کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
به گزارش خبرگزاری فارس به نقل از روابط عمومی بانک مرکزی، با صدور رای دیوان عالی کشور لوکزامبورگ، موانع قضایی جهت دسترسی به معادل یک میلیارد و ۷۰۰ میلیون دلار از دارایی های ارزی بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران در این کشور برطرف شد.
دلار برای همیشه با سقف ۹۹ خود خداحافظی کرد و حتی ۱ درصد هم شانس برگشت به آن سقف یعنی ۳۰ تومن را نداره ولی شاخص کل بورس با اینکه جعلی هست و همه جوره زیرشو میگیرن و بادش میکنن دوباره برگشته به زیر سقف ۹۹ خود.
اگر فقط دلاری و تورمی هم نگاه کنیم شاخص جعلی الان باید ۳.۴۰۰ باشه.
به نظر میاد باید بزودی بگیم دلار برای همیشه از قیمت های زیر ۴۰ و ۵۰ هزار تومن هم خداحافظی کرد و شاخص جعلی بورس همچنان درگیر سقف ۹۹ خود هست.
به نظرم دلار برای همیشه با زیر 50 خداحافظی کرد
بازارهای به رکود رفته هم کم کم از خواب بیدار خواهند شد . بورس را نمیدونم چه شود این معماست
سیاست مماشات با حکومت ایران با شرایط جنگی پیش امده به شدت زیر سوال است و این موضوع حتی با اتمام درگیریها باز هم به قوت باقیست
برای اولین بار پس از ماهها...قیمت دلار در یک روز غیر تعطیل...به بالای 50رسید.
من که یادم نرفته همین دلاری که الان بالاتر از 50 هزار تومان رفتنش رو یه عده جشن گرفتن !! همین افراد وعده 100 هزار تومانی شدنش تو تابستون رو میدادن در اوایل سال !
منم یادم نرفته که برخی افراد تا همین یه ماه پیش هر بالایی توو دلار رو فرصت خروج میدونستن! گویا یادشون رفته بود که همفکراشون در راس کار چه دست گلایی میتونن به آب بدن
من نمیفهمم صحبت از خوشحالی و ناراحتی از عکس العملهای طبیعی بازارها چه وجهی داره
دوستان گویا تصور میکنن که فقط فیزیکه که قانونمنده و اقتصاد قانون مانون نباس داشته باشه و دلبخواهی باس پیش بره نمیشه که هر عمل نابخردانه ای که میشه تصور کرد رو انجام بدی، بعد که چوبشو میخوری بگی کار مافیاست!
Dexter is to kill killers
DEXTEROUS too
من خار به چشمان یک عده قرمساقم
نظر