در اصل توسط Hamid Broker پست شده است
مشاهده پست
امروز چه کردید؟ چرا؟
جمع کردن
X
-
بنده منظورم بیخود و الکی نبود! شبندر سهم بسیار خوبی است و در این شکی ندارم. منظورم تعصب صرف روی یک سهم داشتن که باعث بشه فقط اون سهمو خوب ببینی و بقیه را لولو ! من از این نوع نگاه خوشم نمیاد چون قابل اتکا نیست.در اصل توسط Hamid Broker پست شده است مشاهده پستموافقم، موج تعصب بیخود و الکی تو شبندر داره موج میزنه. شبندر از روزی که اومده تو بورس همیشه فرصت خرید داده اما جمله "فردا شاید آخرین فرصت ورود به شبندر باشه" هر دو سه روز یک بار داره تو اون تاپیک تکرار میشه، خنده داره.ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست
نظر
-
:-w:-w:-w:-w:-w:-w:-w:-w:-w:-wدر اصل توسط vet پست شده است مشاهده پستسلام جسارت میکنم ببخشین
ولی این تاپیک اسم داره
امروز چه کردید؟چرا؟
قرار نیست در مورد چیز دیگه ای حرف بزنیم
اول از همه هم به خودم میگم
بازم جسارت منو ببخشینفواره چون بلند شود سرنگون شود
نظر
-
حقوقي خريد روي ۴۲۵۰:xدر اصل توسط ۷۱۷ پست شده است مشاهده پستبه معاملات پخش و حجم دستور خريد روي ۴۲۵۰ ريال دقت كنيد:x
نظر
-
در اصل توسط buodan پست شده است مشاهده پستخوش به حال کارگزاریت ، فکر کنم بیشتر از سود خودت به کارگزاری سود میرسونی .میثم جاندر اصل توسط meysam_sh_۲۰۲۰ پست شده است مشاهده پستخرید سنگین همراه اول با دید مجمع ........هیچ کس تنها نیست .........:))
اگر تو تمام مجمعهایی که دید!! داشتی میرفتی
سرمایه قارون هم کم می آورد
آخه تو و دید مجمع ؟!؟!!؟
نظر
-
فروش پترو شیراز ۸۶۳۹ با کمی سود ( خرید دیروز )
خرید مارگارین ( پیش بینی جسابرسی حدود ۱۸۵ تومان و مجمع حداکثر تا آخر فروردین )
نظر
-
قندی ها چهارشنبه یک اصلاح کوچک خواهند داشت و مجدد از شنبه صف خرید سنگین را به خود خواهند دید .
۱۰۰ درصد سبدم تا الان قندی بود ،با این که مطمئن هستم از شنبه صف خرید هستند ترجیح دادم امروز مقداری در حدود ۳۰ درصد از قندی را تبدیل به ذوب و کرماشا کنم ، اینطوری خیالم راحت تره .
نظر
-
شبندر زباله رو دادیم رفت یه مقدار دوباره وبشهر گرفتیمدر اصل توسط satyr پست شده است مشاهده پستضرر خونمون کم شده بود کمی شبندر گرفتیم فقط برای نوسان
حق و خود وبشهر هم که تکمیل شد خریدشد
ویه سهم خوب دیگه ;)
نظر
-
خداییش زباله هات رو تحویل من بدی تا اخر عمر میشم سوفورت!!در اصل توسط satyr پست شده است مشاهده پستشبندر زباله رو دادیم رفت یه مقدار دوباره وبشهر گرفتیم
ویه سهم خوب دیگه ;)
سهمی با ۵۰۰% رشد در ۸ ماه
جالبه!!!!
نظر
-
در اصل توسط Smart پست شده است مشاهده پستمیثم جان
اگر تو تمام مجمعهایی که دید!! داشتی میرفتی
سرمایه قارون هم کم می آورد
آخه تو و دید مجمع ؟!؟!!؟
دوستان دیگه همه مارو میشناسن ....:D سهامداری کیلو چنده ......(-:///
نظر
-
خروج کامل از بازار به طور موقت
فعلا فقط گروه خودرو و بانکی ها رو مد نظر دارم
احساس میکنم مذاکرات مثبت است و وقتی دلار بشه ۲۰۰۰ تومان (هرچند باورش سخته) کلیه سهامهای معدنی سنگی فولادی و پتروشمی و قندی و غذایی دچار تعدیل منفی های سنگین میشن
خدا خواست و ما توانستیم
تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید
نظر

نظر