در حال خرید بشهاب (-:
امروز چه کردید؟ چرا؟
Collapse
X
-
-
در اصل توسط بابک 52 پست شده است View Postبا سلام خدمت دوستان
متاسفانه یه مدتی نبودم و پسر کوچولوم 10 روزی بیمارستان بستری بود و از این بیماریهای ویروسی گرفته بود و تب بالا و تهوع و اسهال و ...
خلاصه به شکر خدا خوب شد و در خدمت دوستان هستم
انشاءالله که همه دوستان خانواده محترمشان سلامت باشند و خداوند هیچکس را با این مخارج بالای بیمارستانها بیمار نکند .
قدر سلامتی خود و خانواده تان را بدانید
قدر پدر و مادرتان را بدانید که واقعا" چقدر برایمان زحمت کشیده اند.
تا زمانی که سایه پدر و مادر بالای سرمان هست به پایشان بیفتیم و در خدمتشان باشیم وگرنه بعدا" افسوس خواهیم خورد.
دیگه شکر خدا خوب شد؟وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!
نظر
-
متاسفانه یه مدتی نبودم و پسر کوچولوم 10 روزی بیمارستان بستری بود و از این بیماریهای ویروسی گرفته بود و تب بالا و تهوع و اسهال و ...
انشاءالله که همه دوستان خانواده محترمشان سلامت باشند و خداوند هیچکس را با این مخارج بالای بیمارستانها بیمار نکند .
تا زمانی که سایه پدر و مادر بالای سرمان هست به پایشان بیفتیم و در خدمتشان باشیم وگرنه بعدا" افسوس خواهیم خورد.
خدا شفاش بده:)
خرید پارسان 685
نظر
-
آقا شیران گزارشش نشسته رو کدال
نه ماهه 1500 ساخته این که دیگه همه چیش حی و حاضره
چند روز دیگه هم مجمع داره
خیرید رو محدوده 5000 تومن خیلی کم ریسکه
فقط ممکنه به خاطر بازگشایی واتی یه کم فشار فروش بیاد و یکی دو درصد سهم منفی بشه
یه نگا به گزارش کنید اگه مناسب بود دریابید به نظر من که پی به ای 3.3 قبل مجمع عالیهبهترین تفریح خوابه!
نظر
-
- - - Updated - - -
تا زمانی که سایه پدر و مادر بالای سرمان هست به پایشان بیفتیم و در خدمتشان باشیم وگرنه بعدا" افسوس خواهیم خورد.زنجیر عادت سبک تر از آن است که حس شود،
اما رفته رفته سنگین شود که پاره نتوان کرد،
نظر
-
-
ممنون از همه دوستانی که لطف کردن و بزرگواری نمودن و جویای احوال پسرم شدند
من نیز آرزوی سلامتی برای تمامی اعضای سایت بورسی و خانواده های محترمشون را دارم
موفق و سلامت و تندرست و پرسود باشید@};-@};-@};-The greater the risk ، The greater the reward
هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری
نظر
-
ورود مجدد به کنور 3600.5
منتظر عرضه شرانل بودیم که نشد!!!در سرزمینی که سایه آدمهای کوچک بزرگ شد،در آن سرزمین آفتاب در حال غروب است!!!(( دکتر شریعتی ))@};-
نظر
-
-
-
در اصل توسط بابک 52 پست شده است View Postممنون از همه دوستانی که لطف کردن و بزرگواری نمودن و جویای احوال پسرم شدند
من نیز آرزوی سلامتی برای تمامی اعضای سایت بورسی و خانواده های محترمشون را دارم
موفق و سلامت و تندرست و پرسود باشید@};-@};-@};-
@};-وارن بافت :برای بدست آوردن بازدهی های فوق العاده نیازی نیست کارهای فوق العاده انجام بدیم.
نظر
نظر