در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است
View Post
امروز چه کردید؟ چرا؟
Collapse
X
-
///
-
فردا روز مهمی برای بورس اگه بر نگرده بازار یه افت 15% دیگه داریم..گور بابای ادمایی که باعث و بانی بودن....در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است View Postخرید مجدد کنور از صف فروش .....1.5 درصدی سود داشت یعنی از 5 درصد منفی 3.5 درصد ضرر کردم .......:( بازم از ضرر کم تر شد ........بازم گور پدر سازمان ....به قول بیل گیتس سازمان جلوی رشد دلار رو که نمیتونه بگیره .......
نظر
-
در اصل توسط داروساز پست شده است View Postفردا روز مهمی برای بورس اگه بر نگرده بازار یه افت 15% دیگه داریم..گور بابای ادمایی که باعث و بانی بودن....
باید هم ملت بترسن بزارن تو صف فروش///
نظر
-
-
درود، رفتار به شدت هیجان زده سهامداران از نشانه های اصلی تغییر روند در آینده نزدیکه... همیشه از صف فروش بخرید و به صف خرید بفروشید...
کسانی که در این شرایط توصیه به فروش می کنند و تازه وارد ها رو ترغیب به خروج؛ بویی از شرافت نبرده اند...آخرین ویرایش توسط سيد ياسر شريعت؛ 2013/01/22, 09:55.إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ
نظر
-
فکر هرچیو میکردم الا کهرامی که دیرزو سیگنال خرید داد امروز صف فروش بشه ! ولی در کل در بازار رعب و وحشت افتاده! منطقشو از دست داده....اگرچه قندی هام مثبت و سبزه ولی از این مدل بازار دستکاری شده اصلا خوشم نمیاد..کلا از این بی کفایتی به ظاهر مدیران بورس که فکر میکنند تصمیمات احمقانشون برای سعادت بورس لازمه متنفرم. تو این مملکت همه چی دستوری شده!!!!! مشخصه نظامیون ارکان حکومتو بدست گرفتند که سیستم دستوری راه انداختند!ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست
نظر
-
در اصل توسط سيد ياسر شريعت پست شده است View Postدرود، رفتار به شدت هیجان زده سهامداران از نشانه های اصلی تغییر روند در آینده نزدیکه... همیشه از صف فروش بخرید و به صف خرید بفروشید...
کسانی که در این شرایط توصیه به فروش می کنند و تازه وارد ها رو ترغیب به خروج؛ بویی از شرافت نبرده اند...سلامتی و برکت بزرگترین نعمت ها هستند. بزرگترین آرزو هم عاقبت بخیری است. انشالله نصیبمان شود.
نظر
-
در اصل توسط سيد ياسر شريعت پست شده است View Postدرود، رفتار به شدت هیجان زده سهامداران از نشانه های صالی تغییر روند در آینده نزدیکه... همیشه از صف فروش بخرید و به صف خرید بفروشید...
کسانی که در این شرایط توصیه به فروش می کنند و تازه وارد ها رو ترغیب به خروج؛ بویی از شرافت نبرده اند...
شرایط فعلی مبهم است و معلوم نیست اگه افت متوقف بشه ایا بالایی داشته باشند یا نه
نامشخص بودن وضعیت هدفمندی یارانه
در پیش بودن تحریم های شدیدتر نفت در برابر غذا!
ابهام در وضعیت بودجه
در پیش بودن پیش بینی های اولیه سال 92 که احتمال زیاد با احتیاط همراه خواهد بود.
من خودمم در شرایط فعلی نه توصیه به خرید دارم و نه توصیه به فروش
ولی کسانی که میفروشند رو هم نمیشه سرزنش کرد
همین هفته پیش اگه فولاد رو بالای 500میفروختن الان بالای 10درصد جلو بودند که ادامه افت باعث وحشت شده
برخی سهم ها هم حداقل برای کوتاه مدت قیمتشون پر شده بود مثلا پارسان 1400تومانی و یا فولاد 520 تومانی کچاد کگل و... که اگر پایین هم نمیومدند در قیمتهایی قرار داشتند که تا عید شاید درجا میزدند.
اما در هر حال به نظر میرسه با توجه به وضعیت دلار حداقل شرکتهایی که عمده فروششون داخلیست مشکل خاصی نداشته باشند و بزودی برگردند مخصوصا با نزدیک شدن به دهه فجر....درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-
توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.
نظر
-
به بازار ما شوک وارد شده ......نهایتا فردا صف های فروش جمع خواهد شد ........نباید شوک وارد کنن !!! وگرنه فولاد یک سهم دلاریه ....قیمت محصولات رو هم تو بورس کالا خواهیم دید که بالا میره .حالا چرا میفروشن !! چون میترسن که از بازار حمایت نشه !!!
در حال حاضر فولاد لیدر بازاره ........تا فولاد جمع نشه .نمیشه امیدوارم بود .......و فولاد هم فردا دیگه نهایتا باید برگرده و خریدش خرید خوبی میتونه باشه .سود سال بعدش هم بالای 100 تومنه ....البته اگه این مردک گیر نده به هدف مندی !!! که بعید میدونم بزارن اجرا کنه ........اونم در شرایطی که دیگه دلاری از نفت به کشور نخواهد امد !!!!1
ه///
نظر
-
درود بر وحید عزیز؛
اگه این شرایطی که می فرمایید نبود که قیمت ها به اینجا نمی رسید که سهم پی به ای 3 منفی بشه... فرمایش شما متینه کاملا، بنده عرضم اینه که توصیه به فروش و انجام فروش در همون جا درست بود نه الان... الان زمان فروش نیست چون کاملا رفتار احساسیه... من میگم اون کسی که دیروز پشم شیشه رو به صف خرید روی +2 امروز نمی فروخت چرا الان باید 4 درصد پایین تر بفروشه؟ آیا پشم شیشه از تحیم آسیب خواهد دید؟ آیا از هدفمندی آسیب خواهد دید؟ آیا اون بنده خدا اینها رو دیروز نمی دونست و امروز فهمیده؟
خرید از صف فروش ملی مسی که دنیا در به دره خرید محصولاتشه در پی به ای 5 غیر واقعی و به اعتقاد من 3.5 واقعی ریسک زیادی داره؟ آخه همه چیز که نوسان نیست که... بله اگه اون دوستی که فولاد رو 10 درصد بالاتر فروخته الان بیاد باز بخره اون تونسته نوسان بگیره اما 90 درصد سهمی که می فروشند و منفی میشه رو کلا می ترسند دیگه نزدیکش برند! از جمله خود من!
من میگم نه با تبلیغ روزی 1% مثت باید رفت تو صف خرید نه با این وضه رفت تو صف فروش... باید از صف فروش از کسانی که اتماس می کنند خرید و در صف خرید به کسانی که باز هم التماس می کنند فروخت... از قضا در این دو گروه ملتمس برخی سهامداران، مشترک هستندإِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ
نظر
-
مردک عوضی گند زده بازار حالا اومده میخواد با این مصاحبه ها گندکاریشو جبران بکنه!
نظر
-
اما در هر حال به نظر میرسه با توجه به وضعیت دلار حداقل شرکتهایی که عمده فروششون داخلیست مشکل خاصی نداشته باشند و بزودی برگردند مخصوصا با نزدیک شدن به دهه فجر....
از شرکتهایی که عمدتا فروش داخلی دارند و واز نقد شوندگی بالاتری برخوردارند چند مثال می زنید لطفا؟
نظر
-
-
یاسر جان صحبت من هم چیزی غیر از شما نبود
برخی از سهم ها با تحریم ها منتفع هم شدند منتها وقتی جو بازار مثل امروز هیجانی میشه بازار کور میشه که با فروکش شدن هیجان منطقی تر میشه
این رویه همواره در بازار ما بوده و تازگی نداره
با سپاسدرخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-
توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.
نظر
نظر