بعضی وقتها باید به خودمون یه استراحت بدیم و دور از بورس باشیم . این خستگی باعث میشه که در تریدهامون اشتباهاتمون بیشتر بشه . 2 ماه پیش تصمیم گرفتم که 1 ماهی خودم رو دور از بورس نگه دارم ولی روند مثبت شاخص باعث شد که تصمیمم رو عوض کنم . ولی جز خستگی بیشتر و تقبل کارمزد کارگزاری چیزی برام نداشت . البته ناشکر نیستم و سودی که قبل از این خستگی بدست اوردم جبران زحماتم رو داده . خرید قصفهای 1300 تومنی , کشرق 170 تومنی , فخوز 1500 تومنی , شفن 850 تومنی , کساوه 240 تومنی و ... تا اینجا سال پربرکتی رو برام رقم زده . ولی تریدهای ناموفق این چندهفته علتی بجز خستگی نداشت خرید وپترو 95 تومنی , کاذر 145 تومنی و ...اشتباهاتی بود که مرتکبش شدم. ولی واقعا بورس یه اعتیاده چیزی که به خاطرش هم تو اداره رسوا شدم و هم کارهای شرکت معلق مونده .
اما تریدهای امروزکه خیلی هم پر حجم بود : فروش وپترو ( شاید خودش یه اشتباه باشه ولی این سهم دلمون رو شکست ) . فروش ثامان . فروش شفن . خرید و فروش فراور ( با تقبل زیان کارمزد کارگزاری - نمیدونم این سهم چه مرگشه ) . افزودن به فاسمینهای قبلی - خرید پله اول لسرما و خرید قشیر و کساوه از صف فروش ( به مقدار کم ) و همچنین افزودن به پارسانهای قبلی
اما تریدهای امروزکه خیلی هم پر حجم بود : فروش وپترو ( شاید خودش یه اشتباه باشه ولی این سهم دلمون رو شکست ) . فروش ثامان . فروش شفن . خرید و فروش فراور ( با تقبل زیان کارمزد کارگزاری - نمیدونم این سهم چه مرگشه ) . افزودن به فاسمینهای قبلی - خرید پله اول لسرما و خرید قشیر و کساوه از صف فروش ( به مقدار کم ) و همچنین افزودن به پارسانهای قبلی
نظر