خرید شیران از صف فروش .........
امروز چه کردید؟ چرا؟
جمع کردن
X
-
-
خسته شدم دیگه خیلی روش بودم از سرش هم زیاده ......ما رو ۲۰ درصد عقب انداخت ..........در اصل توسط ata۰۰۷ پست شده است مشاهده پسترفیق ما رو تنها گذاشتی رفتی؟! :(///
نظر
-
خرید ۵۰۰۰ عدد شیران در منفی کامل ۵۱۶۱۳ ریالبا دید مجمعدر اصل توسط سيد ياسر شريعت پست شده است مشاهده پستدرود؛
خرید ۱ عدد شیران جهت شرکت در مجمع...
سید جان تو مجمع میبینمتونThe greater the risk ، The greater the reward
هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری
نظر
-
-
سلام بابک جان مجمع شیران کی هست ؟در اصل توسط بابک ۵۲ پست شده است مشاهده پستخرید ۵۰۰۰ عدد شیران در منفی کامل ۵۱۶۱۳ ریالبا دید مجمع
سید جان تو مجمع میبینمتون
دوستان چه شیرانی خریدن (-: وسوسه بشه تک سهم میشم روش ها !!! (-: ولی خوب ادامه ی خرید در روزهای بعد .....شاید پایین تر دادن !!! عجب پ ی بر ای نازی داره ولی ........جوون///
نظر
-
اگر تو کف خریدید Order با ۳% بالاتر بزارید شاید امروز رنجر عمل کرد :Dدر اصل توسط meysam_sh_۲۰۲۰ پست شده است مشاهده پستسلام بابک جان مجمع شیران کی هست ؟
دوستان چه شیرانی خریدن (-: وسوسه بشه تک سهم میشم روش ها !!! (-: ولی خوب ادامه ی خرید در روزهای بعد .....شاید پایین تر دادن !!! عجب پ ی بر ای نازی داره ولی ........جوون
نظر
-
یک نوسان شیرین از یک سهم بی زبان اما بسیار عالی! خرید از صف فروش بیمه ملت و فروش در درصدهای مثبت!
حیف که نقدینگی جای دیگه لازم دارم اگه نه این سهم قیمتش ۱۵۰ حداقل خواهد بود...إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ
نظر
-
-
در اصل توسط meysam_sh_۲۰۲۰ پست شده است مشاهده پستفروش کل زاگرس هام با ۵ درصد سود ....
خرید مجدد زاگرس روی محدوده ی ۱۸۷۵
شیران هم صفش چمع شد .........چقدر خرید و فروش کردیم امروز .........هیچی نوسان گیری نمیشه (-:///
نظر
-
القصه خرید قچار از صف فروش.....در اصل توسط شاهین محلوجی پست شده است مشاهده پستخروج از کربن د۳۳۹۹
بالای ۳۵۰ تثبیت شه = ورود
------------
فروش پسهند به صف خرید- خرید دوباره در منفی
خرید شپناجهــــان هــر کــــس بـــه وســــعت فــــــکر اوســـت...
نظر
-
در اصل توسط sourena پست شده است مشاهده پستخرید شبهرن حدود ۱۶۱۰
فروش نیمی از کنور ۳۶۰۵ در کمال تاسف
یاری اندر کس نمی بینم یاران را چه شد؟
دوستی کی آخر آمد دوستداران را چه شد؟
یاران کنوری رفتن دوستداران را چه شد؟! =((
نظر

نظر