کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
دیگه کم کم وقت اون رسیده دولت برای اثبات ادعاهای خوب مبنی بر کاهش نرخ چاپ پول، نرخ بهره بانکی را کاهش بده. وگرنه این سودهای میلیاردی به سرمایه های نجومی در بانک ها از کجا باید تامین بشه !
تجربه و علم اقتصاد میگه با وجود نرخ بهره بانکی بالای ۲۰ درصد، ادعای کاهش نرخ تورم و چاپ پول به زیر ۴۰ درصد به دور از واقعیت هست.
در بازار روز گذشته نیز قیمت شاخص ارزی برای ساعاتی در مرز قیمت 50 هزار تومانی به فروش رسید، اما با نزدیک شدن به ساعات پایانی بازار روند افزایشی مذکور بینتیجه ماند و در نهایت هر برگ دلار آزاد با حدود 260 تومان رشد نسبت به نرخ روز پیشین خود در رقم 49 هزار و 750تومان ثبت شد. به عقیده برخی از فعالان ارزی اخبار مربوط به چالشهای منطقهای با جمهوری آذربایجان میتواند از عوامل رشد قیمت ناگهانی دلار در بازار روز گذشته باشد. اما به نظر میرسد اخبار ذکر شده از توان افزایشی کافی برخوردار نبوده و بازار را با خود همراه نکرده است. با رشد قیمت دلار در بازار روز گذشته تابلوی معاملات قطعات مختلف سکه طلا نیز سبز شد. هر قطعه سکه طلا ضرب امامی در بازار روز گذشته با حدود 90 هزار تومان رشد نسبت به نرخ روز پیشین به رقم 28 میلیون و 250 هزار تومان رسید.
سلام
آمار را به صورت درصد ماهیانه گفتند که من حساب کردم شد ۶۹۰۰همت
البته آمار نقطه به نقطه ای سالیانه هم که دادند هم همین نتیجه را داد
من قبلا فکر می کردم تا ۷۴۰۰ همت بده بالا که ظاهرا خوب توانسته اند جمع کنند البته چند ماهه دیگه اثر منفی کارشون مشخص میشه.
همین ۷۴۰۰ نشدن باعث شده که حرکت بازار سرمایه به تعویق بی افته وگرنه سریعتر بازار برگی گشت
آمار حجم نقدینگی را خبرگزاری تعادل اعلام کرد
۷۲۳۰ همت
و ...
یه جاش نمی خونه
در نخستین ساعات بازار روز یکشنبه نیز روند نرخ این ارز بهطور کلی کاهشی شد و پس از نوسان در بازه قیمتی 49 هزار و 600 تا 49هزار و 700 تومان سرانجام با 150 تومان افت نسبت به نرخ روز شنبه در رقم 49هزار و 600تومان از حرکت ایستاد. تحلیلگران عواملی چون فروکش کردن حجم انتظارات تورمی و همچنین ساماندهی فضای معاملات رسمی ارز را از جمله علل چسبندگی قیمت دلار در کانالهای 48 و 49 هزار تومانی میدانند. به عقیده این افراد جنس اخبار منتشر شده در رابطه با مناسبات سیاسی- اقتصادی تنشزا نبوده و در نتیجه انتظارات تورمی جامعه نیز تحریک نشده است. در این میان حتی برخی سیگنالهای منتشر شده نظیر تداوم یافتن گفتوگوها با غرب و گشایشهایی مانند آزادسازی منابع بلوکه شده ارزی به ثبات هرچه بیشتر بازار کمک کرده است. بهعلاوه در ماههای اخیر اخباری مبنی بر بهبود فرآیند فروش نفت و افزایش درآمدهای ارزی کشور نیز منتشر شده است. که در نتیجه این اخبار کارشناسان معتقدند که ذخایر ارزی کشور در شرایط مناسبی قرار دارد. از سوی دیگر از ماههای پایانی سال گذشته و پس از تاسیس مرکز مبادله ارز و طلای کشور، مشاهده شد که تصمیم نهاد بازارساز جهت ساماندهی به معاملات ارزی جدیتر از پیش است. از جمله اقدامات مثبت صورت گرفته در این زمینه نیز میتوان به رانتزدایی از معاملات رسمی ارزی و کاهش فاصله نرخهای دولتی با بازار آزاد اشاره کرد.
خیلی این روزها میشنویم که روابط با کشورها داره بهبود پیدا میکنه، نرخ چاپ پول و تورم رو به کاهش هست، نرخ ارز ثبات خوبی پیدا کرده و …
من بشخصه فارغ از اینکه چه دولتی سر کار باشه، امیدوارم همه این جملات قشنگ به واقعیت بپیونده.
فعلا که حقوق و دستمزدها و گرانی ها و … داره چیز دیگه ای را میگه و همه این اتفاقات خوب، گشایشی در وضعیت اقتصادی و معیشتی مردم ایجاد نکرده.
خیلی این روزها میشنویم که روابط با کشورها داره بهبود پیدا میکنه، نرخ چاپ پول و تورم رو به کاهش هست، نرخ ارز ثبات خوبی پیدا کرده و …
من بشخصه فارغ از اینکه چه دولتی سر کار باشه، امیدوارم همه این جملات قشنگ به واقعیت بپیونده.
فعلا که حقوق و دستمزدها و گرانی ها و … داره چیز دیگه ای را میگه و همه این اتفاقات خوب، گشایشی در وضعیت اقتصادی و معیشتی مردم ایجاد نکرده.
رئیس اتاق ایران و چین: 10 میلیارد دلار دیگر از منابع ایران آزاد میشود
به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری فارس، مجیدرضا حریری، رئیس اتاق مشترک ایران و چین با انتشار توئیتی از آزادسازی بخش دیگری از پولهای بلوکه شده ایران خبر داد.
در این توئیت آمده است: بنا بر اخبار و شنیدههای رسمی و غیررسمی، 6 میلیارد دلار تحت کلید بانک مرکزی قرار گرفت و با توجه به زمزمه 10 میلیارد دیگر از منابع که در راه است، بانک مرکزی قاعدتا قدرت دخالت موثری در بازار دارد، باید منتظر بعد از تعطیلات بود و عکس العمل بازار را دید.
خبرگزاری فارس مدعی شد
طبق اطلاعات به دست آمده، سوئیفت برای انتقال 6 میلیارد دلار ایران باز شد که همزمان با این خبر قیمت دلار از 49 هزار و 350 تومان به سمت کانال 48 هزار تومانی حرکت کرده است.
به نظر میرسد با واریز ارزهای آزادشده ایران به حساب 6 بانک ایرانی در قطر تا اوایل هفته آینده، ایران امکان خرید کالا و پرداخت وجه آن با روال متعارف بانکی را از طریق این ارزها خواهد داشت؛ پیشبینی میشود بخشی از این ارزها به صورت اسکناس وارد چرخه ارزی شود و قیمت دلار غیررسمی تا 47 هزار تومان هم در هفته اول کاهش یابد
نظر