خرید ثشرق در 4-%
امروز چه کردید؟ چرا؟
Collapse
X
-
در اصل توسط شبندر پست شده است View Postحميد جان سلام:
فرمايشتون را خوندم و خدمتون عرض كنم كه سهمهايي(سيماني) كه رشدشون را كرده اند چه با خبر چه بي خبر ديگه فرصت خريد نيستن اما سهمهايي از قبيل سغرب و سدور و ... كه هنوز تا 20 الي 50 درصد جاي رشد دارند در آستانه ريسك پذيري ميتونن خريد بشن ولي داراي ريسك بالايي هستند. سهمهاي ديگر كه هنوز هيچ رشدي نداشته اند ويا خيلي كم رشد كرده اند مانند سخزر-سخاش-سفانو و ... فرصت خريد هستند.
دركل عرض كنم كه سيماني ها مثل پالايشگاه ها نيستند كه بعد از اتمام طوفان دوباره طوفاني بشن زيرا اين قابليت را ندارند لذا با توجه به تمام شدن تعديلاتشون و يا حتي قبل از آن ممكنه يك سري فاكتورها كه تا بحال گفته نشده و روي قيمت سهم تاثير خيلي زيادي داره عنوان بشه كه در اين صورت سهام سيماني50درصد افت خواهد كرد البته كساني كه در سود هستند تا شنبه و يكشنبه وقت دارند بفروشند و كساني هم كه اين سهام را ندارند بهتره ديگه سراغش نرند اين فرضيه هيچ ضرري به كسي نمي زنه.
دليل اينكه خبر را فاش نكردم اينه كه دوستان تا اون موقع تكليفشون را روشن كنند اگر خبر را بگويم عده اي تكذيب مي كنند و عده اي احساسي ميرن توصف فروش ولي الان مسكوت ماندن خبر باعث خواهد شد كه حقيقي ها فرصت شناسايي سود را تا هفته بعد داشته باشند اگر اين خبر تا يكشنبه گفته نشه من تا چند روز ديگه هم فرصت ميدم ولي چهارشنبه هفته بعد خبر را توي همين تاپيك مي نويسم با منبع.
اميدوارم سه شنبه هفته بعد حقيقي سيماني نخره
دوست عزیزم تحلیلی که شما ارائه دادین و به حق منطقی هم هست خیلی با خبر فرق داره.
تحلیل هر کس مختص خودشه و مطمئناً با تحلیل کس دیگر یکسان نخواهد بود و لذا نمیتونه اثر قابل توجهی روی یک سهم یا صنعت داشته باشه؛ اما خبر اثر یکسان و یکدستی روی بازار داره. منظورم اینه که مثلاً اگه اعلام بشه که قراره نرخ خوراک پتروشیمیها 4 برابر بشه اونوقت روی تمام سهمهای پتروشیمی اثر منفی خواهد داشت اما اگه کسی تحلیلی از سهمهای پتروشیمی ارائه بده و نتیجه بگیره که وضعیت پتروشیمیها خرابه یقیناً اثر چندانی روی روند پتروشیمیهای بازار نخواهد داشت.
خبری هم که شما هنوز اعلام نکردین به همین صورته. به عبارت دیگه سهامدار سیمانی با خوندن پست شما با خودش میگه خدایا چی شده؟ نکنه قراره کارخونه های سیمان تعطیل بشن؟ نکنه قراره مالیات کمرشکن براشون ببندن؟ نکنه قراره موشک بزنه بهشون؟ و هزار تا احتمال دیگه (درسته این ها حرفهای احساسیه اما یقیناً کسی که 300 میلیون تومن زار و زندگیش توی سهمای سیمانی خوابیده یا کسی که وام با درصد بالا برداشته گذاشته پای سیمانیها از سر استیصال افکار اینچنینی هم به سرش میزنه).
خلاصه حرف من اینه که کسی نمیدونه من یا شمایی که اینجا داریم پست میزنیم کی هستیم؟ چه کاره ایم؟ نیتمون خیره یا شر؟ معامله گریم یا کلاه بردار و نوسانگیر؟ و حرفهای ما رو بر اساس دو تا معیار میسنجن: یا خبری رو اعلام میکنیم که معیار ارزش داشتنش ذکر منبعه و یا تحلیل ارائه میدیم که معیارش گذر زمان و مشاهده درستی یا نادرستی تحلیلمونه.
امیدوارم منظورم به روشنی منتقل شده باشهدر بورس نداشتن تحلیل و دنباله روی کورکورانه قطعاً شکست سنگین به ارمغان خواهد آورد.
نظر
-
در اصل توسط sinashavandi پست شده است View Postفروش واتی با سود خیلی خوب و خرید شراز در قیمت 22300
حمایت های خوبی ازش دراین قیمتا میشد
شبریز و شراز هم قدم روند صعودی را پیش خواهند گرفت
شپنا هم فقط بخاطر معامله بلوکی کمی متعادل معامله می شود
شرانل هم که نیازی به تعریف ندارد فعلا فقط حقوقی داره سهم رو از دست سهامدار حقیقی خارج میکند با زیرکی کامل......
نظر
-
در اصل توسط شبندر پست شده است View Postata007 عزيز :
من از سيماني ها سفارس 5ميل داشتم و با 100درصد سود فروختم از پارسال تا بحال سرمايه ام خداراشكر 12برابر شده است و نيازي هم به پول ندارم همين الان 200ميليارد تومان توي حسابم دارم كه فقط سودش درماه حدود 3ميليارد تومان هست همين الان هم ازتون حاضرم سغرب را 1500تومان بخرم برام مهم نيست كل سيمان غرب يك دهم سرمايه من نيست اميدوارم و ميدونم كه سغرب به قيمت 1000تومان ميرسه اما 1200هرگز نخواهد رسيد چون تا اون موقع بالاخره يكي اين خبر را فاش خواهدكرد فقط چيزي كه من را ناراحت ميكنه اينه كه دوستان حقيقي كه با 200 يا 300 ميليون اومدن تا يه جوري سود كنن اون آخرها گير بيفتن و سرمايه خود را از دست بدهند. از شما خواهشي كه دارم زمان خارج شدن از سيماني ها را تحليل كنيد تا دوستان آماده باشند.
ممنون
شما که اینقدر سرمایه زیاد دارید وکالتی شاوان رو 3000 تومن ازم میخری؟!
به هر حال یجوری دست ما فقیر فقرا رو هم بگیری
ممنون
نظر
-
در اصل توسط شبندر پست شده است View Postata007 عزيز :
من از سيماني ها سفارس 5ميل داشتم و با 100درصد سود فروختم از پارسال تا بحال سرمايه ام خداراشكر 12برابر شده است و نيازي هم به پول ندارم همين الان 200ميليارد تومان توي حسابم دارم كه فقط سودش درماه حدود 3ميليارد تومان هست همين الان هم ازتون حاضرم سغرب را 1500تومان بخرم برام مهم نيست كل سيمان غرب يك دهم سرمايه من نيست اميدوارم و ميدونم كه سغرب به قيمت 1000تومان ميرسه اما 1200هرگز نخواهد رسيد چون تا اون موقع بالاخره يكي اين خبر را فاش خواهدكرد فقط چيزي كه من را ناراحت ميكنه اينه كه دوستان حقيقي كه با 200 يا 300 ميليون اومدن تا يه جوري سود كنن اون آخرها گير بيفتن و سرمايه خود را از دست بدهند. از شما خواهشي كه دارم زمان خارج شدن از سيماني ها را تحليل كنيد تا دوستان آماده باشند.
ممنون
نظر
-
-
سلام
دوستان محبت داريد من براي سرگرمي اينجا هستم فقط تريدرم ماهي 5تومان ميگيره برام تريد ميكنه خودم هم با سود وزيان كاري ندارم هرچي خوشم بياد ميخرم با تكنيكال نمي دونم چيو چي كاري ندارم. اما امروز هرچقدر سيمان بخواهيد بهتون ميدن فقط يادتون نره من چي گفتم هفته بعد رالي سيماني برعكس خواهد شد.دوستاني كه مطالب بنده را براي اولين بار ميخوانند با تحقيق و مشورت با افراد متخصص، تريد كنند
نظر
-
عده اي تلفني به من زنگ زدن و از من خرده گرفتند كه چرا چنين چيزهايي را به اين زودي فاش كردم مي خواستند سيماني ها را به شما 3 4 برابر بندازند به اين خاطر ناراحت هستند. كم سود كردند بسه ديگه چرا؟دوستاني كه مطالب بنده را براي اولين بار ميخوانند با تحقيق و مشورت با افراد متخصص، تريد كنند
نظر
-
ناظر محترم، چند وقتی هست که صفحات فروم بورسی محل چرند گویی برخی شده.
وقت کاربرا اونقدر مفت نیست که صرف ورق زدن و خوندن این خزعبلات بشه
خواهشا با آیدیهای مذکور برخورد کنید. البته اخطار نه! برخورد...
وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!
نظر
-
نظر