خرید سنگین غپینو در قیمت بازگشایی و خرید شدوص از صف فروش
امروز چه کردید؟ چرا؟
جمع کردن
X
-
دالبر و شراز به ما نمیرسه. به جاش شخارک خریدم و کماکان منتظر عرضه فولاد هستمدر اصل توسط Hamid Broker پست شده است مشاهده پستامروز ظاهراً کسی چیزی نخریده، یحتمل تو صف هستن.
خرید یه مقدار شراز
در صف اول وقت دالبر که چیزی عرضه نشده
در صف فولاد
در صف شراز برای بیشتر کردن
~~~~~~~~~~~~~~
نمردیم صف شپاس رو هم دیدیم =))در بورس نداشتن تحلیل و دنباله روی کورکورانه قطعاً شکست سنگین به ارمغان خواهد آورد.
نظر
-
-
خرید یه پله وآتی
البته ببیشتر می خواستم بخرم که یک دفعه اینترنیم قطع شد و بعد پنج دقیقه که وصل شد صف خرید شده بود.
یه ذره هم شرانل اضافه کردمدوستان توجه نمایند این موج شماری هایی که دارم انجام میدم صرفا برای[B] تمرین[/B] است و [B]جنبه سیگنال دهی ندارد[/B]...
نظر
-
حتي تو بازار سراسر مثبت هم ميشود شكار كرد<:-pدر اصل توسط m.r_moradi پست شده است مشاهده پستخب بالاخره شخارک هم صف شد!:))
نظر
-
بله بله،اونم چه سنگری... ;)در اصل توسط ساسان پست شده است مشاهده پستخریدهای اعتباری
شخارک ۲۶۰۶۰
پسهند۵۸۳۳
شپاس۲۷۱۰۰
حفاری۳۹۳۳
تا فردا
مرادی جان شخارک با همسنگریم نهتمام سال من بی تو...
نظر
-
امروز هر چی پول داشتیم و وقت گذاشتیم رو لسرما حقوقی روانی هر روز ۲تا اردر ۵۰هزارتایی میزاشت مردم بترسند گفتم که خیالمان از وپترو و کربن راحت شه حساب اینم میرسیم جالب اینه که اون حقوقی پایین میشینه اون حقیقی هم که خوب خرید کرده بود یهو ۵۰تا میده به این حجم مبنا سهم هم که کم هست متاسفان قیمت پایانی میاد پایین فردا باید یه پیج فایرفاکس باز کنم با کد بابام وارد انلاین شم یه پیج گوگل کروم هم باز کنم با کد خودم وارد شم از اون ور ۵۰تا بزارم رو مثبت کامل از این ور با کد خودم ۵۰تا بخرم تا بسوزه این حقوقی کثیف :Dمرتیکه پایانی رو هی داره خراب میکنهدستم بگرفت و پا به پا برد...
نظر
-
در اصل توسط نیکا پست شده است مشاهده پستسلام چناب مرادی . من هم شخارک را کنار شیران واتی شرانول در صندوقچه انداختم . وقتش بفرمایید خارج کنم
نیکا جان
شخارک ۱۳ خرداد مجمع داره و امکان تقسیم ۶۵۰ ۷۰۰ داره
با دید شرکت در مجمع سهم کم ریسکیه
تا حالا دقت کردی با اینکه خدا میتونه مچتو بگیره ولی همش دستتو می گیره ...
نظر
-

نظر