در بازار بورس کالا که والا قیمتها داره یه جور دیگه معامله میشه این بازار دو خالت داره یا دارن اماده میشن برا شاخص 40000 تامین سهم میکنن یا اینکه تو سایت بلی گفتم دارن عیدی کارمندا رو از بازار ارز تامین میکنن!!!
امروز چه کردید؟ چرا؟
Collapse
X
-
-
در اصل توسط naruto پست شده است View Postمردک عوضی گند زده بازار حالا اومده میخواد با این مصاحبه ها گندکاریشو جبران بکنه!
http://www.eghtesadonline.com/fa/content/13168/
اولش گفته " صعود نرخ ارز بر بازار سرمایه اثر مثبت دارد ، پیشبینی امسال محقق خواهد شد! "
بعد آخرش در مورد روند شاخص میگه "من پیش بینی در این رابطه نمی کنم!" :Dما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست
نظر
-
هدفمندی یارانه ها مسلما انجام نمیشه. کشور ما برای انتخابات نیاز به رای داره نه شورش!هدفمندی باعث شورش توی کشور میشه پس اجرایی نیست.
وضعیت مبهم بودجه هم چیز جدیدی نیست، هر سال بودجه کشور اواخر بهمن میره مجلس(البته فقط در حیات دولت احمدی نژاد)
تحریم ها هم به همین منوال. بالاتر از تحریم نفتی که نداریم.همه این تحریمها البته برای بازار سرمایه مثبت هستن چون به تورم شدید کشور دامن میزنن.(قیاس کنید با وضعیت تحریم نفتی تابستون و بازدهی عجیب بورس از شهریور)
اما پیش بینی های سال جدید حتما محتاطانه خواهند بود.اما تا اونجایی که من یادمه گزارشای پیش بینی توی اسفند میاد و الان نباید بازار به استقبال اونا رفته باشه.
در کل، فردا بازار به منطقه پرتراکم حمایتی میرسه که امیدداریم فردا دستور عزیزان سازمانی به کلفت شدن صفوف فروش نباشه!
هممون بارها از این وضعیتو تجربه کردیم.پس سهمای دلاری بخریم و نگهداری کنیم.شاید در نهایت لازم باشه چند هفته بیشتر صبر کنیموقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!
نظر
-
در اصل توسط کیوان پست شده است View Postبیسواد خودش هم نمی تونه از حرفهای خودش نتیجه گیری کنه.
اولش گفته " صعود نرخ ارز بر بازار سرمایه اثر مثبت دارد ، پیشبینی امسال محقق خواهد شد! "
بعد آخرش در مورد روند شاخص میگه "من پیش بینی در این رابطه نمی کنم!" :Dوقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!
نظر
-
در اصل توسط سيد ياسر شريعت پست شده است View Postباز هم خرید کسعدی... سهم با پی به ای تقریبی 3 دارم می خرم...
می خواستم از اون دوستان شیرینمون زیر 300 کپشیر بخرم که تقاضا امون نداد =((إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ
نظر
-
در اصل توسط وحید 20 پست شده است View Postبا سلام
شرایط فعلی مبهم است و معلوم نیست اگه افت متوقف بشه ایا بالایی داشته باشند یا نه
نامشخص بودن وضعیت هدفمندی یارانه
در پیش بودن تحریم های شدیدتر نفت در برابر غذا!
ابهام در وضعیت بودجه
در پیش بودن پیش بینی های اولیه سال 92 که احتمال زیاد با احتیاط همراه خواهد بود.
من خودمم در شرایط فعلی نه توصیه به خرید دارم و نه توصیه به فروش
ولی کسانی که میفروشند رو هم نمیشه سرزنش کرد
همین هفته پیش اگه فولاد رو بالای 500میفروختن الان بالای 10درصد جلو بودند که ادامه افت باعث وحشت شده
برخی سهم ها هم حداقل برای کوتاه مدت قیمتشون پر شده بود مثلا پارسان 1400تومانی و یا فولاد 520 تومانی کچاد کگل و... که اگر پایین هم نمیومدند در قیمتهایی قرار داشتند که تا عید شاید درجا میزدند.
اما در هر حال به نظر میرسه با توجه به وضعیت دلار حداقل شرکتهایی که عمده فروششون داخلیست مشکل خاصی نداشته باشند و بزودی برگردند مخصوصا با نزدیک شدن به دهه فجر....
لطفااز شرکتهایی که عمدتا فروش داخلی دارند و واز نقد شوندگی بالاتری برخوردارند چند مثال می زنید ؟آخرین ویرایش توسط پیشرو؛ 2013/01/22, 11:17.
نظر
-
اگر خبر خاص و جدیدی نیاد فردا بیشتر سهم ها جمع میشن و هفته بعد بازار خودشو برای صعود در دهه فجر اماده میکنه!
تا مشحص شدن وضعیت تحریم هایی که قراره بزودی اجرایی بشه به نظرم خرید سهم هایی که دلاری ولی با فروش بیشتر داخلی هستند اولویت دارند. هرچند که اگر به کل انتقال پول منتفی بشه با توافق وارد کننده کالا بجاش میاد اما باید جزئیات روشن بشهدرخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-
توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.
نظر
-
در اصل توسط مصطفی مصری پور پست شده است View Postهدفمندی یارانه ها مسلما انجام نمیشه. کشور ما برای انتخابات نیاز به رای داره نه شورش!هدفمندی باعث شورش توی کشور میشه پس اجرایی نیست.
وضعیت مبهم بودجه هم چیز جدیدی نیست، هر سال بودجه کشور اواخر بهمن میره مجلس(البته فقط در حیات دولت احمدی نژاد)
تحریم ها هم به همین منوال. بالاتر از تحریم نفتی که نداریم.همه این تحریمها البته برای بازار سرمایه مثبت هستن چون به تورم شدید کشور دامن میزنن.(قیاس کنید با وضعیت تحریم نفتی تابستون و بازدهی عجیب بورس از شهریور)
اما پیش بینی های سال جدید حتما محتاطانه خواهند بود.اما تا اونجایی که من یادمه گزارشای پیش بینی توی اسفند میاد و الان نباید بازار به استقبال اونا رفته باشه.
در کل، فردا بازار به منطقه پرتراکم حمایتی میرسه که امیدداریم فردا دستور عزیزان سازمانی به کلفت شدن صفوف فروش نباشه!
هممون بارها از این وضعیتو تجربه کردیم.پس سهمای دلاری بخریم و نگهداری کنیم.شاید در نهایت لازم باشه چند هفته بیشتر صبر کنیم
امروز هم ظاهرا سازمان با خیلی از سرمایه گذاریها برای عدم حمایت از زیر مجموعه هاشون رایزنی داشته
یادش بخیر یه زمانی واسه صف فروش نگذاشتن به کارگزاریها زنگ میزدن الان..........مَن عَشَقَنی عَشَقتُهُ وَ مَن عَشَقتُهُ قَتَلتُهُ
نظر
-
در اصل توسط پیشرو پست شده است View Postمچددا سلامعرض می کنم
لطفااز شرکتهایی که عمدتا فروش داخلی دارند و واز نقد شوندگی بالاتری برخوردارند چند مثال می زنید ؟
بهترین نمونش فولاد هست که هنگام برگشت اگر با حجم بالا معامله بشه ورود مناسبه
البته انشالله شرکتهایی صادراتی هم مشکلی براشون ایجاد نمیشه ولی احتیاط بهترهدرخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-
توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.
نظر
-
در اصل توسط وحید 20 پست شده است View Postبا اینکه امسال بازار رشد خوبی داشته ولی اگه یک اماری گرفته بشه به نظرم هنوز خیلی ها امسال در ضررند
یکی از علل هم خرید بعد از هر بار رشد و فروش در هنگام هیجانی شدن بازار منفیه
در ضمن بخواهیم سرمایه مون را با انرژی و وقتی که براش گذاشتیم با محیط بیرون ، با چند برابر شدن کل زندگی از ماشین و خونه بگیر تا افزایش شدید هزینه های زندگی و کاهش ارزش پول ملی ، ضررمون خیلی بالاتر از این حرفهاست....خیلی!ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست
نظر
-
نظر