کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
همین الان شبکه خبر زیر نویس کرد که انگار وزارت صمت مصوبه بورس کالا مبنی بر فروش محصولات به نرخ دلار توافقی را لغو کرده
حالا باید ببینیم از حالا به بعد چی میشه
جالبه هروقت که قراره شاخص از ۱۶۰۰ عبور کنه حضرات یه کار انجام می دن که شاخص نتونه عبور کنه
همین الان شبکه خبر زیر نویس کرد که انگار وزارت صمت مصوبه بورس کالا مبنی بر فروش محصولات به نرخ دلار توافقی را لغو کرده
حالا باید ببینیم از حالا به بعد چی میشه
جالبه هروقت که قراره شاخص از ۱۶۰۰ عبور کنه حضرات یه کار انجام می دن که شاخص نتونه عبور کنه
یه مساله ای هست اینکه اگر دولت اجازه بده عرضه و محاسبات قیمتی در بورس کالا به نرخ توافقی باشه ...برای نرخ خوراک و انرژی و بهره مالکانه در بودجه چه برنامه ای خواهد داشت ...یه کم بعید به نظر میاد دولت اجازه بده به همین راحتی حاشیه سود صنایع افزایش پیدا کنه
اوایل سال ۱۴۰۰ میگفتن آقا قراره یک دولت جهادی انقلابی بیاره سرکار که همون یکی دو سال اول بیشتر از کل ۸ سال دولت روحانی کار کنه ما باورمون نمیشد مسخره میکردیم
دلار در کل ۸ سال دولت روحانی ۲۰ هزار تومن گرونتر شد ولی تا اینجا دولت رئیسی در یک سال و نیم اول دولتش تونسته ۲۱ هزار تومن دلار را گرونتر کنه!!!البته اینا تنها وعده هاش نبود ..قرار بود معیشت ملت رو هم به برجام گره نزنه ..قیمت ها رو از دلار جدا کنه ...
به هر حال باید منتظر باشیم شیما بیاد با 3 سال سابقه سمت و سو را مشخص کند.
ماشا الله چقدر هم خودش را تحویل میگیرد !!!
ببینیم چی میگه !!؟؟
البته اگر بگه
حرف زدن و پیشبینی کردن در این بازار وجود میخواهد شیما خانم.
بفرما این گود و این میدان .
جناب حاج آقا شیخ گالیور روضه خوان
من وجودش را دارم و پیش بینی خودم را هم عنوان کردم.اینکه هر پایینی روی دلار الان،موقتی و پولبک است و مجدداً دلار به مسیر صعود خود بازمیگردد.
واضح است که در این سایت اکثر نویسندگان درحالتی از خوف به سر میبرند و همگی ترسو و دهن بین و جو زده هستند.حالا شما با آن ریش سفیدت،از خود ابراز موجودیت کن و پیش بینی خودت را ارائه بده...
در اصل توسط shimaalovelygirl پست شده است
View Post
جناب حاج آقا شیخ گالیور روضه خوان
من وجودش را دارم و پیش بینی خودم را هم عنوان کردم.اینکه هر پایینی روی دلار الان،موقتی و پولبک است و مجدداً دلار به مسیر صعود خود بازمیگردد.
واضح است که در این سایت اکثر نویسندگان درحالتی از خوف به سر میبرند و همگی ترسو و دهن بین و جو زده هستند.حالا شما با آن ریش سفیدت،از خود ابراز موجودیت کن و پیش بینی خودت را ارائه بده...
«محمدرضا فرزین» رییس کل بانک مرکزی شد / صالح آبادی برکنار شد
فرزین پس از عملکرد فاجعهبار صالحآبادی که منجر به برکناری وی شد، ریاست کلی بانک مرکزی را بر عهده گرفت.
«محمدرضا فرزین» رییس کل بانک مرکزی شد / صالح آبادی برکنار شد
به گزارش اقتصاد آنلاین، در جلسه امروز هیات دولت، «محمدرضا فرزین» به عنوان رییس جدید بانک مرکزی منصوب شد.
در کارنامه علمی محمدرضا فرزین که دکتری اقتصاد و عضو هیئت علمی دانشگاه علامه طباطبایی با رتبه دانشیاری است، مقالات و سوابق پر شماری به چشم میخورد اما آنچه به نظر میرسد آنچه دولت را برای انتخاب او در این مقطع مجاب کرده است، مسئولیتهای متعدد وی در حوزه پولی و بانکی است.
فرزین از سال گذشته مدیرعامل بانک ملی است و پیش از آن نیز از سال ۱۳۹۲ رئیس هیئت مدیره بانک کارآفرین و در سالهای ۱۳۹۸ تا ۱۴۰۰ مدیرعامل آن بانک بود. عضو حقیقی شورای پول و اعتبار بهعنوان نماینده رئیسجمهور، عضو هیئت مدیره بانک کشاورزی، دبیر کارگروه طرح تحول نظام بانکی و دبیر کارگروه ارزشگذاری پول ملی از دیگر سوابق فرزین در حوزه پولی و بانکی در سالهای گذشته است.
ریاست هیئت عامل صندوق توسعه ملی، معاونت اقتصادی وزیر امور اقتصاد و دارایی و دبیری ستاد هدفمند کردن یارانهها در دولت دهم بهعنوان یک پروژه بزرگ و ملی نیز مسئولیتهای دیگر فرزین بوده است.
سخنگوی دولت ۱۳ آذر از انجام تغییرات مدیریتی در سطوح ملی و استانی خبر داده بود که پس از تغییر وزیر راه و شهرسازی، رئیس شورای اطلاعرسانی دولت و ۳ تن از استانداران، امروز رئیس کل جدید بانک مرکزی نیز از هیئت دولت رأی اعتماد گرفت.
تو یکی دیگه ساکت شو
سابقه ات در زمینه های بورسی و اقتصادی و اجتماعی برای همگان روشن شده است.از مجسمه ات میتوان به عنوان تندیس نماد ترس استفاده کرد...
اون اسپند و عنبرنسا هم داروی خودته.بده خانمت واست دود کنه،بوش بپیچه تو خونه،واست خوبه...
زمانی که سهامداران التماس می کردند بازار سرمایه حمایت کنید آقای صالح آبادی با هماهنگی آقای عشقی سعی در سرکوب بازار سرمایه داشتند !
همین صالح آبادی با سیاست نادرست خود باعث همین تورم افسار گسیخته تورم و افزایش نرخ ارز بود !
اما چه دیرهنگام برکنار شد !
1- صالح آبادی قربانی شد ! در این افزایش قیمت دلار ! یکی باید مقصر اعلام می شد ! و صالح آبادی شهید دلار شد .
2- فرزین دانش قویتری دارد اما پر واضح است اون هم کاری از پیش نمی برد ! چرا؟ چون با حلوا حلوا دهان شیرین نمی شود ! برای کاهش و ثبات نرخ دلار نیاز به تقویت بخش عرضه ! و مدیریت بخش تقاضا وجود دارد . اگر بانک مرکزی دلار داشت حداقل یک هفته نرخ را ثابت نگه می داشت !
3- تا زمانی که در مملکت آرامش واقعی برقرار نشود و عده زیادی در فکر مهاجرت هستند اوضاع بهتر نخواهد شد چون هر کسی که می رود بخش زیادی از سرمایه های خود را می برد . بر خلاف بسیاری از کشورها که نیروی کار و افراد کم بضاعتشان مهاجرت می کنند . در ایران اکثرا افرادی که توانایی مال خوب دارند مهاجرت می کنند .
4- تا زمانی که در روی همان پاشنه قبلی می چرخد وضع بهتر نخواهد شد ! سالهای سال است سیاستهای کلان و خارجی مملکت باعث ضرر و زیان سنگینی به مملکت شده است بنابراین یا باید سیاستها تغیر کند و یا ادامه وضع موجود!
تغییر رئیس کل بانک مرکزی در خوشبینانه ترین حالت یک شوک کوتاه مدت یکماهه ایجاد خواهد کرد و دوباره ادامه روند صعودی بازار !
یادش بخیر اوایل ازدواج خیلی بی پول بودیم (الکی مثلا الان نیستیم)...
یه 10 تایی ربع سکه از عروسی داشتیم؛ اون موقع قیمتش حدود 40 تومن بود... طلافروش ازمون 37 تومن میخرید...
یه سر میزدیم جگرکی پانی آریاشهر و دو تا آیس پک تو ستارخان پول یه ربع سکه خرج میشد... حیف اون چنجه ها...
حیف اون ربع سکه ها...
نظر