کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
آن ها که به گوششان بیش از چشمشان اعتماد میکنند یک چیز بزرگ را از دست میدهند و آنهم حقیقت است.
وقتی خودت را هم صدا با اکثریت دیدی، وقت آن است که بنشینی و عمیقا فکر کنی.
ارزش یورو کمتر از یک دلار میشود دوشنبه ۱۳۹۳/۱۲/۲۵ 12:21
کارشناس ارزی گلدمن ساکس اعلام کرد بر اساس پیش بینیهای این موسسه، دلار و یورو طی ۶ ماه آینده به برابری ارزشی خواهند رسید و ارزش یورو طی یک سال پیش رو به زیر یک دلار سقوط خواهد کرد. به گزارش بنکر (Banker)،رابین بروکس، یکی از کارشناسان گولدمن ساکس، اعلام کرد بر اساس پیش بینی های صورت گرفته، یورو طی 6 ماه آینده از نظر ارزشی با دلار برابر خواهد شد.
طی ماه های گذشته ارزش یورو از حدود 1.4 دلار به 1.05 دلار طی روزهای گذشته کاهش یافته است.
با آغاز اجرای بسته نقدینگی 1.14 هزار میلیارد یورویی بانک مرکزی اتحادیه اروپا طی هفته جاری، که با هدف تقویت روند بهبود اقتصادی در این اتحادیه و جلوگیری از وقوع تورم منفی و رکود شدید در کشورهای عضو آن معرفی شده است، ارزش یورو روند کاهش سریع تری به خود گرفته است.
بر همین اساس گولدمن ساکس اعلام کرده است پیش بینی های خود را نسبت به روند کاهش ارزش یورو طی ماه ها و سال های آینده کاهش داده است.
رابین بروکس اعلام کرده است ارزش یورو طی سال های آینده با کاهش چشم گیر مواجه خواهد شد و این امکان وجود دارد که در پایان سال 2017 ارزش یورو به حدود 0.8 دلار کاهش یابد.
بنا به گفته این کارشناس گولدمن ساکس، این موسسه پیش تر ارزش یورو را در 3، 6 و 12 ماه آینده به ترتیب معادل 1.12، 1.1 و 1.08 دلار پیش بینی کرده بود که در پیش بینی کنونی خود این ارقام را به ترتیب به 1.02، 1، و 0.95 دلار کاهش داده است.
بر همین اساس پیش بینی قبلی گولدمن ساکس، ارزش یورو را در پایان سال 2016 معادل 1 دلار و 0.9 دلار در پایان سال 2017 اعلام کرده بود که در پیش بینی کنونی هر دوی این ارقام با کاهش قابل توجه همراه بوده است.
پیش بینی جدید گولدمن ساکس حاکی از سقوط یورو به 0.85 دلار در پایان سال 2016 و 0.8 دلار در پایان سال 2017 است.
90 درصد موفقیت در بازار مربوط به روانشناسی معامله است نه دانش فنی معاملهگر
آن ها که به گوششان بیش از چشمشان اعتماد میکنند یک چیز بزرگ را از دست میدهند و آنهم حقیقت است.
وقتی خودت را هم صدا با اکثریت دیدی، وقت آن است که بنشینی و عمیقا فکر کنی.
مقداری یورو داشتم الان رفتم فروختم 3570 .... خیلی رو مخ بود . ولی نکته جالب این بود صرافی ای که رفتم تقریبا مشهورترین صرافی غرب تهران تو آریاشهر هست جلوی من به دو تا مشتری گفت اصلا یورو نداریم ؟یعنی فروشنده نیست یا خودش انبار کرده قیمت فروشش هم زده بود 3630 که قیمت پایینی هم نبود
مقداری یورو داشتم الان رفتم فروختم 3570 .... خیلی رو مخ بود . ولی نکته جالب این بود صرافی ای که رفتم تقریبا مشهورترین صرافی غرب تهران تو آریاشهر هست جلوی من به دو تا مشتری گفت اصلا یورو نداریم ؟یعنی فروشنده نیست یا خودش انبار کرده قیمت فروشش هم زده بود 3630 که قیمت پایینی هم نبود
خوب عددش مهمه.. شاید اون پشت خط 100هزار تا میخواست
32070 ریال
احساسی داره میره بالا :D
بایستی بریزه :.thumbsdownsmileyan اینا جفتکای آخرشه /.:biggrinsmiley.:/
لای خطا رو نگاه کنید (پجمان);)
سلام
چارت بالا تحلیل بود و منظور نقطه برگشت در مواجهه با 61.8 فیبو بود...
اما متنش شوخی با پجمان عزیز بود ، لطفآ کسی اشتباهی برداشت نکنه ;)
قدر پجمانو بدونید...
اما دلار ...
چارت پایین بزرگ نمایی شده چارت بالاست
فعلآ که از کانال صعودیش خارج شده...
فردا مشخص میشه که مثبت امروز دلار پول بک بود یا نه /:.coolsmiley02:./ ;)
[CENTER][COLOR=darkblue][B]برای خانه ی همسایه ات هم ، چراغ آرزو کن قطعا حوالی خانه ات روشن تر خواهد شد…[/B][/COLOR]
[/CENTER]
خوب نبرد بزرگی که رخ داد در3200برنده انگار گاو ها بودند پوست خرس را کندند....
جالب است در حمایت ملت عشق فروش داشتند ..اول صبح انچه رخ داد نفوذ بود دیروز تا3150شبیه الگوی هنگینگ من در سقف..منتها فروشنده3150زنده به گور شد.تازه باید سه روزهم زیر این3200میماند که نشد....
با این قمیت فعلی هنوز خط روند سابق اعتبار دارد و تنها کمی نفوذ رخ داده بود که برطرف شده
https://www.facebook.com/profile.php?id=10001066806953
tom cruise in face book
نظر