کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
خدا را شکر روزهای قبل تا تونستم آ س پ خریدم ، چون تمامی اندیکاتورها در اشباع فروش قرار داشتند و واگرایی به وضوح مشاهده میشد . سهمی که 78 سود تقسیمی داره چه دلیلی داره که 250 معامله بشه ؟؟؟؟؟ همچنین افزایش قیمت ملک تاثیر بسزایی در سود این گروه داره و تحریم و نرخ ارز هم تاثیری در سود آوری شان ندارد . آیا سهم با p/e=2 خریدن نداره ؟؟؟؟
بعد از گروه ساختمانی نوبت سیمانی و کاشی خواهد رسید پس برای این که مجبور نشید تو صف خرید سهام بخرید الان بهترین فرصت برای خرید سیمانی و کاشی در منفی هست . سغرب ، سفارس ، کساوه و کهرام سهم های خوبی هستند .
با جمع آوری جمیع جهات ریسک های بازار امروز کل نقدینگی رو از بازار بورس خارج کردم تا سکه بخرم ...این روزا موندن تو بازار جز استرس چیزی نداره ولی سکه تا انتهای سال به راحتی میتونه تا 2 بره بالا هیچ قانونی هم روش اثر منفی نمیزاره.اینو میتونین با مراجعه به صرافی ها و طلا فروشی ها به عینه ببینین که کسی فروشنده نیست....امیدوارم اونایی که موندن تو بورس سود خوبی بکنن
کودکی اندیشید که خدا چه می خورد، چه می پوشد و در کجا منزل دارد؟
ندایی آمد که :
او غم بندگانش را می خورد، گناهانشان را می پوشد و در قلب شکسته آنان ساکن است...
خرید وبملت در 1072ریال
به دلیل خبر خروج این بانک از تحریم های اتحادیه اروپا
شاید یه رشد موقتی داشته باشه
اگرم بالا نره ریسک چندانی نداره فوقش با دادن کارمزد خارج میشم
خرید وبملت در 1072ریال
من هم 50 تا خریدم 1078
جالبه حقوقی هم زیاد خریده امرزو... اکثر فورش ها هم حقیقی بودند...
خرید وبملت در 1072ریال
عجله کردی روزهای اینده روندش صعودی میباشد از الان برای شنبه صف خرید چیدند. حتما خبری شده است.
درود بر شما؛ مپنا خبر مثبت زیاد داره هر کدوم جدی بشه این سهم 20 درصد بالا خواهد رفت... الان فکر کنم بحث بورس انرژی جدی شده... با میانگین 212 وارد مپنا شدم
حالا که مپنا ما رو از صبح بازی داد و روند نزولی طی کرد و من خارج شدم ، 5 دقیقه آخر اومده داره سهمو بالای 211 میبره !
عجب بساطیه!
دوست عزیز این کارها کلک حقوقیه ، حقوقی وقتی میخواد سهم را در قیمت پاینن جمع کنه اوردر سنگین برای فروش میزاره و رنج منفی میده اونوقت حقیقی و سهامدار خرد میترسه و سریع میفروشه ، وقتی حقوقی سنگین خرید کرد نوبت بالا کشیده سهم میرسه . در خیلی از سهم ها این موضوع را دیدم مثل حتاید ، فاذر و کهمدا ، سهم هایی که بازی حقوقی به خوبی مشاهده میشه
نظر