کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
ذوب رو چون تعداد بالا بود دیدم صفو میدن ماهم دادیم رفت اکی شد دوبار میخریم حتی بالاتر
ونفت رو هم اول صبح به صف دادیم رفت یه نوسان شیرین بود اون هم تعداد نسبتا بالا بود حال داد
دی اضافه کردم
سلام
آقا جریان این بانک دی چیه که شما یک هفتس داری جمع میکنی؟
در بورس نداشتن تحلیل و دنباله روی کورکورانه قطعاً شکست سنگین به ارمغان خواهد آورد.
سلام
به نظرم حمایت خوبی تو این قیمتها ازش میشه و افت زیادی براش متصور نیستم و نهایت امر اینه که باهاش میرم مجمع و سود
مجمع میگیریم و اگر هم تا اون موقع رشد کرد که مطمین هستم میکنه چه بهتر
این سهم پتانسیل بالا رفتن رو داره همونطور که دیروز دیدید سهم با یه رنج کوچولو صف خرید شد
سلام
به نظرم حمایت خوبی تو این قیمتها ازش میشه و افت زیادی براش متصور نیستم و نهایت امر اینه که باهاش میرم مجمع و سود
این سهم پتانسیل بالا رفتن رو داره همونطور که دیروز دیدید سهم با یه رنج کوچولو صف خرید شد
پ.ن: اضافه کردم به معنی این نیست که روزی مثالا 200 300 هزار اضافه بشه خرید اصلی انجام شده و روزی 5 الی ده هزار تو قیمتهای اکازیون اضافه میشه
یادمه چند روز قبل ولغدر جمع میکردی که بعدش تا چند روز صف شد. بانک دی هم تقریباً تو این مایه هاس. با تحلیل خریدید یا رانتامنتال؟
در بورس نداشتن تحلیل و دنباله روی کورکورانه قطعاً شکست سنگین به ارمغان خواهد آورد.
فروش وتوسم 1568 خرید مجدد 1480 فروش مجدد 1547 خرید وتوسم 1500 کلا انتظار خاصی از این سهم ندارم فقط ازش نوسان می گیرم
خرید شاراک 12640 و اضافه کردن به موجودی شاراک به جهت مجمع و سود تقسیمی بالا و تعدیل سود 1392
فروش پارسان 9220 به علت ادامه روند نزولی
خرید وبانک در -4 و اضافه کردن موجودی
نظر