کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
تکمیل خریدها در کنور
---------------- ذوب
---------------- شرانل
اخبار خوش موجب ریزش دلار شده و نقدینگی حجیمی در حال ورود به بازار بورس هست
صبوری در سهام با فاند قوی نتیجه خوبی در پیش خواهد داشت
در سرزمینی که سایه آدمهای کوچک بزرگ شد،در آن سرزمین آفتاب در حال غروب است!!!(( دکتر شریعتی ))@};-
شريعت عزيز من امروز ميخواستم شرازهايي رو كه 4883ريال خريده بودم رو با شپاس عوض كنم ليكن كمي مردد بودم. يه سري به تاپيك خودت و تاپيك نفت پاسارگاد زدم ببينم نظرتون چيه .......و در نهايت اين تعويض رو انجام دادم..... ولي اينجا ديدم شما كمي فروختي ...... لطفا كمي در مورد اهداف قيمتي و بازيهاي احتمالي شپاس با توجه به شرايط حاضر و بحث بودجه پيشنهادي دولت توضيح بدين ممنون ميشم ازتون.
[B]هم بگو تو هم تو بشنو هم تو باش--- ما همه لاشیم با چندین تلاش[/B]
شريعت عزيز/ساير دوستان من امروز ميخواستم شرازهايي رو كه 4883ريال خريده بودم رو با شپاس عوض كنم ليكن كمي مردد بودم. يه سري به تاپيك سيد ياسر شريعت و تاپيك نفت پاسارگاد زدم ببينم نظرتون چيه ....... در نهايت اين تعويض رو انجام دادم..... ولي اينجا ديدم شما شپاس فروختين ...... لطفا كمي در مورد اهداف قيمتي و بازيهاي احتمالي شپاس با توجه به شرايط حاضر و بحث بودجه پيشنهادي دولت توضيح بدين ممنون ميشم ازتون.
[B]هم بگو تو هم تو بشنو هم تو باش--- ما همه لاشیم با چندین تلاش[/B]
شريعت عزيز من امروز ميخواستم شرازهايي رو كه 4883ريال خريده بودم رو با شپاس عوض كنم ليكن كمي مردد بودم. يه سري به تاپيك خودت و تاپيك نفت پاسارگاد زدم ببينم نظرتون چيه .......و در نهايت اين تعويض رو انجام دادم..... ولي اينجا ديدم شما كمي فروختي ...... لطفا كمي در مورد اهداف قيمتي و بازيهاي احتمالي شپاس با توجه به شرايط حاضر و بحث بودجه پيشنهادي دولت توضيح بدين ممنون ميشم ازتون.
در تاپیک شپاس علت تعویض مقداری از شپاس رو با کفرا عرض کردم. در مورد شپاس همچنان به صعود در میان مدت ایمان دارم و هنوز زوده برای هدف دادن چون مجهولات زیادی وجود داره. بودجه هم تا زمان تصویب نمیشه نظر قطعی داد دوست من
فروش شپاس و دوباره خرید(ضرر کارمزد)
خرید غمارگ به دید میان مدت
[B][COLOR=#0000ff]
[/COLOR][B][COLOR=#0000ff]If you don’t build your dream, someone else will hire you to help them build theirs[/COLOR][B]
[COLOR=#0000ff]
[/COLOR][/B][/B][/B]
نظر