خریدغدیر...وقتی پتروشیمی هاهمه مثبت یاصف خریدن قاعدتاپدرشون غدیرهم امروزیافردابایدصف خریدبشه...
امروز چه کردید؟ چرا؟
Collapse
X
-
راستی یادم رفت بزرگترین افتخار تاریخ سینمای ایران رو تبریک بگم.
سپاس فراوان از اصغر فرهادی برای دریافت اسکار:*وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!
نظر
-
خريد نفت پارس روي درصد منفي منتظر 470 بودم كه ديدم امروز كلا جمش كردنالماس را جز در قعر زمین نمیتوان یافت و حقایق را جز در اعماق فکر نمی توان کشف کرد.(ویکتور هوگو)
اگر می خواهی بنده کسی نشی بنده هیچ چیز مشو.(ژاک دوال)
اعتماد به نفس را از شیر بیاموزید اوبا خودش یکدل است و هرگز تضاد در او راه ندارد.
نظر
-
-
-
در اصل توسط mehran پست شده است View Postحدود 67 میلیون و 500 هزارتا حق داره که 2 روز کاری دیگر فرصت دارد و تا آخر وقت امروز یا فردا صبح تمام میشوند...p/e 4 و گزارش خوب شیران و صف وآتی و حرکت تا حوالیه 150...البته یادمون باشه این جماعت صنعت و معدنی....بگذریم...حضرت رسول صلى الله عليه و آله میفرمایند :
همانا پاكيزه ترين پيشه ، پيشه بازرگانانى است كه چون سخن گويند ، لب به دروغ نگشايند ؛ هر گاه امين شمرده شوند ، خيانت نورزند ؛ زمانى كه وعده دهند ، پيمان نشكنند ؛ چون بخرند ، بر سرِ مال نزنند ؛ چون بفروشند ، بازار گرمى نكنند ؛ هر گاه مديون شوند ، [در پرداخت دين] امروز و فردا نكنند ؛ و هر گاه طلبكار شدند ، [بر بدهكار] سخت نگيرند .
نظر
-
در اصل توسط mehran پست شده است View Postخرید سنگین ولصنم.....
ياد اون روز افتادم كه شما فرموده بوديد خريد سنگين حتوكا ..... (اون روزا قيمتش 240 تومان بود) ولي حيف و صد حيف كه من قدرشو ندونستم و با اندك سودي ردش كردم رفت (قيمت الان 5938ريال). (همون روزا شما پيش بيني بهمن و اسفند ماه رو كرده بودين)
واقعا دستمريزادامام علي :
دنيا روزي بر له تو و روزي بر علييه توست
روزي كه بر له توست مغرور مشو و روزي كه بر عليه توست نا اميد مشو
نظر
-
اینقدر حواسم به گروه کاشی ساختمانی هستش گاهی به بقیه بازار نمیتونم نگاه کنم چه روزی بود چه کارا میشد کرد فلزات و پتروشیمیها به به!!دستم بگرفت و پا به پا برد...
نظر
-
نظر