدینگی به زیر پنجاه آورده .

در صورت درز اخبار قطعی مثبت و ارسال پالس بهبودی اوضاع دلار تا محدوده 39تا 42 خواهد رفت .همه میدونیم این قیمت واقعی نیس و وقیمت۵۰ و بالاتر

قیمت واقعیه.
                              ولی با توجه به در پیش بودن انتخابات و ایجاد جو آرام روانی در کشور و کنترل تورم و نمایش حکومتی

احتمال بروز این روند بیشتر هس.

البته تاکید می‌کنم احتمال رسیدن به این قیمت با درصد بالا متضاد هس با دلایل بنیادی که همه براون واقفیم.و این نظر شاید در جایگاه اقلیت در برابر اکثریت هس.

ممکنه بنده اشتباه کنم لطفا صرفا به عنوان یه نظر مبتدیانه دیده بشه.
                              انسان برآن بمیرد که برآن زیسته.

نظر

• علیرضا۱۲۳
                                عضو فعال
                                • Sep 2022
                                • 2776

بازار ارز بیشتر خبری شده ...اگر اخبار مثبت باشه همین ۴۵ تا ۴۸ تا آخر تابستان
                                غیبی‌پور، کارشناس ارز در گفت‌وگو با «انتخاب»:
                                قیمت ارز در تابستان ۴۵ تا ۴۸ هزار تومان خواهد بود / در تابستان با یک ثبات ارزی مواجه می‌شویم
                                سیاوش غیبی‌پور، کارشناس ارزدرباره قیمت احتمالی ارز در ماه‌های آینده گفت: اینکه چقدر آرامش ارزی ثبات دارد بستگی به جنس مناسبات خارجی و قراداد‌های خارجی دارد، اما به طور کلی روند به سمت مثبت و نوسانات به سمت پایین خواهد بود. مسیر پیش رو در تابستان رو به ثبات است. به علت اینکه دسترسی به منابع تسهیل می شود به همان میزان عرضه‌ی ارز بیشتر می‌شود، زمانیکه عرضه‌ی ارز فراوان شود قیمت تعادلی به سمت پایین کاهش می‌یابد. قیمت ارز به تمام فاکتور‌های تولید و تورم داخلی و سیاست‌های بورسی و سیاست‌های نرخ بهره بستگی دارد. با نرخ بهره موجودی که داریم و بودجه‌ای که بسته شده است من فکر می‌کنم در مسیر ۴۵ تا ۴۸ هزار تومان در تابستان خواهیم بود.

نظر

در حال کار...
                                X