فــــــــراز و فـــــــرودهای دلار - یورو

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • sooroosh1315
    ستاره‌دار (۲)
    • Oct 2019
    • 5358

پاسخ : فــــــــراز و فـــــــرودهای دلار - یورو

در اصل توسط Amir.tala پست شده است View Post
    پولها همیشه تو بانک پارکند.همیشه.

پولی که شما تو کارگزاریتونه هم تو بانکه

موقعیکه ملکی می خرید یا می فروشید هم پول فقط تو بانک جابجا میشه!
    وقتی دلار 30 تومنی را 4200 می خریم ، باز هم پول ها فقط تو بانک جابجا میشن ؟

سود سپرده ها (پول های تولید شده جدید که در ازاش کالا وجود نداره چطور ؟ )

چطور میشه پول بدست آورد؟
    مثلا من کشاورزی می کنم ، گندم حاصله رو به سیلو تحویل میدم در ازاش ، ی رسید (برات، چک) می گیرم

این چک و برات برابر هست با میزان گندمی که تحویل دادم

اونی که 1000 میذاره بانک و سال بعد 1200 میگیره ، این 200 از کجا حاصل شده ؟ در ازاش کالا و محصولی وجود داره ؟ یا بانک مرکزی با اعداد بازی کرده؟
    آخرین ویرایش توسط sooroosh1315؛ 2021/03/11, 13:27.
    از دی که گذشت هیچ ازو یاد مَکن،فردا که نیامده ست فریاد مَکن،بر نامده و گذشته بنیاد مکن،حالی خوش باش و عمر بر باد مَکن،

نظر

• Amir.tala
      ستاره دار (2)
      • Dec 2015
      • 3150

در اصل توسط sooroosh1315 پست شده است View Post
      وقتی دلار 30 تومنی را 4200 می خریم ، باز هم پول ها فقط تو بانک جابجا میشن ؟

سود سپرده ها (پول های تولید شده جدید که در ازاش کالا وجود نداره چطور ؟ )

چطور میشه پول بدست آورد؟
      مثلا من کشاورزی می کنم ، گندم حاصله رو به سیلو تحویل میدم در ازاش ، ی رسید (برات، چک) می گیرم

این چک و برات برابر هست با میزان گندمی که تحویل دادم

اونی که 1000 میذاره بانک و سال بعد 1200 میگیره ، این 200 از کجا حاصل شده ؟ در ازاش کالا و محصولی وجود داره ؟ یا بانک مرکزی با اعداد بازی کرده؟

منظورتون رو نفهمیدم.یعنی ارتباطش با پستم رو نفهمیدم.

نظر

• sooroosh1315
        ستاره‌دار (۲)
        • Oct 2019
        • 5358

منظورتون رو نفهمیدم.یعنی ارتباطش با پستم رو نفهمیدم.
        پول ها به اشکال مختلف پارک میشن

قرض الحسنه کوتاه مدت بلند مدت ، ارزی و... و اینا تفاوت ایجاد میکنه

چرا باید اعداد سپرده شدده ، رشد و حرکت داشته باشن تو بانک ؟

چرا پول های کاغذی موجود در کیف پول من زیاد نمیشن در اثر گذر زمان ، اما تو بانک زاد و ولد می کنن ؟

شاید بگی بانک ها با این پول ها فعالیت اقتصادی انجام می دهند ، اگر فعالیت اقتصادی انجام می دهند ، پس چرا در ازای پول های تولید شده کالا و خدمات وجود نداره ؟

آیا پارک شدن خودرو در پارکینگ در گذر زمان زاد و ولد داره ؟
        آخرین ویرایش توسط sooroosh1315؛ 2021/03/11, 14:10.
        از دی که گذشت هیچ ازو یاد مَکن،فردا که نیامده ست فریاد مَکن،بر نامده و گذشته بنیاد مکن،حالی خوش باش و عمر بر باد مَکن،

نظر

• Amir.tala
          ستاره دار (2)
          • Dec 2015
          • 3150

در اصل توسط sooroosh1315 پست شده است View Post
          پول ها به اشکال مختلف پارک میشن

قرض الحسنه کوتاه مدت بلند مدت ، ارزی و... و اینا تفاوت ایجاد میکنه

چرا باید اعداد سپرده شدده ، رشد و حرکت داشته باشن تو بانک ؟

چرا پول های کاغذی موجود در کیف پول من زیاد نمیشن در اثر گذر زمان ، اما تو بانک زاد و ولد می کنن ؟

شاید بگی بانک ها با این پول ها فعالیت اقتصادی انجام می دهند ، اگر فعالیت اقتصادی انجام می دهند ، پس چرا در ازای پول های تولید شده کالا و خدمات وجود نداره ؟

همه مطالب این 2 پست شما درست،من میگم پول جاش توبانکه غیر از اسکناسهایی که تو جیبها و خونه ها هست.این هم در جواب دوستمون گفتم که گفتند پولها رفتند در بانک پارک شدند.

درسته که بانکها انواع حساب دارند ولی خب پول که تو اون حسابها فریز نمیشه،بانک از من و شما میگیره میره میده به یکی دیگه........که اون یکی باز پولش رو تو بانک نگه میداره....

مثلا من اصلا این جمله رو قبول ندارم که میگن پولها از بانکها خارج شدند اومدند سمت بورس....خب اومدند سمت بورس سهام خریدنداونی که فروخت پولش رو کجا برد؟

نظر

• sooroosh1315
            ستاره‌دار (۲)
            • Oct 2019
            • 5358

همه مطالب این 2 پست شما درست،من میگم پول جاش توبانکه غیر از اسکناسهایی که تو جیبها و خونه ها هست.این هم در جواب دوستمون گفتم که گفتند پولها رفتند در بانک پارک شدند.

درسته که بانکها انواع حساب دارند ولی خب پول که تو اون حسابها فریز نمیشه،بانک از من و شما میگیره میره میده به یکی دیگه........که اون یکی باز پولش رو تو بانک نگه میداره....

مثلا من اصلا این جمله رو قبول ندارم که میگن پولها از بانکها خارج شدند اومدند سمت بورس....خب اومدند سمت بورس سهام خریدنداونی که فروخت پولش رو کجا برد؟

اونی که فروخت پولش را کجا برد ؟

بنظرم مشکل سر همین واژه پول هست ، تعریف واژه پول

ی معنای پول ارزش و اعتبار هست ( فرض کنیم شما کالا دارید ، من ریال دارم ، با هم معامله کنیم ، من همراه با کالا ، کلا مهاجرت کنم برم ، شما می مانید و ریال ها و دیگر هیچ ، شما می توانید بگویید تمام پول را دارید و در جیبتان پارک شده ، اما این ظاهر است ، باطن پول های شما در جیب من پارک شده.)

در واقع ظاهر پول در بانک ها پارک میشه و باطن پول در کالا و خدمات و دارایی ها پارک میشه.

نظر

• رگنار
              عضو فعال
              • Feb 2014
              • 390

عرض ادب
              من همیشه نظرات مختلف رو میخونم راجع به آینده دلار به نظرم جمع بندی درست اینه که:
              اگر اینها بتونن نفت بفروشن و تمایل به سرکوب قیمت دلار داشته باشن راحت میتونن دلار رو حتی یکی دو سال دیگه بین ۱۵ تا ۱۸ کنترل کنند. درسته کل نقدینگی الآن ۳۰۰۰ همت هست و در پایان سال ۱۴۰۰ میگن بالای ۴۰۰۰ همت هم می‌ره ولی فقط ۶۰۰ همت اون پول هست (سیال، نقد و تورم زا) که دولت می‌تونه فقط با ۴ میلیارد دلار به میزان ۱۰۰ همت از این ۶۰۰ همت پول نقد رو از دست مردم جمع کنه. یعنی اینها به اون دو شرط (فروش نفت، عزم سرکوب دلار و ایجاد رکود) میتونن مدتی دلار رو کنترل کنند.
              حالا اینکه اون دو شرط برقرار بشه خیلی سخت هست، اینها خیلی به برجام و بایدن امیدوار بودند اما شک نکنید فقط در صورتی میتونن تحریم‌ها رو بردارن که امتیازات بیشتری بدن مثلاً برجام رو به نفع غرب تغییر بدن ( افرایش زمان محدودیت ها و..) یا اینکه سر مسایل منطقه کوتاه بیان. (مذاکره موشکی رو تقریبا محال بپذیرن)
              بنابراین به قول سعید درخشانی ما با یک طیف از دورنمای قیمت دلار مواجهه هستیم طیفی که در هر دو سر آن آدمهای بسیار خبره و کاردانی وجود دارند و هر سر طیف دلایل منطقی برای برآوردشان دارن. چه اون سر طیف که میگن برجام و فروش نفت اوکی میشه و دولت بعدی هم سیاستهای انقباضی (افزایش نرخ بهره بانکی، جمع آوری دلار از سطح بازار، سرکوب تقاضاهای وارداتی غیرضروری و...) رو در پیش میگیره و دلار برای دو سال زیر ۲۰ تومان خواهد بود. و چه این سر طیف که میگن برجام به نتیجه نمی‌رسه و حتی همین تلاشهای ایران برای نفت در برابر غذا و دارو هم به نتیجه نمی‌رسه و با این حجم نقدینگی و کسری بودجه و غیره دلار عید سال بعد قطعا بالای ۳۳. خواهد بود.

اینکه الآن ما در این فاروم نمی‌دونیم آینده دلار چی میشه واضح است و من می‌خوام بگم که مطمین باشید در هر دو سر طیفی که خدمتتون عرض کردم آدمهای بسیار با سوادتر و با اطلاعات بیشتری از ماها وجود دارند. یعنی واقعا هیچ کسی نمیدونه چه اتفاقی میفته.
              یکسری ها هم وسط طیف وایسادن و یه چیز بینابینی میگن که این پیش بینی های حد وسطی همیشه در نگاه اول معقول تر هستند ولی در واقعیت ممکن این نشه و فقط ترس از مواجه با واقعیت (هر کدام از دو سر طیف) باعث شده طرف بیاد این وسط سنگر بگیره.
              نظر شخصی من که اطلاعات خاصی ندارم و مطابق بینش خودم میگم اینه که تا امتیاز درست و حسابی از ایران نگیرن محاله که تحریم‌ها رو بردارن. اگر حکومت ایران هم کوتاه نیاد و فکر کنه بایدن مفتی مفتی و با همین فرار از محدودیت‌های برجامی توسط ایران و یا با چهار تا راکت پراکنی در منطقه، بایدن هم کوتاه میاد و برمی‌گرده برجام، به نظرم حکومت اشتباه می‌کنه و بایدن همچین کاری نخواهد کرد.
              به شخصه وزن اینکه اینها نتونن دلار رو کنترل کنن بیشتر می‌دونم. مگر اینکه شل کنن و حسابی امتیاز بدن به بایدن(تغییر در برجام،یا مسایل منطقه ای، در هر حال امتیاز باید طوری باشه که نتانیاهو راضی بشه)

سبز باشید
              آخرین ویرایش توسط رگنار؛ 2021/03/11, 16:11.

نظر

• پروواز
                ستاره‌دار(6)
                • Sep 2020
                • 5236

همتی رییس کل بانک مرکزی امروز در پستی اینستاگرامی در این رابطه نوشت
                "از اول هم مشخص بود دولت کره اراده مستقلی برای حل مشکل منابع ارزی ایران ندارد."

این همتی باهوش که قبلا میگفت داره پولها آزاد میشه حالا چطور شد میگه از اولم معلوم بود نمیدن!

نظر

• نوروزی نیا
                  عضو فعال
                  • Sep 2020
                  • 426

به نظرم با این خبرهای امروز دلار شنبه دوباره وارد کانال 25 بشه

نظر

• CHESTER.2020
                    عضو فعال
                    • Apr 2020
                    • 1255

در اصل توسط پروواز پست شده است View Post
                    همتی رییس کل بانک مرکزی امروز در پستی اینستاگرامی در این رابطه نوشت
                    "از اول هم مشخص بود دولت کره اراده مستقلی برای حل مشکل منابع ارزی ایران ندارد."

این همتی باهوش که قبلا میگفت داره پولها آزاد میشه حالا چطور شد میگه از اولم معلوم بود نمیدن!
                    یکی به نعل میزنه یکی به میخ اگر دقت کنی در ادامه هم گفته با اینکه منابعی آزاد نمیشه اما با همین منابع غوغا خواهیم کرد!!!
                    10 میلیارد دلار ارز 4200 داده امسال هیچ کالایی با ارز 4200 قیمت نخورده توو بازار!!
                    نکنـــد پــــرده چـون فـــرو افتـــد.......داستــــان داستـــــان زر بــاشد/ زير اين نيم کاسـه هاي قشنگ .......نکنـــد کاســه اي دگـــر بـــاشد /
                    نکنـــد آنـکه درس ديـن مي داد....... از خــــدا پـاک بـي خبـر بـــاشد. . .

نظر

• EHSANI
                      ستاره‌دار(3)
                      • Sep 2020
                      • 2156

در اصل توسط رگنار پست شده است View Post
                      یعنی واقعا هیچ کسی نمیدونه چه اتفاقی میفته.

نظر شخصی من که اطلاعات خاصی ندارم و مطابق بینش خودم میگم اینه که تا امتیاز درست و حسابی از ایران نگیرن محاله که تحریم‌ها رو بردارن. اگر حکومت ایران هم کوتاه نیاد و فکر کنه بایدن مفتی مفتی و با همین فرار از محدودیت‌های برجامی توسط ایران و یا با چهار تا راکت پراکنی در منطقه، بایدن هم کوتاه میاد و برمی‌گرده برجام، به نظرم حکومت اشتباه می‌کنه و بایدن همچین کاری نخواهد کرد.
                      به شخصه وزن اینکه اینها نتونن دلار رو کنترل کنن بیشتر می‌دونم. مگر اینکه شل کنن و حسابی امتیاز بدن به بایدن(تغییر در برجام،یا مسایل منطقه ای، در هر حال امتیاز باید طوری باشه که نتانیاهو راضی بشه)
                      عرض ادب
                      دیشب شام زیاد خورده بودم ، موقع خواب داشتم کتاب پیشگویی X میخوندم که خوابم برد
                      خواب دیدم در قرن جدید ، اتفاقات غیرمترقبه خاصی می افته که همه معادلات به هم میخوره...
                      مردم میگفتند خب حالا دیگه تکلیفمون مشخص شد و از بلاتکلیفی در اومدیم.
                      ( تکلیف مردم فعلاً اینه که روز به روز بدبختتر بشند چون خودشون انتخاب کردند که اینجوری زندگی کنند)
                      ولی جماعت بورسی از افزایش دلار بیشتر میتونند منتفع بشند تا از گشایش اقتصادی .
                      چون بورس ما تورم محور است نه تولیدمحور!
                      شاید باور نکنید که همین الان هم خیلی از جماعت دلال مسلک دعا میکنند دلار بره بالای 30 و 50 و 70 ...

این دولت که دیگه رفتنیه که هیچ ،
                      خواب دیدم مشارکت مردمی در انتخابات کمه و دولت بعدی از جنس مجلس قالیبافان خواهد بود!
                      حالا اینها به کنار ، فرضاً اینها همگی هیچ کاره اند و تصمیم گیرنده اصلی کس دیگریست...
                      اون دیگری هم این همه سال مقاومت کرده ، زشته براش این دم آخری نرمش کنه...
                      پس در سال 1400 در نظر نظام و دولت و مجلس هیچ تغییری توی خواب ندیدم

اما توی خواب دیدم دو اتفاق غیرمنتظره می افته:
                      یکی اینکه مردم بیش از این گرسنگی رو بر نمی تابند ...
                      ایضاً اون کسی که تصمیم گیرنده است به صورت غیرمتقربه جای خودشو به کس دیگری میده.
                      اولش بر سر جانشینی اغتشاشاتی به پا میشه ولی بعد اوضاع آروم میشه.
                      جانشین، اولش سعی میکنه یک نرمش سوپرقهرمانانه بکنه
                      که یک حالی به ملت گرسنه بده بلکه حکمرانی خودشو در دل مردم تثبیت کنه
                      اما خیلی زود چُرتش پاره میشه و میبینه که ولایت بر ایران هم کار ساده ای نیست
                      ایران مثل یک گوشت قربونی در چهارراه جهان افتاده و خیلی از قدرتهای جهان ازش سهم میخواند
                      با توجه به اینکه طی 40 سال اخیر آقایون و اقازادگان مثل موریانه مملکت رو از داخل خوردند و توخالی شده
                      نمیتونه به عنوان یک کشور مستقل در جامعه جهانی خودشو به اثبات برسونه
                      لذا تنها انتخابی که براش میمونه اینه که از دامان یکی خارج و به دامان دیگری بره
                      بلکه این هم بتونه چند دهه دیگه کار رو پیش ببره

اینجا بود که از خواب پریدم...
                      ولی دور از شوخی، من مطمئن هستم که ادامه وضع موجود ما رو به هیچ جا نمیرسونه
                      این موش و گربه بازی ایران و دولتهای آمریکا میتونه تا ابد ادامه پیدا کنه.
                      یکی میاد امتیاز میگیره مذاکره میکنه، بعدش یکی دیگه میاد امتیاز میگیره که ازش خارج نشه!
                      از طرفی اراده ای در تغییر وضع موجود هم نه در مردم و نه در نظام نمیبینم
                      فقط یک اتفاق غیرمنتظره میتونه بازی رو به هم بزنه و ما رو از این دور باطل نجات بده.

نتیجه:
                      دلار در سال 1404 بالای 70 تومن
                      نگرش ، همه چیز است .

نظر

• sundaaay
                        عضو فعال
                        • Dec 2020
                        • 742

همتی آدم سیاسی هست تا اقتصادی... این فرد اصلا جاش تو بانک مرکزی نیست... این به درد مثلا وزارت کشور میخورد.. بشه وزیر کشور...
                        این آقا، تخصصش جنگ روانی هست... نیرو و رسانه هم مشخصه که داره...
                        الان مشخص شده عملکردش در بانک مرکزی از بقیه بدتر بوده.. منتها با پروپاگاندا تونست راحت دو سال مردم رو سرکار بزاره که من اگر نبودم وضع خیلی بدتر بود... خیلی ها هم در همین فروم قبول کرده بودن laughingsmiley

نظر

• EHSANI
                          ستاره‌دار(3)
                          • Sep 2020
                          • 2156

یادمه اون موقع که دلار از 1000 حرکت نزدیک 2 تومن که شد یکی اومد تو فروم گفت دلار تا 3 تومن هم میره
                          این حرف واکنشهای مختلفی رو در پی داشت،
                          ولی عمده حرفشون این بود که دلار اگه به 3 تومن برسه
                          « دیگه سنگ رو سنگ بند نمیشه و مردم تو خیابون امنیت ندارند و همدیگه رو میخورند...»

همچنین یادمه
                          یادمه اون موقع که دلار از 4000 حرکت نزدیک 5 که شد یکی اومد تو فروم گفت دلار تا 6 تومن هم میره
                          این حرف واکنشهای مختلفی رو در پی داشت،
                          ولی عمده حرفشون این بود که دلار اگه به 6 تومن برسه
                          « دیگه سنگ رو سنگ بند نمیشه و مردم تو خیابون امنیت ندارند و همدیگه رو میخورند...»

همچنین یادمه از 6 به 10
                          از 10 به 20
                          از 20 به 30

به هر حال ...

اینو گفتم که اگه فردا یکی اومد پست منو ریکوت کرد گفت دلار 70 تومن یعنی

زیاد جدی نگیرید ، این جمله دیگه خیلی لوس شده
                          نگرش ، همه چیز است .

نظر

• پروواز
                            ستاره‌دار(6)
                            • Sep 2020
                            • 5236

اولش که حذف ۴ صفر مطرح شد میگفتن قرار هست یک تومن جدید بشه معادل یک دلار،
                            هنوز طرح اجرا نشده علی الحساب هر دلار شده ۲۵ تومن جدید
                            احتمالا زمانی که کامل اجرایی بشه ۱۰۰ را هم رد کرده باشه /:.wacsmiley.:/
                            آخرین ویرایش توسط پروواز؛ 2021/03/12, 09:06.

نظر

• EHSANI
                              ستاره‌دار(3)
                              • Sep 2020
                              • 2156

در اصل توسط EHSANI پست شده است View Post
                              خواب دیدم در قرن جدید ، اتفاقات غیرمترقبه خاصی می افته که همه معادلات به هم میخوره...
                              مردم میگفتند خب حالا دیگه تکلیفمون مشخص شد و از بلاتکلیفی در اومدیم.
                              پیرو پست دیشب بگم...
                              تا آذر 98 کی فکرشو میکرد بعد از 100 سال یک بیماری عفونی پاندمی بشه؟!
                              فرضاً که پاندمی شد،
                              کی فکرشو میکرد اینقدر در اقتصاد تاثیر بذاره؟!
                              در مورد جنبه سیاسی ساخت ویروس آزمایشگاهی ، نظری ندارم...
                              اما انصافاً سیاست پدر و مادر نداره،
                              همونطور که دیدید، شرکتها و کشورهای زیادی واکسن را ساخته بودند
                              ولی ظاهراً به دلایل سیاسی یا فشار لابیهای دموکراتها اونو اعلام نکردند
                              تا ترامپ زمین بخوره و نتونه دوباره رای بیاره
                              روزی که رفتن ترامپ قطعی شد،
                              از فرداش همزمان چندین کشور اعلام کردند که ما واکسن ساختیم
                              در این فاصله کشف واکسن تا رفتن ترامپ، هزاران نفر انسان بی گناه کشته شدند.

اگه من امروز فرضاً سکته کنم بمیرم ، هرکس بشنوه زیاد هم تعجب نمیکنه .
                              احتمالاً با وخودش میگه سن سکته خیلی پایین اومده و
                              با این مواد غذایی تراریخته و سرشار از مواد شیمیایی و سمی و آب آلوده و هوای آلوده و...
                              خب حق دارند ... چون واقعاً هم عجیب نیست،
                              استرس بورس خودش به تنهایی میتونه خیلی ها رو بکشه.
                              ولی اگه به هرکس بگی یکی از حضرات مثلاً رئیس شورای نگهبان فوت کرده،
                              باور نمیکنه و میگه شاید این دورغ سیزده یا آوریل باشه!
                              ظاهراً سن سکته فقط برای من میاد پایین برای اونها بالای 100 ساله!

خلاصه میگم...
                              حالا که از خودمون ناامید هستیم حداقل از حوادث غیرمترقبه ناامید نباشیم /:.yead.:/
                              مثلاً یک شهاب سنگ بخوره توی دشت کویر...
                              نگرش ، همه چیز است .

نظر

• Aiming
                                ستاره دار(18)
                                • Jul 2012
                                • 2641

دلار از بورس چین حذف شد

▪️در پی اقدام جسورانه چین مبنی بر حذف دلار از معاملات بورسی، آمریکا و غرب در شوک عجیبی فرو رفت.

▪️به گزارش رکنا، چین از این پس در معاملات بورس به جای دلار رسما یوان را معامله خواهد کرد که گامی جسورانه و مهم در تاریخ اقتصادی چین به شمار می رود. این بدان معنا است دلار در تجارت چین غیرقابل استفاده شده و به شدت در برابر یوان سقوط خواهد کرد و ممکن است بر بازارهای جهانی تأثیر بگذارد. بدون شک این آغاز یک جنگ اقتصادی است.

▪️چین درسال میلادی ۲۰۲۱ جهان را رهبری خواهد کرد.این رویای قدیمی چین بوده و آنچه را که قصد داشت برای ده ها سال یا بیشتر به آن دست یابد محقق خواهد کرد.

▪️چین برنامه ریزی ارز دیجیتال جداگانه e-RMB را دارد تا با دلار رقابت کند. این تصمیم می تواند فرافکنی قوی برای فراموش کردن شیوع ویروس کرونا در جهان از مبدا چین باشد که آمریکا این روزها بسیار روی آن مانور داده بود.

برخی کارشناسان پیش ‌بینی کردند اقدام چین در حذف دلار و جایگزینی آن با یوآن به منزله آغاز فروپاشی قانون برتون وودز و آقایی دلار تلقی شود که منجر به تورم وحشتناک در آمریکا خواهد شد.
                                وارن بافت :برای بدست آوردن بازدهی های فوق العاده نیازی نیست کارهای فوق العاده انجام بدیم.

نظر

در حال کار...
                                X