کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
#دلار ۵۸ هزارتومان از نظر #زمان
این تارگت حداکثر تا اوایل فروردین ماه قابل دسترسی است.
☄آیا میدانید که اگر دلار بتواند از این سطح ۵۸ هزار تومان عبور کند هدف بعدی آن ۳۲۰ هزار تومان است.
#ابرتورم. از کانال سهامداران مستقل
با این رشد نرخ دلار این دولت6 کلاسه ابر تورم را خیلی زود به کشور تحمیل خواهد کرد. تنها کاری که دارن میکنن حمایت از بازار سیاه دلالی است و تولید و بورس در حال نابود شدن.
حکومت با ارز 28500 توی بد مخمصه ای افتاده .
سود خرید دلار توافقی ( 2100 دلار که به هر کارت ملی میدن ) و فروش به قیمت آزاد ، بالای هشت میلیون تومن شده و دوباره از فردا مقابل صرافی ها صف شکل میگیره .
بازار خودرو و مسکن دیگه کشش گرانی بیشتر و جذب نقدینگی را نداره، تنها بازاری که در حال حاضر میتونه جلو حمله به بازار ارز برای حفظ ارزش سرمایه در مقابل تورم افسارگسیخته را بگیره بازار سرمایه هست. ببینیم این را متوجه میشن و نقدینگی را به بورس هدایت میکنن یا همچنان مسیر نقدینگی برای در امان موندن از بی ارزشی ریال بازار ارز خواهد بود و جهش های پی در پی قیمت دلار.
حکومت با ارز 28500 توی بد مخمصه ای افتاده .
سود خرید دلار توافقی ( 2100 دلار که به هر کارت ملی میدن ) و فروش به قیمت آزاد ، بالای هشت میلیون تومن شده و دوباره از فردا مقابل صرافی ها صف شکل میگیره .
ولی فکر میکنم قیمت دلار توافقی را هم به اندازه ای بالا میبرن که خرید و فروش این 2000 دلار سهمیه ای خیلی صرف نکنه.
امروز من به یکی از صرافیها زنگ زدم که میگفت سیستم های بانک مرکزی کلا قطعه و نمیتونن دلار-یورو توافقی بفروشن!
یعنی این ثبت نام و خرید ارز توافقی هم عملا انجام نمشیه!
ولی فکر میکنم قیمت دلار توافقی را هم به اندازه ای بالا میبرن که خرید و فروش این 2000 دلار سهمیه ای خیلی صرف نکنه.
امروز من به یکی از صرافیها زنگ زدم که میگفت سیستم های بانک مرکزی کلا قطعه و نمیتونن دلار-یورو توافقی بفروشن!
یعنی این ثبت نام و خرید ارز توافقی هم عملا انجام نمشیه!
بالا بردن قیمت دلار توافقی هم باعث افزایش فاصله قیمتی با دلار نیما میشه . و در این صورت عرضه ی ارز در نیما روز بروز کمتر میشه و تقاضا برای ارز نیما هم روز بروز بیشتر میشه . و اتفاقات دیگری میفته که قبلا در پستی بهشون اشاره داشتم .
نظر