امروز فرصت خريد تمام سهم هاي مثبت هستش تا آخر هفته حداقل ۱۰درصد دارند
امروز چه کردید؟ چرا؟
جمع کردن
X
-
امروز ظاهراً کسی چیزی نخریده، یحتمل تو صف هستن.
خرید یه مقدار شراز
در صف اول وقت دالبر که چیزی عرضه نشده
در صف فولاد
در صف شراز برای بیشتر کردندر بورس نداشتن تحلیل و دنباله روی کورکورانه قطعاً شکست سنگین به ارمغان خواهد آورد.
نظر
-
-
سلام ممدرضا من از صبح دارمش ...در اصل توسط m.r_moradi پست شده است مشاهده پستخرید مجدد شخارک،خیلی سنگین شد تو سبد!خدا به خیر کنه!:D
حقوقی بدجور خالی میکنه
نظر
-
اره خودمم دیدم،باید یه پرس و جو بکنم ببینم داستان خالی کردن حقوقی چیه... ;)در اصل توسط hey پست شده است مشاهده پستسلام ممدرضا من از صبح دارمش ...
حقوقی بدجور خالی میکنه
البته من با دید مجمع خریدم و به نظرم سهم تو این قیمت ها ریسک حیلی پایینی داشته باشه...تمام سال من بی تو...
نظر
-
سلام تا اخروقت بصف خواهدرفت !! ایا مجمع در ۱۳خرداداست ؟؟در اصل توسط m.r_moradi پست شده است مشاهده پستخرید مجدد شخارک،خیلی سنگین شد تو سبد!خدا به خیر کنه!:D
نظر
-
تا همین الانشم که صف نشده به لطف حقوقی بوده... ;)در اصل توسط نیکا پست شده است مشاهده پستسلام تا اخروقت بصف خواهدرفت !!
الان با یه دوست بزرگواری صحبت کردم راجع بهش،معتقد بود شخارک بیشتر از اینکه به یازدهیش اهمیت بدیم باید به این اهمیت بدیم که ریسک بسیار کمی داره تو این قیمتها...
پ.ن:
مجمع ۱۳ خرداد
احتمالا ۶۵۰-۷۰۰ تقسیم سود
پرداخت تا ۱۰۰۰۰ سهم تیرماه
پرداخت تا ۲۰۰۰۰ سهم شهریور ماهآخرین ویرایش توسط m.r_moradi؛ ۱۳۹۲/۰۳/۰۴، ۱۰:۴۶.تمام سال من بی تو...
نظر
-
خالي نميكنه داره با دوستان حالي ميكنه!در اصل توسط hey پست شده است مشاهده پستسلام ممدرضا من از صبح دارمش ...
حقوقی بدجور خالی میکنه
نظر
-
تا خرخره سهمم و نقد اصلا ندارم همه سهام +۴ فقط دارم نگاه می کنم که اگه لازم شد به صف خرید بدم هرکدومشونو فقط وصنا بدجوری حالمو گرفته اصلا معامله نمی شه آدم تکلیفشو بدونه تا الان ۱۱:۴۰ فقط ۱۰۰۰۰ تا خرید و فروش شده خجم مبنا ۶۰۰۰۰۰ با این وضعیت نمی شه حداقل ردش کرد از دستش راحت شیم .
نظر

نظر