سلام به همگي.اين سمگا لجمو در آورد.من نتونستم بخرم.تو عمرم اينقدر حرص نخورده بودم. كارگزاري مفيد تازه فردا تو سايت بازش مي كنه.تلفني هم نخريد برام.:)]
امروز چه کردید؟ چرا؟
Collapse
X
-
[COLOR="#00bfff"][SIZE="2"][B][SIZE="3"][SIZE="2"]تا نگاه می کنی وقت، وقت رفتن است-----------------پیش از آنکه باخبر شوی-----------------لحظه ی عظیمت تو ناگزیر می شود------------------آه ای دریغ و حسرت همیشگی ناگهان چه زود دیر می شود...[/SIZE][/SIZE][/B][/SIZE][/COLOR]
-
در اصل توسط مصطفی70 پست شده استحامد جان یه فکری هم به حال این قشر کارگزار بکنید
سرمایه در گردش خیلی واسشون مهمه....
همین 3 روز اعتباری هم خیلی بهشون ضربه میزنه
آقا وقتی کاگزار شدین هوای ما رو نگه داریدا :dیل یاتار ، طوفان یاتار
یاتماز آذربـــــــایجـــــــان بایراقی .
نظر
-
در اصل توسط محمود شریعت پست شده استکدوم کارگزار حاضره وام 12 درصد به همه مشتریهاش بده؟
ما خودمونو میکشین چندرغاز هم نمیدن. اگر سراغ دارید بگید ما هم بریم همون کارگزاری
کارگزارا به دلیل صندوق ها و تیم فنی که دارند عمومتا از اون پول ماهی یک درصد بیشتر در میارن
از طرفی این امتیاز فقط به مشتریان خاص با گردش بالا تعلق میگیره و یا اشناها کارگزاری
نظر
-
در اصل توسط امپراتور7 پست شده است12 درصد ماهانه منظور باربد نیست حامد جان سالانه 12 درصد ماهانه میشه 1 درصد
اگر ماهی 12 درصد باشه که میریم نزول 4 درصدی میگیریم در این ماه مبارک ادمو به چه کارا وا میدارین =))
راستی شیرینی چی شد 8-}یل یاتار ، طوفان یاتار
نظر
-
در اصل توسط حامد24 پست شده است View Postرضا تو که دیگه از این چیزا نمیخوای تو خودت یه پا بانکی دیگه :d
راستی شیرینی چی شد 8-}
حالا خواستی نشونی کارگزاریو میدم بهت بیا تبریز :d
اینم شیرینیبه جان خودت بیفت!
خودت خودت را بساز!
وگرنه «دیگران» به تو «شکل» میدهند...!
نظر
-
در اصل توسط امپراتور7 پست شده است View Postحامد جان من اعتبار 100 میلیونی از کارگزار دارم فقط برای کد خودم رو عرض کردم .
حالا خواستی نشونی کارگزاریو میدم بهت بیا تبریز :d
اینم شیرینییل یاتار ، طوفان یاتار
نظر
-
-
در اصل توسط حامد24 پست شده است View Postببخشید مصطفی جان یادم نبود که شما هم قراره که کاگزار بشین
آقا وقتی کاگزار شدین هوای ما رو نگه داریدا :d
ببینیم آخر میشه ماهم جزو این قشر نفرین شده بشیم یا نه:dوقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!
نظر
-
نظر
نظر