فــــــــراز و فـــــــرودهای دلار - یورو

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • b4city
    عضو فعال
    • Nov 2020
    • 4145

پاسخ : فــــــــراز و فـــــــرودهای دلار - یورو

در اصل توسط Omid_Khan پست شده است View Post
    تو این فروم، دکمه "تشکر نکردن" یا "بدم میاد" یا "dislike" یا چیزی شبیه به اون نداریم که برای پستهایی که "بدمون میاد" استفاده کنیم؟!
    اخه این چه کاری است
    چرا دنبال نفرت و بد اومدن باشیم
    با نظر کسی مخالف باشیم یا بدمون هم بیاد نقل قول میکنیم و نظر مخالف را بیان میکنیم

تمرین دمکراسی

نظر

• پروواز
      ستاره‌دار(6)
      • Sep 2020
      • 5236

در اصل توسط negarminavi پست شده است View Post
      تا چند وقت پیش آخرین بهانه برای افزایش قیمت دلار حق آبه سیستان و دعوا با طالبان سر آب بود !!
      الان بهانشون شده کودتا در روسیه !
      همین روسیه به اوکراین حمله کرد ! اینجا یه عده گفتند دلار باید بره بالا ! چون روسیه به اوکراین حمله کرده !
      حالا یه عده به روسیه حمله کردن ! باز همونا میگن دلار باید بره بالا ! چون به روسیه حمله شده !
      هر اتفاقی برای اینها بهانه برای بالا بردن دلار هست ! چه ربطی به ایران داشته باشه چه نداشته باشه ! این اصلا مهم نیست !
      یه زمانی یه عده ریختن از دیوار سفارت انگلیس رفتن بالا، فرداش گفتن دلار باید بره بالا ! بعدش که روابط با انگلیس به حالت عادی برگشت گفتن مگه ما چقدر روابط تجاری با انگلیس داریم که حالا دلار بخواد با عادی شدن رابطه با انگلیس بیاد پایین ! بازم باید بره بالا !
      در ماجرای سفارت عربستان هم همین شد، قطع شدن روابط بهانه شد برای بالا بردن دلار، روابط که عادی شد همونا ! گفتند و نوشتند که مگه ما چقدر با عربستان تجارت داریم یا اصلا مگر دلاری در عربستان داریم که دلار بیاد پایین !!!
      نکته جالبتر اینه که برای دلاری که با هر بهانه ای فقط زیرش زدن و بالا بردن ! به انتظارات تورمی و نقدینگی اشاره میکنن !
      می بینید که مشکل ما از انگلیس و عربستان و پوتین و ..... نیست ! مشکل از خود ایرانی هست !
      قاعدتا باید اجازه بدن مثل هر کالای دیگه قیمت دلار هم متناسب با تورم و به صورت شناور افزایش پیدا کنه ولی معمولا در بازه هایی قیمت را ثابت نگه میدارن و در شرایط خاص مثل اعتراضات یا تنش سیاسی و … فنر را رها میکنن و بیکفایتی های خود را تقصیر مسائل بیرونی می اندازن.

نظر

• Omid_Khan
        عضو فعال
        • Dec 2020
        • 714

در اصل توسط b4city پست شده است View Post
        اخه این چه کاری است
        چرا دنبال نفرت و بد اومدن باشیم
        با نظر کسی مخالف باشیم یا بدمون هم بیاد نقل قول میکنیم و نظر مخالف را بیان میکنیم

تمرین دمکراسی
        خوب مگه حالا من چی گفتم، داداش گلم؟!!
        من هم همانطور که تو گفتی، میگم گاهی "بدم میاد" از یه مطلب، دلم میخواد زیرش بزنم "بدم میاد"، "نپسندیدم" یا مثلا "dislike"! خوب اینکه عین آزادی و دمکراسی است عزیز دل برادر! این کار هم نوعی "بیان نظر مخالف" است!
        چطور آزادیم که "تشکر" بزنیم و "هورا بکشیم" ولی آزاد نیستیم که مثلا "هو بکنیم"؟!
        جالبه که خود تو از اون افرادی هستی که خیلی در حال مخالفت و موافقت کردن با نظرات دیگرانی یعنی در حال "خوشم میاد"، "بدم میاد"!
        حالا این مطلب و نظر من را هم در بستر همین "دمکراسی خواهی ات" بپذیر!

در کل اینم بگم که عاشقتم به مولا! مولا نگهدارت باشه!

سخن آخر: مطلب و درخواست من برای چنان دکمه ای، یه نکته ظریفی داشت که نگرفتی! شاید آن کس که باید میگرفت، گرفت!

نظر

• علیرضا۱۲۳
          عضو فعال
          • Sep 2022
          • 2776

پیشنهاد صرافان به بانک مرکزی: مجوز خرید و فروش آنلاین ارز را صادر کنید / با این روش مردم در هر زمان از شبانه روز و با هر قیمتی که مدنظرشان باشد می‌توانند ارز بخرند یا بفروشند؛ صف مقابل صرافی‌ها هم کم می‌شود
          کامران سلطانی زاده دبیرکل کانون صرافان با اشاره به تعریف نرم افزارهای جدید حسابداری برای صرافی ها، اظهار کرد: اقداماتی نیز در راستای به روز رسانی اپلیکیشن کانون صرافان انجام شده که می‌تواند به تسهیل و تسریع فرایند خرید و فروش ارز توسط هموطنان کمک کند

نظر

• گنجشک
            ستاره‌دار(3)
            • Jun 2022
            • 1317

هر تولید کننده ای که به اندازه کافی سرمایه در گردش نداره ، نمی تونه تامین سرمایه (دلار) کنه ، باید بره بمیره و ورشکست و تعطیل بشه

#در_نگهداری_سهام _بیشتر_دقت_کنید

نظر

• b4city
              عضو فعال
              • Nov 2020
              • 4145

من هم همانطور که تو گفتی، میگم گاهی "بدم میاد" از یه مطلب، دلم میخواد زیرش بزنم "بدم میاد"، "نپسندیدم" یا مثلا "dislike"! خوب اینکه عین آزادی و دمکراسی است عزیز دل برادر! این کار هم نوعی "بیان نظر مخالف" است!
              چطور آزادیم که "تشکر" بزنیم و "هورا بکشیم" ولی آزاد نیستیم که مثلا "هو بکنیم"؟!
              جالبه که خود تو از اون افرادی هستی که خیلی در حال مخالفت و موافقت کردن با نظرات دیگرانی یعنی در حال "خوشم میاد"، "بدم میاد"!
              حالا این مطلب و نظر من را هم در بستر همین "دمکراسی خواهی ات" بپذیر!

سخن آخر: مطلب و درخواست من برای چنان دکمه ای، یه نکته ظریفی داشت که نگرفتی! شاید آن کس که باید میگرفت، گرفت!
              نمیدونم منظورتون اگر شخصی با ایدی خاص بوده به کنار که گفتید نکته را گرفت
              من بدم نمیاد ، مخالفت یا نقد است . این لزوما بد اومدن نیست
              حالا فرض کنیم همین نقد را بخوام با دیسلایک نشون بدم ، این نه منو راضی میکنه و نه طرف را توجیه . فقط یک ابهام ایجاد میکنه . من باید با جواب دادن نظر و نقدم را نشون بدم

همون لایک هم چندان گویای چیزی نیست . خیلی از این لایکها شاید برای یک سطر یا بخشی از مطلب است و شاید مابقیش را نپسندی یا کل را بپسندی

در کل خوشمون بیاد یا بدمون بیاد بهتر است با توضیح مطلب باشد . مواردی یا سایتهائی که یک طرفه است و طرف فقط حرف میزنه و شما فقط خواننده هستی و فقط میتونی با لایک و دیسلایک خودتو و نظرتو نشون بدی ، این مورد جا افتاده ولی در فضائی که شما میتونی نظرت را با بیان مطالب بگی بهتر است اگر خوشمون نمیاد نقل قول کنیم . اینستا هم فقط لایک داره

در کل هو کردن به قول شما ، انرژی منفی داره و اولین چیزی که به ذهن هو شونده میاد اینه که چرا ؟ با کجاش مشکل داشته ؟ ولی با نظر دادن این کنجکاوی از بین میره

نظر

• b4city
                عضو فعال
                • Nov 2020
                • 4145

عذر میخوام فراموش کردم بابت حسن نظر و لطفتون سپاسگزار باشم
                ارادت دارم دوست خوب سلامت و اسوده خیال باشی @};-

نظر

• M.DALAHOO
                  ستاره‌دار (2)
                  • Apr 2022
                  • 634

سلام و صبح همه عزیزان بخیر؛
                  گرچه دوستان خودشون بهتر از من در جریان مسایل هستند، ولی یک موضوعی که از دو سه روز پیش آقای فرزین مطرح کرده، که حد اقل اسم آنرا اطلاع ناصحح بمردم دادن و پیچوندن مطلب و نهایتآ دروغ گفتن که متاسفانه در این دولت امری عادی شده، می نامییم.
                  اگر خاطرتون باشه بعد از اینکه اعلام کردند که مسایل مردم را ما به تحریم و .......گره نمیزنم، که یک دفعه ارز 4200 تومانی که برای دارو، کالاهای اساسی، خوراک دام و......بود که به یک باره ارز 4200 تبدیل به ارز 285 تومانی شد و قیمتهای این اقلام از سال گذشته تا امروز،بطور متوسط 100% و گاهآ 150% و روزانه !!!!! افزایش پیدا کرده و در نمو دار یک افزایش عمودی نشان میدهد!!!!! و فرزین برای لاپوشانی این تورم غیر عادی در 80 سال گذشته، مبنای محاسبه تورم را به سال 1400 منتقل کرد و این باعث شد که برای خرداد ماه که مبنای زمانی تعغیر کرده و ان تورم 4200 تا 285 تومانی را لحاظ نمیکند، اعلام بکند و بفرمایند که تورم خرداد ماه 12% کاهش داشته !!!!! بدون اشاره به تعغیر زمانی مبنای محاسبه. در حالیکه تورم واقعی خرداد ماه به اردیبهشت ماه نه فقط کاهش پیدا نکرده، بلکه 2% !!!!! هم افزایش پیدا کرده است، که بالاترین عدد در طی این دوسال میباشد. در این دو سال تورم ماهیانه کمتر از 2% بوده واین اولین بار است که تورم ماهیانه!!!!! به 2% میرسد.
                  برای اینکه عمق فاجعه را بهتر متوجه بشوید، تورم سالیانه!!!!! در بیشتر کشورهای اروپایی معمولآ در حدود 2% است.
                  خب، جناب فرزین حالا که ارز 285 تومنی هم فعلآ تبدیل به 385 تومان شده گوشت مرغ هم لابد میشود کیلویی 120000 هزار تومان و یک شانه تخم مرغ 150000 تومان و گوشت هم کیلویی 600 تومان، دارو هم که بهمین میزان افزایش قیمت خواهند داشت . فعلآ این مرحله اول است تا ببینیم آیا آقای فرزین میتواند ارز 385 تومانی را برای دارو و نهاده های دامی تهیه کند؟؟؟؟؟ ببینیم.
                  من دو هفته پیش عرض کردم که ارز به کارخانه نمیدهند،چون نداشتند و میخواستند گرانش کنند، مبارکه آقای فرزین تازه این اول سال !!!!!
                  اینها اصلآ مهم نیست ما اینها را به تحریم گره نمیزنیم
                  /:.rolleyessmileyani/:.nono.:/ ​شما چی؟؟؟؟؟
                  متاسفانه اگر این روند ادامه داشته باشه و بیشتر درآمدهای ارزی را برای هزینه هایکه آقای ریسی و مدیرانش بوجود آورده اند، تبدیل به پول داغ برای تآمین این هزینه ها شود، دلار را تا عید باید حد اقل حدود 70 هزار تومان دید.
                  آخرین ویرایش توسط M.DALAHOO؛ 2023/06/26, 08:00.

نظر

• جواد277
                    عضو فعال
                    • Jan 2011
                    • 4925

در اصل توسط M.DALAHOO پست شده است View Post
                    سلام و صبح همه عزیزان بخیر؛
                    گرچه دوستان خودشون بهتر از من در جریان مسایل هستند، ولی یک موضوعی که از دو سه روز پیش آقای فرزین مطرح کرده، که حد اقل اسم آنرا اطلاع ناصحح بمردم دادن و پیچوندن مطلب و نهایتآ دروغ گفتن که متاسفانه در این دولت امری عادی شده، می نامییم.
                    اگر خاطرتون باشه بعد از اینکه اعلام کردند که مسایل مردم را ما به تحریم و .......گره نمیزنم، که یک دفعه ارز 4200 تومانی که برای دارو، کالاهای اساسی، خوراک دام و......بود که به یک باره ارز 4200 تبدیل به ارز 285 تومانی شد و قیمتهای این اقلام از سال گذشته تا امروز،بطور متوسط 100% و گاهآ 150% و روزانه !!!!! افزایش پیدا کرده و در نمو دار یک افزایش عمودی نشان میدهد!!!!! و فرزین برای لاپوشانی این تورم غیر عادی در 80 سال گذشته، مبنای محاسبه تورم را به سال 1400 منتقل کرد و این باعث شد که برای خرداد ماه که مبنای زمانی تعغیر کرده و ان تورم 4200 تا 285 تومانی را لحاظ نمیکند، اعلام بکند و بفرمایند که تورم خرداد ماه 12% کاهش داشته !!!!! بدون اشاره به تعغیر زمانی مبنای محاسبه. در حالیکه تورم واقعی خرداد ماه به اردیبهشت ماه نه فقط کاهش پیدا نکرده، بلکه 2% !!!!! هم افزایش پیدا کرده است، که بالاترین عدد در طی این دوسال میباشد. در این دو سال تورم ماهیانه کمتر از 2% بوده واین اولین بار است که تورم ماهیانه!!!!! به 2% میرسد.
                    برای اینکه عمق فاجعه را بهتر متوجه بشوید، تورم سالیانه!!!!! در بیشتر کشورهای اروپایی معمولآ در حدود 2% است.
                    خب، جناب فرزین حالا که ارز 285 تومنی هم فعلآ تبدیل به 385 تومان شده گوشت مرغ هم لابد میشود کیلویی 120000 هزار تومان و یک شانه تخم مرغ 150000 تومان و گوشت هم کیلویی 600 تومان، دارو هم که بهمین میزان افزایش قیمت خواهند داشت . فعلآ این مرحله اول است تا ببینیم آیا آقای فرزین میتواند ارز 385 تومانی را برای دارو و نهاده های دامی تهیه کند؟؟؟؟؟ ببینیم.
                    من دو هفته پیش عرض کردم که ارز به کارخانه نمیدهند،چون نداشتند و میخواستند گرانش کنند، مبارکه آقای فرزین تازه این اول سال !!!!!
                    اینها اصلآ مهم نیست ما اینها را به تحریم گره نمیزنیم
                    /:.rolleyessmileyani/:.nono.:/ ​شما چی؟؟؟؟؟
                    در مورد تورم حق با شما است ودرست میگویید
                    حکومت میخواهد نرخ دلار را چه ازاد چه دلار دارو چه صنعت همه بین 38 تا 42هزار تومان بشود اگر بتوانند ریشه فساد ویژه خواران حکومتی برداشته میشود وبه نفع بورس است البته برای اینکه موفق شوند اول بایدشفافیت و سیستم مالیاتی خود را درست کنند که فکر نکنم این دزدان اصلا بخواهند کشور بسوی ارامش و درستی برود
                    آخرین ویرایش توسط جواد277؛ 2023/06/26, 08:05.

نظر

• MOSTAFAVI
                      Banned
                      • Jun 2012
                      • 5636

در پایان معاملات دیروز هر برگ دلار آزاد با حدود 750 تومان کاهش نسبت به نرخ روز پیشین به رقم 49 هزار و 550 تومان رسید. عده‌ای از فعالان ارزی سطوح قیمتی زیر مرز 50 هزار تومانی را بازه مورد علاقه بازار‌ساز می‌دانند و بر این باورند که مقاومت قوی دلار نسبت به عبور از این مرز نیز به دلیل تزریق نهاد‌های رسمی است. اما سخنان برخی از فعالان ارزی حاکی از آن است که حضور قیمت دلار در کانال‌های 46 و 47 هزار تومانی ناشی از افت تقاضا در بازار است. کامران سلطانی‌زاده، دبیر‌کل کانون صرافان کشور در تازه‌ترین گفت‌وگوی خود گفت: بسیاری از واردکنندگان به دلیل احتمال کاهش قیمت کالاهای وارداتی در مقطعی از خرید دلار دست نگه داشتند و نسبت به خرید ارز برای واردات اقدام نکردند و به دنبال آن تقاضای مردمی هم کاهش یافت.

نظر

• mohsen ho
                        ستاره دار(1)
                        • Feb 2013
                        • 11252

بازارهرات که تا17تیر تعطیل هست

عملا لفظ ونوسانات تا اواخراین ماه محدود هست ...تابعدش ببینیم چی میشه .....

نظر

• MOSTAFAVI
                          Banned
                          • Jun 2012
                          • 5636

دنياي اقتصاد : نرخ دلار آزاد در فضای خلوت بازار ارز روز گذشته دچار کاهش‌ قیمت شد. بررسی‌ها از هسته مرکزی بازار ارز تهران حاکی از آن است که از تعداد افراد حاضر در بازار کاسته شده و فروشندگان غیر‌رسمی مشتری ندارند. تعطیلی پیش‌رو در کنار کاهش ریسک‌های سیاسی در اخبار را می‌توان از جمله دلایل افت فشار در معاملات آزاد دانست. در نهایت قیمت هر برگ از این اسکناس آمریکایی در واپسین معاملات نقدی روز گذشته با حدود ۲۰۰ تومان کاهش نسبت به نرخ روز پیشین به رقم ۴۹هزار و ۳۵۰ تومان رسید. در این میان روز گذشته مرکز مبادله ارز و طلای کشور در گزارشی مقصد منابع ارزی آزاد شده را بانک مرکزی خواند

نظر

• وحید 20
                            ستاره‌دار(98)
                            • Mar 2011
                            • 29911

درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

نظر

• TARGET
                              عضو فعال
                              • Nov 2014
                              • 2282

ظاهرا سقوط بورس از قله دو و نیم میلیون واحدی بی‌دلیل نبوده است. با انتشار نامه‌ای که اسرار پنهان سقوط شاخص بورس از اوج تاریخی خود را افشا کرده، موجی از انتقادات پیرامون رفتار دولت، مقامات وزارت اقتصاد و مدیران سازمان بورس و اوراق بهادار شکل گرفته است. انتشار این نامه که هنوز صحت و سقم آن تایید نشده، شائبه فقدان شفافیت، سوءاستفاده از اطلاعات درونی و مداخله ناصواب سیاستگذار در بازار سهام را قوت می‌بخشد و یک بار دیگر بر دلالت‌های روشن «تبعات حضور دولت بزرگ در اقتصاد» مهر تایید می‌زند. نامه مذکور که به امضای معاون اول رئیس‌جمهور بوده، بر تصمیم هیات وزیران در تاریخ 17اردیبهشت‌ماه مبنی بر افزایش نرخ خوراک پتروشیمی تاکید دارد؛ موضوعی که تا به امروز به اطلاع فعالان بازار نرسیده بود. این عدم شفافیت در حالی صورت گرفته است که در بسیاری از قوانین موضوعه، قانون‌گذار به صراحت بر مشورت دولت با تشکل‌ها، بخش خصوصی، فعالان اقتصادی و سایر افراد ذی‌نفع پیش از تنظیم قوانین و مقررات تاکید کرده است. این نامه در صورتی که صحت آن تایید شود، علاوه بر اینکه مصداق بارز مداخله غیرشفاف در یک بازار با میلیون‌ها ذی‌نفع حقیقی و حقوقی است، خطر سوءاستفاده از اطلاعات مالی توسط سیاستگذاران را مطرح و ضرورت ورود نهادهای نظارتی به این مساله را یادآوری می‌کند. از زمان انتشار این نامه، موجی از حواشی ریز و درشت پیرامون تبعات مداخلات دولت و شیوه ناصواب سیاستگذاری اقتصادی در کشور شکل گرفته و همین عامل زمینه‌ساز دلسردی فعالان صنعتی و بر باد رفتن اعتماد فعالان اقتصادی حاضر در بازار سرمایه شده است. «دنیا‌ی‌اقتصاد» در پرونده‌ای جامع به تبعات اتفاقی که رخ داده و همچنین اثر نرخ تعیین‌شده خوراک پتروشیمی‌ها بر کسب‌وکارها و صنایع مختلف پرداخته و اسرار سقوط تاریخی بورس در بهار امسال را مورد تجزیه و تحلیل قرار داده است.

نظر

• سهامدارعمده
                                عضو فعال
                                • Jan 2022
                                • 1198

در اصل توسط وحید 20 پست شده است View Post
                                خیلی وقته که داوری هیچ گونه جایگاهی در عرصه سیاست نداره و هیچ وزنی به اظهار نظرات شخصی به او داده نمیشه .

هر ازگاهی اخبار سوخته یا بعضا پیش بینی های پراشتباه برای دیده شدن توییت میکنه .

همین آقایی که فعلا جانشین رابرت مالی شده معاون وی و همفکر ایشونه.در این یک سال اخیرکسانی که با مالی در مورد ایران زاویه فکری داشتن و در کارگروه بخش ایران بودن کلا جدا شدن و استعفا دادن.

در مورد افزایش قیمت دلار هم اگه قضیه سیاست خارجه کشدار بشه بله درسته دلار دیگه صبر نمیکنه.همین الانش هم فقط با اخبار مثبت زیر پنجاه بود.ولی 99 درصد به دلایل بنیادی باید بالای پنجاه باشه.
                                انسان برآن بمیرد که برآن زیسته.

نظر

در حال کار...
                                X