امروز چه کردید؟ چرا؟

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • meysam_sh_2020
    عضو فعال
    • Dec 2011
    • 20669

در اصل توسط CAPTAIN NEMO پست شده است View Post
    میثم جان

دیدم که از پالایشی ها خارج شدی و به همراه پیوستی

امیدوارم در این سهم هم سود خوبی ببری
    امروز با اندکی ضرر از همراه خارج شدم و نقد شدم ....:D

دلیل خروج : دقایقی شبندر منفی بود و تا 620 اومد گفتیم در 620 وارد بشیم و زیرش که دیگه نیومد و نشد و فرصت تعویض نداد (-: بعدش گفتیم بریم روی همون شپنا ......که اونم رفت بالا .....:D

جدا هیچ سهمی سرعت رشد شبندر رو نداره .........سهم عجیبیه .......من نمیدونم شناور سهم کجاست و به کد های چه کسانی رفته !!!! خیلی ریلکسن سهامداراش .... و انگار حالا حالا ها قصد خروج ندارن ...ولی 670 رو اگه رد کنه و 650 رو شاید مجددا وارد بشم .....
    :D
    و اینا تو چه قیمتی قصد فروش دارن !!!! خیلی کمتر از قیمت های 200 تومن و 300 تومن داره معامله میشه !!! امروز دیگه کفم برید از مثبت خوردنش .....;)

هر جوری فک میکنم این سهم اصلا عادی نیست ........شاید مال بزرگان بازاره !!!! برای شاخص سازی امده و مدیریت شاخص !!! هر چی هست زیرش حمایت هست ........:D تا ببینیم چی میشه .....
    آخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2013/04/03, 22:56.
    ///

نظر

• Captain Nemo
      مدیر
      • Dec 2010
      • 2933

در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است View Post

دلیل خروج : دقایقی شبندر منفی بود و تا 620 اومد گفتیم در 620 وارد بشیم و زیرش که دیگه نیومد و نشد و فرصت تعویض نداد (-: بعدش گفتیم بریم روی همون شپنا ......که اونم رفت بالا .....:D

جدا هیچ سهمی سرعت رشد شبندر رو نداره .........سهم عجیبیه .......من نمیدونم شناور سهم کجاست و به کد های چه کسانی رفته !!!! خیلی ریلکسن سهامداراش .... و انگار حالا حالا ها قصد خروج ندارن ...ولی 670 رو اگه رد کنه و 650 رو شاید مجددا وارد بشم .....
      و اینا تو چه قیمتی قصد فروش دارن !!!! خیلی کمتر از قیمت های 200 تومن و 300 تومن داره معامله میشه !!! امروز دیگه کفم برید از مثبت خوردنش .....;)

هر جوری فک میکنم این سهم اصلا عادی نیست ........شاید مال بزرگان بازاره !!!! برای شاخص سازی امده و مدیریت شاخص !!! هر چی هست زیرش حمایت هست ........:D تا ببینیم چی میشه .....
      والا چی بگم

دیگه خودت همه مواردش را گفتی
      البته سهم یواش یواش داره به اهداف من میرسه
      قبلا به دیده مجمع خریده بودم ولی ...

ولی من اگر شتران باز بشه و فرصت خرید بده طبق معمول خودم تک سهم شتران میشم ...

موفق باشی
      یاری اندر کس نمی​بینیم یاران را چه شد
      دوستی کی آخر آمد دوستداران را چه شد

شهر یاران بود و خاک مهربانان این دیار
      مهربانی کی سر آمد شهریاران را چه شد

نظر

• meysam_sh_2020
        عضو فعال
        • Dec 2011
        • 20669

در اصل توسط CAPTAIN NEMO پست شده است View Post
        والا چی بگم

دیگه خودت همه مواردش را گفتی
        البته سهم یواش یواش داره به اهداف من میرسه
        قبلا به دیده مجمع خریده بودم ولی ...

ولی من اگر شتران باز بشه و فرصت خرید بده طبق معمول خودم تک سهم شتران میشم ...

موفق باشی
        ترس من از اینه که 1000 رو هم رد کنه و ما نخریم !!!:D ولی خوب یه سری دلایل دیگه میگه بالای 800 کند تر میشه ...... نمیدونم چی میشه .....بقیه بازار هم سهم با پی بر ای زیر 5-6 دیگه کم گیر میاد !!!!

شبندر ارزش افزوده به دادش رسید و گرنه 700 رو نباید رد کنه ...

ارزش افزوده از کجا اومد دیگه (-: چند ماه دیگه ممکنه یه آس دیگه رو کنه !!!! این چه سهمیه بود دیگه .....هیج وقت یادم نمیره .......;)
        ///

نظر

• آریو
          عضو فعال
          • Mar 2011
          • 4834

شاید خریداران بزرگ شبندر در هر قیمتی هیچ وقت قصد فروش سهم رو نداشته باشن!
          ریسک از آنجایی ناشی می‌شود که ندانید در حال انجام چه کاری هستید.

نظر

• Captain Nemo
            مدیر
            • Dec 2010
            • 2933

ترس من از اینه که 1000 رو هم رد کنه و ما نخریم !!!:D ولی خوب یه سری دلایل دیگه میگه بالای 800 کند تر میشه ...... نمیدونم چی میشه .....بقیه بازار هم سهم با پی بر ای زیر 5-6 دیگه کم گیر میاد !!!!

شبندر ارزش افزوده به دادش رسید و گرنه 700 رو نباید رد کنه ...

ارزش افزوده از کجا اومد دیگه (-: چند ماه دیگه ممکنه یه آس دیگه رو کنه !!!! این چه سهمیه بود دیگه .....هیج وقت یادم نمیره .......;)
            به هر حال هر کدام از اون 2 مورد اصلی که خودت میدانی اگر اتفاق بیافته به نظر من قطعا 1000 را
            خواهد دید ...

فعلا که با سهم هستم مگر شتران با قیمتی که مد نظرم است بازگشایی شود .
            یاری اندر کس نمی​بینیم یاران را چه شد
            دوستی کی آخر آمد دوستداران را چه شد

شهر یاران بود و خاک مهربانان این دیار
            مهربانی کی سر آمد شهریاران را چه شد

نظر

• meysam_sh_2020
              عضو فعال
              • Dec 2011
              • 20669

در اصل توسط آریو پست شده است View Post
              شاید خریداران بزرگ شبندر در هر قیمتی هیچ وقت قصد فروش سهم رو نداشته باشن!
              چی بگم والا .....این سهم مثل قندی هاست ......قبل تعدیل پیش خور میکنه و میره جلو ...... برای همین نمیشه گفت فلان جا استراحت داره ..................یعنی مثل بقیه سهم ها هم نیست ..........نمیدونم چه جوری توضیح بدم ......مثلا شما بگو فولاد 120 میسازه..... ......سهم اول تعدیل میده بعد رشد میکنه ..و از بازار تا وقتی مطمئن نشه بالاتر نمیخره ..............ولی شبندر اول رشد میکنه بعد تعدیل میده ...........و خریدار هم خیالش راحته به نظر و تو این قیمت ها هم فروشنده نیست ...........

.و به دلیل مبهم بودن سهم نه میشه گفت نمیارزه و نمیشه گفت میارزه ..........هدف بعد از 700 .........800 تومنه ........و بعد از 800 هزار تومنه اگه 800 رو رد کنه ..... :D

ولی هر سهمی یه جایی فروش میشه .......
              آخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2013/04/03, 23:22.
              ///

نظر

• اشکبوس کهنه سوار
                ستاره دار (2)
                • Jul 2012
                • 1281

در اصل توسط Smart پست شده است View Post
                تو اداف نگفتی ها !
                نامردیه...
                دختر صالحت بعدا یقه بابا رو میگیره !! میگه صداقتت کو بابا (-;

نوسان های ادافی رو کدوم سهماست و اداف!ش چه جوریه ؟
                ...با سلام و عرض ادب و احترام، کهمدا در قیمت 226 خدمت عزیزان در اداف معرفی شد. بنده خودم به دلیل نداشتن نقدینگی جا مونده بودم وبعد از همه خرید کردم...
                ...ضمناً بنده تنها نوسان گیری های بالای 3 درصد رو می پسندم و تنها در چند مورد اقدام به این کار کردم تا ضرر قشهد رو جبران کنم... عدم ذکر این مطلب در اداف ربطی به صداقت من نداره... در ساعات بازار، تاپیک اداف تعطیله... ان شا ا... در آینده اگر فرصتی دست داد به اعلام لیست نوسان گیری از نوع منفی 4 تا مثبت 4 نیز خواهیم پرداخت...اداف فعلاً یک تاپیک نوپاست و پیشنهادهای میان مدتی جزو قوانین لاینفک فعلی این تاپیکه
                آخرین ویرایش توسط اشکبوس کهنه سوار؛ 2013/04/03, 23:34.
                در کوتاه مدت صداهاي بلند مي مانند و در بلند مدت افکار بلند.

نظر

• sourena
                  عضو فعال
                  • Aug 2011
                  • 1080

میثم جان،بی تعارف شبندر با تو خیلی باحالتره
                  اصلاً حال میکنم باهات همسهم باشم
                  مثل دوران شیرین کنور،کمنگنز،قندیها وهمین شبندر
                  امروز چند تا از پستهای قدیمیت تو شبندر را بالا آوردم خودم خیلی حال کردم;)
                  خلاصه ببینیمت تو شبندر،شپاس یا شراز
                  راستی نظرت درباره شپاس چیه؟
                  سال 1392 می تونه یک سال طلایی و فراموش نشدنی برای بورس وبازار سرمایه باشه.

نظر

• Smart
                    عضو عادی
                    • Mar 2013
                    • 212

در اصل توسط کهنه سوار پست شده است View Post
                    خرید کهمدا در پایین ترین قیمت های ممکن و تکمیل خرید....سپس خواب در ساعات معاملاتی....رسیدن کهمدا به صف خرید
                    .
                    .
                    دادن کلی ضرر بی پولی در سهام شبندر، غپینو و ...
                    (در صورت داشتن موجودی چه نوسانی می شد گرفت)...
                    پ ن: من نوسانگیر نیستم اما نامردی در بازگشایی قشهد، ما را به این کار وادار کرد.
                    در اصل توسط کهنه سوار پست شده است View Post
                    ...با سلام و عرض ادب و احترام، کهمدا در قیمت 226 خدمت عزیزان در اداف معرفی شد. بنده خودم به دلیل نداشتن نقدینگی جا مونده بودم وبعد از همه خرید کردم...
                    ...ضمناً بنده تنها نوسان گیری های بالای 3 درصد رو می پسندم و تنها در چند مورد اقدام به این کار کردم تا ضرر قشهد رو جبران کنم... عدم ذکر این مطلب در اداف ربطی به صداقت من نداره... در ساعات بازار، تاپیک اداف تعطیله... ان شا ا... در آینده اگر فرصتی دست داد به اعلام لیست نوسان گیری از نوع منفی 4 تا مثبت 4 نیز خواهیم پرداخت...اداف فعلاً یک تاپیک نوپاست و پیشنهادهای میان مدتی جزو قوانین لاینفک فعلی این تاپیکه
                    قبولت داریم اشکبوس خان
                    به هر حال دختر صالح داشتن یه کم دست و پای جمع میخاد ( = مراقب بودن ) کج بری ، راست بیای ؛ اگر ندونه گیر میده =))
                    اسم نازگلت چی هست ؟

اگر به امضای 5 ماه پیشت عمل میکردی در قشهد ضربه نمیخوردی ... یادته ( . . . بخاطر بسپار ) رو ؟

اعلام لیست نوسان گیری از نوع منفی 4 تا مثبت 4 نیز که من بهش میگم روزهای بالبری!!! ( چون اولین بار تو بالبر حدس زدم و شد ! ) خیلی سخته...
                    نه تکنیکال بدست میاد نه فاندامنتال... صرفا تو ساعات معاملات بر اساس روانشناسی بازار + بازار خوانی و بر اساس تجربه حدس زده میشه
                    و چون اداف نو پا در این محدوده اصلا تعطیله و این اتفاق در چند ثانیه به وقوع میپیونده لذا صحبتش در اداف کمی خلط مبحث و راه رو از دست دادنه !!
                    فعلا راه فعلی منطقی و بی اشکال اما قابل بهینه سازی بنظر میرسه.

موفق باشی دوست من

نظر

• آریو
                      عضو فعال
                      • Mar 2011
                      • 4834

چی بگم والا .....این سهم مثل قندی هاست ......قبل تعدیل پیش خور میکنه و میره جلو ...... برای همین نمیشه گفت فلان جا استراحت داره ..................یعنی مثل بقیه سهم ها هم نیست ..........نمیدونم چه جوری توضیح بدم ......مثلا شما بگو فولاد 120 میسازه..... ......سهم اول تعدیل میده بعد رشد میکنه ..و از بازار تا وقتی مطمئن نشه بالاتر نمیخره ..............ولی شبندر اول رشد میکنه بعد تعدیل میده ...........و خریدار هم خیالش راحته به نظر و تو این قیمت ها هم فروشنده نیست ...........

.و به دلیل مبهم بودن سهم نه میشه گفت نمیارزه و نمیشه گفت میارزه ..........هدف بعد از 700 .........800 تومنه ........و بعد از 800 هزار تومنه اگه 800 رو رد کنه ..... :D

ولی هر سهمی یه جایی فروش میشه .......
                      شبندر یه روزی بازیش تموم میشه ... 800 تومن .. 1000 تومن یا 2000 تومن
                      اما این به این معنی نیست که خریدار بزرگ سهم (که هیچکی نمیدونه کیه!)...در نهایت سهمشو خالی کنه!

شبندر بعد از اتمام بازی به دست حقیقی های و حقوقی های کوچیک اصلاح میکنه!
                      روزی که در معاملات شبندر خریدار قدرتمند ناشناس دیگه دیده نشد باید خارج شد !
                      ریسک از آنجایی ناشی می‌شود که ندانید در حال انجام چه کاری هستید.

نظر

• shimab
                        عضو فعال
                        • Apr 2012
                        • 422

این میثم خان هر وقت وارد شبندر شده سهم به اهداف بالاتری پرش کرده ، میثم جان امیدوارم بازم وارد سهم بشی .... از قیمت های 135 تومانی با هم هستیم و دوس دارم تا 1000 تومان هم کنار هم باشیم ...

نظر

• meysam_sh_2020
                          عضو فعال
                          • Dec 2011
                          • 20669

در اصل توسط sourena پست شده است View Post
                          میثم جان،بی تعارف شبندر با تو خیلی باحالتره
                          اصلاً حال میکنم باهات همسهم باشم
                          مثل دوران شیرین کنور،کمنگنز،قندیها وهمین شبندر
                          امروز چند تا از پستهای قدیمیت تو شبندر را بالا آوردم خودم خیلی حال کردم;)
                          خلاصه ببینیمت تو شبندر،شپاس یا شراز
                          راستی نظرت درباره شپاس چیه؟
                          شپاس سود سال 92 رو کم در نظر گرفته ........راحت باید 500 بسازه حداقل .........نظر من فعلا روی 550 ست .
                          شرکت خوبیه و سهم ویژه ایه ............. مبلغ فروشش نسبت به سرمایش خیلی خیلی عالیه و دوستان باید در خرید سهم ها همیشه این مورد رو در نظر بگیرند ............. اگه حاشیه سودش کمی تغییر کنه به هر دلیلی این شرکت قطعا میترکونه ......... ....ولی خوب سهم بلند مدتیه .......سهم با دید بلند مدت (بالا ی 1.5 سال) بسیار عالیست ......;)

==============

در مورد شبندر در صورت اصلاح وارد میشم .......بالای 650 نه .....ببینیم هفته ی بعد چه میکنه......:D

بازار از اول اردیبهشت دیگه باید کمی استراحت کنه به نظرم .......
                          آخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2013/04/04, 10:39.
                          ///

نظر

• "heydar"
                            عضو فعال
                            • Sep 2012
                            • 7493

شپاس سود سال 92 رو کم در نظر گرفته ........راحت باید 500 بسازه حداقل .........نظر من فعلا روی 550 ست .
                            شرکت خوبیه و سهم ویژه ایه ............. مبلغ فروشش نسبت به سرمایش خیلی خیلی عالیه و دوستان باید در خرید سهم ها همیشه این مورد رو در نظر بگیرند ............. اگه حاشیه سودش کمی تغییر کنه به هر دلیلی این شرکت قطعا میترکونه ......... ....ولی خوب سهم بلند مدتیه .......سهم با دید بلند مدت (بالا ی 1.5 سال) بسیار عالیست ......;)

==============

در مورد شبندر در صورت اصلاح وارد میشم .......بالای 650 نه .....ببینیم هفته ی بعد چه میکنه......:D

بازار از اول اردیبهشت دیگه باید کمی استراحت کنه به نظرم .......

میثم آقا
                            حاشیه سودچقدره؟

نظر

• meysam_sh_2020
                              عضو فعال
                              • Dec 2011
                              • 20669

در اصل توسط hey پست شده است View Post
                              میثم آقا
                              حاشیه سودچقدره؟
                              شبندر ؟

بهترین حالت سال بعد تا 240 میتونه بسازه ....اگه شبندر 240 بسازه شپنا 600 میسازه ...........ولی خوب این بهترین حالت هاشونه به نظرم تا یک سال اینده ........که در بورس باید محتاط بود (-:
                              هدف 1000 براش چیزی نیست .......پتانسیل رو داره ......ولی ممکنه پیش بینی ها درست از اب در نیاد ......
                              فقط از محل ارزش افزوده میتونه حدود 90 تومن سود بسازه .....

ما برای کنور هم سود 1000 تومنی در اوردیم و اگه بخوایم با اون سود از الان بخریم که باید 6000 تومن بخریم !!!!! شبندر هم همینطوره ..خیلی نباید جلو جلو حرکت کنه .....چون ممکنه به بهترین حالت سود نرسه ولی نمیشه گفت هم نمیرسه و اوضاع اقتصادی چی میشه ولی .........

به هر حال شبندر هم میتونه سود خوبی بسازه هم میتونه نسازه !!!! این که کدوم رخ بده من نمیتونم بگم !!! .........صادرات زیاد به نظرم براش خوب نیست .........صادرات نکنه با برگشت ارزش افزوده 200 هم میسازه ........هر چه صادرات زیاد بشه با قانون سهم صندوق سود دهی کم میشه ............تا زمانی که سهم صندوق برنداشته نشه .صادرات کم به نفعشه ............وگرنه از سودش کم میشه ..............3 ماه اول سال هم با دلار 1226 کار میکنه که تو گزارش 2000 تومن گرفته ......
                              آخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2013/04/04, 13:42.
                              ///

نظر

• Smart
                                عضو عادی
                                • Mar 2013
                                • 212

میثم جون
                                ممنون از هم نظریت در مورد شبندر با من !!

این عکست هم عوض کن عید تموم شد...ولی خداوکیلی شیر و گربه نذار...یه چی باحال یا با هال !

نظر

در حال کار...
                                X