فــــــــراز و فـــــــرودهای دلار - یورو
Collapse
X
-
پاسخ : فــــــــراز و فـــــــرودهای دلار - یورو
دلار سبزه ⛳️ فردایی ⏳ 26,100 "خرید?خدا خواست و ما توانستیم
تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید
نظر
-
-
هرات فردایی⏳:- 25,980 خرید 26,000 فروش
@Poshtkhati_Heratخدا خواست و ما توانستیم
تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید
نظر
-
مخبر: بعید است مذاکرات هسته ای به نتیجه برسد
معاون اول رییس جمهور با تاکید بر اینکه نمی توانیم برای حل مشکلات کشور به خارج امید داشته باشیم، افزود: مقام معظم رهبری و رییس جمهور تاکیدات فراوانی بر رفع تحریم ها دارند اما بعید است که بتوانیم با نظام سلطه به جایی برسیم و نمی توان برنامه ریزی خود را برای اداره کشور متکی به رفع تحریم ها کرد و باید به نحوی برنامه ریزی کنیم که فرض بر این باشد که نظام سلطه تحریم ها را لغو نخواهد کرد.
نظر
-
در اصل توسط عطارد پست شده است View Postطالبان اعلام کردند از این به بعد تولید خشخاش و تریاک ممنوع خواهد شد.اگر عملی شود قیمت تریاک سر به فلک میزند.حالا تاثیرش را بر تورم،قیمت دلار و بورس را مثبت ،منفی یا خنثی میدانید؟
فقط تصور کن جدی گفته باشن..../:.yead.:/
اونوقت این پدر سوخته ها چطوری میخوان امرار معاش کنن؟
اگه تو بورس کالا سهام "تریاک12004 " عرضه میشد الان موقعیت فروش بود نه خرید (شوخی)
نظر
-
اگر بعد از تعطیلات دلار رفت تو کانال 25 و 24 تومان تعجب نمیکنمخدا خواست و ما توانستیم
نظر
نظر