در اصل توسط مهربان پست شده است
View Post
امروز چه کردید؟ چرا؟
Collapse
X
-
ای گند بزنم به این مجلس که روانم رو به هم ریخت. تو یه لحظه ناباورانه یه مقدار از شبندرهامو تو صف فروش فروختم:( و بعد با قیمت بالاتر یه مقدارش رو جایگزین کردم:( همه نوسان مثبت میگیرن من نوسان منفی گرفتم. این 26% دیگه دیوونم کرد تا تصویب بشه. انقد اذیتم کرد که الان خبر تصویبش هم خوشحالم نکرد. گریم در اومده. اینطوری: :((در بورس نداشتن تحلیل و دنباله روی کورکورانه قطعاً شکست سنگین به ارمغان خواهد آورد.
نظر
-
حمید... برادر من..
یه چیز رو مطمئنم.. هر کی از هر گروهی بیاد بالای سر مملکت, بورس باید رشد کنه.. و رشد بورس بدون رشد پالایشی ها ناممکنه.. رشد پالایشگاهیا هم بدون شبندر...
دل قوی دار..........:)"سياستمدار انسانها را به دو دسته تقسيم مي كند: ابزار و دشمن؛ يعني تنها يك طبقه را مي شناسند و آن هم دشمن است."
(نيچه)
نظر
-
-
-
بازار اینطوری نمیتونه بمونه فکرکنم اخرین تیرهای ا.ن باشه بر پیکر دولت چون دیدن ثبت نام هاشمی خودش چند واحد پی بر ای هست این زهره چشمها رو میگیرن فبلا هم گفتم چیزی بالغ بر 200میلیون سهم شبندر فقط دست کارگزریهاست اونم با قیمتهای بالای 750 این وضع نمیتونه ادامه داشته باشه بدون شک اما باز قوانین اصلی بورس رعایت بشه اعم از کم کردن میانگین خرید پله ای حدضرر و حجم معاملات اینها میدونن که بخوان شبندر رو که تازه جان گرفته تازه با رتبه نزولی جدید ایران در اوپک زیاد نباید فشار بیارن به این بدبخت فقط من تعجبم از تاثیر شدید این سهم به بقیه بازار هست که انصافا در لیدری بندر شکی نیست اما در این حد دیگه ظلم هست به بازار فردا تاپیکو میاد ببینیم چی میشهدستم بگرفت و پا به پا برد...
نظر
نظر