فروش فاسمین
امروز چه کردید؟ چرا؟
Collapse
X
-
دیگه وقاحت دزدی و کثافتکاری از سر و روی سازمان بی در و پیکر بورس ایران داره میریزه.
دیگه تحمل دیدن اینهمه مافیا بازی برام سخت شده.
اون از کهمدا با 30% تعدیل مثبت به خاک سیاه نشوندند. این از قلرست با 40% تعدیل مثبت صف فروش پاینتر از قیمت بسته شدن کردند. من البته اینو نداشتم ولی به اندازه سهامدارش آتیش گرفتم وقتی میره تحلیل میکنه ، تحقیق میکنه و نتیجه درستی تحلیلش هم میبیند اما بوسیله دزدان بزرگ بورس کشور و ناظرین محترم مافیایی ما همه تعدیلها را آتش می زنند از آنطرف یک سهمی بدون هرگونه تعدیل مثل قزوین را با 60% بالاتر باز میکنند می اندازند به ملت و ..... X-(
یعنی واقعا تو این مملکت خراب شده هیچ جایی نیست این دزدهها ار تحت پیگرد قرار دهند ؟ سوالی کنند؟ تحقیقی بشود ؟ به همین راحتی و با خیال آسوده هرکاری خواستند میکنند و میلیاردها ثروت حرام به جیب می زنند و از آنطرف میلیونها آدم بدبخت را بدبخت تر میکنند؟
دور دور باطل است و این سیستم دیگر قادر به بازگشت به راه راست نیست.آخرین ویرایش توسط کیوان؛ 2013/02/13, 12:58.ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست
نظر
-
من فعلا نقدم
یه اعتراف تلخ !!
پتایر ها رو 135 خریدم .... 140 فروختم الان رو 160 گیر نمیاد :(
غبشهر نخربدم ....... وصندوق 305 تومنی نخریدم
همش به خاطر حرف یه به ظاهرا استاد :(
من خوب خریدم بد فروختم ....
تجربه ...تحلیلای دیگران یه بخش تصمیمات معامله میتونه باشه ...بهترین تصمیم گیرنده خودمم( خود نوعی)
نظر
-
-
با سلام خدمت دوستان
متاسفانه یه مدتی نبودم و پسر کوچولوم 10 روزی بیمارستان بستری بود و از این بیماریهای ویروسی گرفته بود و تب بالا و تهوع و اسهال و ...
خلاصه به شکر خدا خوب شد و در خدمت دوستان هستم
انشاءالله که همه دوستان خانواده محترمشان سلامت باشند و خداوند هیچکس را با این مخارج بالای بیمارستانها بیمار نکند .
قدر سلامتی خود و خانواده تان را بدانید
قدر پدر و مادرتان را بدانید که واقعا" چقدر برایمان زحمت کشیده اند.
تا زمانی که سایه پدر و مادر بالای سرمان هست به پایشان بیفتیم و در خدمتشان باشیم وگرنه بعدا" افسوس خواهیم خورد.The greater the risk ، The greater the reward
هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری
نظر
-
در اصل توسط بابک 52 پست شده است View Postبا سلام خدمت دوستان
متاسفانه یه مدتی نبودم و پسر کوچولوم 10 روزی بیمارستان بستری بود و از این بیماریهای ویروسی گرفته بود و تب بالا و تهوع و اسهال و ...
انشاءالله که همه دوستان خانواده محترمشان سلامت باشند و خداوند هیچکس را با این مخارج بالای بیمارستانها بیمار نکند .
تا زمانی که سایه پدر و مادر بالای سرمان هست به پایشان بیفتیم و در خدمتشان باشیم وگرنه بعدا" افسوس خواهیم خورد.كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.
نظر
-
اقا همیشه به تن سالم واسه خودتون و خانوادتون....در اصل توسط بابک 52 پست شده است View Postبا سلام خدمت دوستان
تا زمانی که سایه پدر و مادر بالای سرمان هست به پایشان بیفتیم و در خدمتشان باشیم وگرنه بعدا" افسوس خواهیم خورد.
نظر
-
در اصل توسط بابک 52 پست شده است View Postبا سلام خدمت دوستان
تا زمانی که سایه پدر و مادر بالای سرمان هست به پایشان بیفتیم و در خدمتشان باشیم وگرنه بعدا" افسوس خواهیم خورد.
خوبی؟
اقا ناراحت شدم.امیدوارم هر چی زودتر خوب بشن و از براشون ارزوی سلامتی میکنم!=((زندگی بدون تحریم سلام....
نظر
نظر