سلام به همگي.اين سمگا لجمو در آورد.من نتونستم بخرم.تو عمرم اينقدر حرص نخورده بودم. كارگزاري مفيد تازه فردا تو سايت بازش مي كنه.تلفني هم نخريد برام.:)]
امروز چه کردید؟ چرا؟
جمع کردن
X
-
[COLOR="#۰۰bfff"][SIZE="۲"][B][SIZE="۳"][SIZE="۲"]تا نگاه می کنی وقت، وقت رفتن است-----------------پیش از آنکه باخبر شوی-----------------لحظه ی عظیمت تو ناگزیر می شود------------------آه ای دریغ و حسرت همیشگی ناگهان چه زود دیر می شود...[/SIZE][/SIZE][/B][/SIZE][/COLOR]
-
:-)/\:-)در اصل توسط امپراتور۷ پست شده است مشاهده پستخرید سنگین سمگا ۱۵۰ تومن>:d<یل یاتار ، طوفان یاتار
یاتماز آذربـــــــایجـــــــان بایراقی .
نظر
-
>:D<در اصل توسط امپراتور۷ پست شده است مشاهده پستخرید سنگین سمگا ۱۵۰ تومن>:d<درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-
توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.
نظر
-
ببخشید مصطفی جان یادم نبود که شما هم قراره که کاگزار بشیندر اصل توسط مصطفی۷۰ پست شده استحامد جان یه فکری هم به حال این قشر کارگزار بکنید
سرمایه در گردش خیلی واسشون مهمه....
همین ۳ روز اعتباری هم خیلی بهشون ضربه میزنه
آقا وقتی کاگزار شدین هوای ما رو نگه داریدا :dیل یاتار ، طوفان یاتار
نظر
-
منم می خواستم اینو بگم گفتم شاید صلاح نباشهدر اصل توسط محمود شریعت پست شده استکدوم کارگزار حاضره وام ۱۲ درصد به همه مشتریهاش بده؟
ما خودمونو میکشین چندرغاز هم نمیدن. اگر سراغ دارید بگید ما هم بریم همون کارگزاری
کارگزارا به دلیل صندوق ها و تیم فنی که دارند عمومتا از اون پول ماهی یک درصد بیشتر در میارن
از طرفی این امتیاز فقط به مشتریان خاص با گردش بالا تعلق میگیره و یا اشناها کارگزاری
نظر
-
رضا تو که دیگه از این چیزا نمیخوای تو خودت یه پا بانکی دیگه :dدر اصل توسط امپراتور۷ پست شده است۱۲ درصد ماهانه منظور باربد نیست حامد جان سالانه ۱۲ درصد ماهانه میشه ۱ درصد
اگر ماهی ۱۲ درصد باشه که میریم نزول ۴ درصدی میگیریم در این ماه مبارک ادمو به چه کارا وا میدارین =))
راستی شیرینی چی شد ۸-}یل یاتار ، طوفان یاتار
نظر
-
حامد جان من اعتبار ۱۰۰ میلیونی از کارگزار دارم فقط برای کد خودم رو عرض کردم .در اصل توسط حامد۲۴ پست شده است مشاهده پسترضا تو که دیگه از این چیزا نمیخوای تو خودت یه پا بانکی دیگه :d
راستی شیرینی چی شد ۸-}
حالا خواستی نشونی کارگزاریو میدم بهت بیا تبریز :d
اینم شیرینیبه جان خودت بیفت!
خودت خودت را بساز!
وگرنه «دیگران» به تو «شکل» میدهند...!
نظر
-
اره بده به خاطر شیرنی هم که شده میام چون این شیرنی خوردن داره میدونی که کدومو میگم ناقلا ;)در اصل توسط امپراتور۷ پست شده است مشاهده پستحامد جان من اعتبار ۱۰۰ میلیونی از کارگزار دارم فقط برای کد خودم رو عرض کردم .
حالا خواستی نشونی کارگزاریو میدم بهت بیا تبریز :d
اینم شیرینییل یاتار ، طوفان یاتار
نظر
-
در خدمتیمدر اصل توسط حامد۲۴ پست شده است مشاهده پستاره بده به خاطر شیرنی هم که شده میام چون این شیرنی خوردن داره میدونی که کدومو میگم ناقلا ;)
تبریز پلاک ۳
منتظرتم
راستی حامد شبریزو چه کردی؟:xبه جان خودت بیفت!
خودت خودت را بساز!
وگرنه «دیگران» به تو «شکل» میدهند...!
نظر
-
عجب آدرس رندی تبریز پلاک سه :Dدر اصل توسط امپراتور۷ پست شده است مشاهده پستدر خدمتیم
تبریز پلاک ۳
منتظرتم
راستی حامد شبریزو چه کردی؟:x
دارم شبریزو بصورت پله ای میخرمش رضا جون :xیل یاتار ، طوفان یاتار
نظر
-
فعلا طرف دبه کرده همه چی رو هواس...در اصل توسط حامد۲۴ پست شده است مشاهده پستببخشید مصطفی جان یادم نبود که شما هم قراره که کاگزار بشین
آقا وقتی کاگزار شدین هوای ما رو نگه داریدا :d
ببینیم آخر میشه ماهم جزو این قشر نفرین شده بشیم یا نه:dوقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!
نظر
-
نظر

نظر