کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
دیروز وپترو برداشتیم امروز هم دوباره برداشتیم اون دوستانی که رو 185.9 فروختند که خوب نوش جانشان اما اونی که در صف فروش فروخت واقعا باید باهاش مشورت کرد صف خرید شبندر رو هم که گذاشتند خودمونیم چه بازاری داریم شبندر مگه با سهم توسعه ملی به همینجا نرسید؟؟با یه شایعه همه چی صف فروش اخر بازار دوباره صف چیدن برا فردا ملت هم که جوگیر فقط شیر رو باز میکنن یا علی مپنا یه مقدار دیگه جا داره بره بالا از صف فروش امروز دوباره شبندر خریدیم همین دیگه ببینیم چی میشه یه خورده هم معاملات قندی و خودرویی رو رصد میکردم:D
از عرضه زیاد رو وپترو میشد فهمید که فعلا قصد کنترل سهم دارن پس رو 185.9 خالی کردیم و دوباره وارد شراز شدم واقعا حمایتی که ازین سهم با این حجم میشه مثال زدنیه =D>....
....با سلام خدمت جناب محلوجی استاد بزرگوار....مدتیه که تحلیلهای ناب شمارو در فروم وزین بورسی میخونم و شیفته شما شدم.....خواهش میکنم حضورتونو در جای جای فروم پر رنگ تر کنید...با سپاس.....:D:D:D
[B]....ای امید لحظه های ناگزیر.....ساقی بی دست دستم رابگیر....
....با سلام خدمت جناب محلوجی استاد بزرگوار....مدتیه که تحلیلهای ناب شمارو در فروم وزین بورسی میخونم و شیفته شما شدم.....خواهش میکنم حضورتونو در جای جای فروم پر رنگ تر کنید...با سپاس.....:D:D:D
سلام و درود بر دکتر مهربان بزرگوار و استاد علم و اخلاق و ادب و هنر و معرفت و ورزش و .........:D
دکتر جــــــــــــان چوبکاری میفرمایید قربـــــــان علاقه مند بودیم در نمایشگاه زیارتتون کنیم گویا نبودین کجا بودین مطب بودین یا استادیوم :D
ای خدا ...چی شددددد!!!
چند روز پیش اینترنی سفارش خرید وصندوق زده بودم که چون موجودی نداشتم فکر کردم کنسل شده ..امروز که سغرب رو فروختم دیدم بعدش برام خریده :(
عجب خنگی زدما....الالن یک عالمه وصندوق تو 2 تا از کدهام دارم !!!!!
ای خدا ...چی شددددد!!!
چند روز پیش اینترنی سفارش خرید وصندوق زده بودم که چون موجودی نداشتم فکر کردم کنسل شده ..امروز که سغرب رو فروختم دیدم بعدش برام خریده :(
عجب خنگی زدما....الالن یک عالمه وصندوق تو 2 تا از کدهام دارم !!!!!
....من به یه موضوع جالب اشاره کنم مصی جان....
...قبل از عید بود....نمیدونم اوریل بود یا اوگوست....:D...داشتم تو تاپیکا میگشتم.....دیدم در بورکس رضوانی یه پست دو خطی زده خرید فلان و اینااا و اوووومم و ااییننن....در انتها نوشت خرید لاوان....یادمه 840 بود.....یه 5 دقیقه مونده بود صف خرید بشه....منم ان لاین کار میکنم یه نیگا با این دوتا چشم قلمبه انداختم رو صفحه دیدم پول تو حسابه یه 10000 تا الکی خریدم....5 دقیقه بعدش صف خرید شد....فرداشم الکی بست...شایدم حکمت این وصندوق همین باشه....
.....البته فکر کنم وصندوق بزودی برا تعدیل منفی ببنده...;):D
[B]....ای امید لحظه های ناگزیر.....ساقی بی دست دستم رابگیر....
درود
امروز ومعادن خرید شد:x
گرچه روی مقاومت 590 خرید شد و بعدش ریخت اما آینده از آن ماست...<:-p
در روزهای آینده ومعادن دیدنی خواهد بود... از هر منفی جهت بالا بردن درصد در سبد استفاده می کنیمB-)
این خرید ربطی به رانت و بخشش عوارض صادرات سنگ آهن نداره... 0:-)
رفقای گل باز نیان به من و شعارم و رنگ شلوارم گیر بدن که سروکارشون با دکتر مهربانه...
دکتر مدتیه ومعادن می خره و به نظرم تنها نقطه ضعف نماد همین قضیه هست!!!.:-B
"سياستمدار انسانها را به دو دسته تقسيم مي كند: ابزار و دشمن؛ يعني تنها يك طبقه را مي شناسند و آن هم دشمن است." (نيچه)
نظر