در اصل توسط Hamid Broker پست شده است
View Post
امروز چه کردید؟ چرا؟
Collapse
X
-
در اصل توسط Hamid Broker پست شده است View Postموافقم، موج تعصب بیخود و الکی تو شبندر داره موج میزنه. شبندر از روزی که اومده تو بورس همیشه فرصت خرید داده اما جمله "فردا شاید آخرین فرصت ورود به شبندر باشه" هر دو سه روز یک بار داره تو اون تاپیک تکرار میشه، خنده داره.ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست
نظر
-
در اصل توسط buodan پست شده است View Postخوش به حال کارگزاریت ، فکر کنم بیشتر از سود خودت به کارگزاری سود میرسونی .در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است View Postخرید سنگین همراه اول با دید مجمع ........هیچ کس تنها نیست .........:))
اگر تو تمام مجمعهایی که دید!! داشتی میرفتی
سرمایه قارون هم کم می آورد
آخه تو و دید مجمع ؟!؟!!؟
نظر
-
فروش پترو شیراز 8639 با کمی سود ( خرید دیروز )
خرید مارگارین ( پیش بینی جسابرسی حدود 185 تومان و مجمع حداکثر تا آخر فروردین )
نظر
-
قندی ها چهارشنبه یک اصلاح کوچک خواهند داشت و مجدد از شنبه صف خرید سنگین را به خود خواهند دید .
100 درصد سبدم تا الان قندی بود ،با این که مطمئن هستم از شنبه صف خرید هستند ترجیح دادم امروز مقداری در حدود 30 درصد از قندی را تبدیل به ذوب و کرماشا کنم ، اینطوری خیالم راحت تره .
نظر
-
-
خروج کامل از بازار به طور موقت
فعلا فقط گروه خودرو و بانکی ها رو مد نظر دارم
احساس میکنم مذاکرات مثبت است و وقتی دلار بشه 2000 تومان (هرچند باورش سخته) کلیه سهامهای معدنی سنگی فولادی و پتروشمی و قندی و غذایی دچار تعدیل منفی های سنگین میشن
خدا خواست و ما توانستیم
تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید
نظر
نظر