فروش شپنا به صف خرید ..دیگه اینقدر هم با سرعت بالا نمیره سهمی که 1960 تومنه .........ولی بالاتر هم میتونه بره ...عجب پولی پشتشه ........
امروز چه کردید؟ چرا؟
Collapse
X
-
-
-
خريد شپنا
گروه پالايشگاهي مثل گروه سيمان دو دهه گذشته خواهد شد.
تصور کنيد سيمان فارس و خوزستان 120توماني 1500تومان معامله بشود.
..............................
ديگر نمي شود با دلار 3700توماني پالايشگاه ساخت.
اين پالايشگاهها با دلار زير 1000تومان ساخته شده است.
سود سال 1392 شپنا حداقل 800تومان
نظر
-
خرید تعدادی فسرب ........ببینیم چقدر میخواد بیاد پایین................عجب فروشنده ی زرنگی هم داشت ....لامسب سهمو انداخت به ما .......روی 2380 مخفی گذاشته بد برای فروش ..........=))آخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2013/02/17, 10:02.///
نظر
-
اضافه کردن شپناکودکی اندیشید که خدا چه می خورد، چه می پوشد و در کجا منزل دارد؟
ندایی آمد که :
او غم بندگانش را می خورد، گناهانشان را می پوشد و در قلب شکسته آنان ساکن است...
نظر
-
لذت بردن از تحلیل دیروز خویش که دستور فروش ذوب و غبشهر و واتی را داده بود و امروز صف خرید شدن البته من دیروز با سود از اینا خارج شدم:):)
نظر
-
اضافه کردن کسعدی در محدوده 205 از محل فروش کپشیر به صف خرید...
عاشق این حالت هستم که یکی از سهم ها صف خرید باشه و دیگری منفی کامل! راحت میشه سوئیچ کرد بدون استرس! ;;)إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ
نظر
-
-
قشهد که بسته شد(تا اینجا بالای 30% تو سود ) ( لامصب خیلی کشش دادند ) ولی از قشیر با ضرر خارج شدم. بدون تعصب قندی ها امروز مثبت در روند اصلاحی بود. دخالتها و کنترلهای سازمان باعث شد حمایتها شکسته بشه. تا حدود 10 - 12 روز دیگه امیدی به این گروه ندارم که قشهد خوشبختانه در امان ماند.
عوضش یه 100 هزارتا مپنا خریدیم.
1000 تا هم شپنا بعنوان اکازیون خریدم!
و به تماشای صف خرید غمارگ با 75% سود نشستم.ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست
نظر
نظر