در اصل توسط کارآمد پست شده است
View Post
امروز چه کردید؟ چرا؟
Collapse
X
-
در اصل توسط شبندر پست شده است View Postفروش سيماني ها :
بزودي صف فروش سيماني ها به دليل .... كه حتي رانتي هاي بزرگ هم نمي دونن تا 50 درصد افت قيمتي اتفاق خواهد افتاد.
اين را فقط به خاطر حقيقي ها گفتم تا از اين ببعد خريد نداشته باشند و در صورت امكان تا شنبه خالي كنند.
من سیمانی ندارم ولی وقتی میبینم خبری بدون ذکر منبع و دلیل با تیتر قرمز می زنید! و جالبه که به قول خودتون حتی رانتی های بزرگ! هم خبر ندارند ولی شما خبر دارید!!
بگذریم..... منهم خبر دارم که چنین افتی در کار نیست که هیچ ، اصلا سیمانی در کشور پیدا نمی شود ...راحت بگویم همه رفتند تو کار دپو! چون دیگه تعیین قیمت افتاده دست خودشون.
دوستان عزیز حواستون به بازیها یا بهتر بگویم سیاه بازی ها باشد ...
استراحت برای تمام سهمها خصوصا سهمهایی شارپ رفته باشند لازم است اما افت 50 % ؟!! خیر !آخرین ویرایش توسط کیوان؛ 2013/06/02, 10:00.ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست
نظر
-
در اصل توسط شبندر پست شده است View Postكارآمد جان اگر خبر را الان فاش كنم همه جبهه گيري مي كنن و لي اجازه بدين تا شنبه - يك شنبه خود روزنامه ها خواهند گفت.سال 1392 می تونه یک سال طلایی و فراموش نشدنی برای بورس وبازار سرمایه باشه.
نظر
-
در اصل توسط کیوان پست شده است View Post
من سیمانی ندارم ولی وقتی میبینم خبری بدون ذکر منبع و دلیل با تیتر قرمز می زنید! و جالبه که به قول خودتون حتی رانتی های بزرگ! هم خبر ندارند ولی شما خبر دارید!!
بگذریم..... منهم خبر دارم که چنین افتی در کار نیست که هیچ ، اصلا سیمانی در کشور پیدا نمی شود ...راحت بگویم همه رفتند تو کار دپو! چون دیگه تعیین قیمت افتاده دست خودشون.
كيوان جان شما به بازي سيمانيها توجه نكرديد و سياه بازي قيمت گذاري را در نظر نگرفتيد مگر مي شود قيمت را هر كس خودش تعيين كند علاوه بر اون بالارفتن قيمت سيمان يه درصد خيلي كمي خواهد بود زيرا انبوه سازان بزرگ اجازه اين كار را نخواهند داد مگر اينكه دوباره قيمت ملك دوبرابر بشه كه تا چند سال آينده بعيده و ركود ساختماني در راهه. ضمنا اگر سيماني ها صعود شارپي داشتند و شما از كف خريد كرده ايد چرا نگران سياه بازي هستيد مي خواهيد عده اي حقيقي در دام بازيها گرفتار بشند و سالها صبر كنند تا سهامشان به قيمت خريدشان برسد. من توصيه اي عاقلانه كردم كه از اين ببعد خريد سيماني هاي رشد كرده به نظر من و با خبرهايي كه از بيرون دارم كار بسيار اشتباهي است. البته هر شخصي بنا بر تحليل خود مي تونه خريد يا فروش كنه. و هر شخصي هم مي تونه نظرش را بگه . منبع خبر خودم هستم. تا هفته آينده خواهيد ديد.
دوستان عزیز حواستون به بازیها یا بهتر بگویم سیاه بازی ها باشد ...
استراحت برای تمام سهمها خصوصا سهمهایی شارپ رفته باشند لازم است اما افت 50 % ؟!! خیر !دوستاني كه مطالب بنده را براي اولين بار ميخوانند با تحقيق و مشورت با افراد متخصص، تريد كنند
نظر
-
در اصل توسط sourena پست شده است View Postدروغها بلوفها و نوشته های پوچت اینجا خریداری نداره.بارها دستت رو شده باز دست برنمی داری!
اگه داري و در سودي كه چه بهتر
ولي اگر نداري و تا بحال نگرفتي بهتره ديگه نخري
در هر دوحالت نوشته هاي من چه ضرري به شما ميزنه؟
موفق باشيددوستاني كه مطالب بنده را براي اولين بار ميخوانند با تحقيق و مشورت با افراد متخصص، تريد كنند
نظر
-
در اصل توسط شبندر پست شده است View Postسورنا جان سهام سيماني داري؟
اگه داري و در سودي كه چه بهتر
ولي اگر نداري و تا بحال نگرفتي بهتره ديگه نخري
در هر دوحالت نوشته هاي من چه ضرري به شما ميزنه؟
موفق باشيد
نظر
-
آقا یا خانم شبندر سلام؛ نکته ای هست که خدمت شما عرض میکنم:
اگه خبری راجع به سهم یا شرکتی دارین یا به طور کامل با ذکر منبع اعلام کنید و یا اینکه کلاً از عنوان کردنش منصرف بشید. این چه جور خبریه که شما نمیتونید دلیلش رو بگید؟! مگه خدای نکرده میکشنتون بالای دار؟! اگر هم عنوان کردن خبر براتون خطرناکه کلاً از خیر گفتنش بگذرید.
این چه جور خبر رسانیه که میایید مانند پیشگوها یه مطلب رو میگید بعد میگید دلیلش رو بعداًخواهید فهمید؟!
اگه میخوایید به حقیقیهای اینجا منفعت برسونید خبر رو همراه با ذکر منبع بگید وگرنه اصلاً چیزی نگید و آرامش روانی سهامدارا رو به هم نریزید.
سهامدارانی وجود دارن که تمام زندگیشون تو بورس داره میچرخه و چه بسا اخبار منفی سلامتیشون رو به خطر بندازه. و این احتمال هم وجود داره که روی گفته شما تصمیم بگیرن؛ تصمیمی که شاید زندگیشون رو زیرورو کنه.
شما متوجه مسئولیت نهفته پشت حرفتون هستید؟
با تشکر
محض اطلاع سهام سیمانی ندارم و تو این مدت حتی گروهشون رو بررسی هم نکردم.در بورس نداشتن تحلیل و دنباله روی کورکورانه قطعاً شکست سنگین به ارمغان خواهد آورد.
نظر
-
در اصل توسط Hamid Broker پست شده است View Postآقا یا خانم شبندر سلام؛ نکته ای هست که خدمت شما عرض میکنم:
اگه خبری راجع به سهم یا شرکتی دارین یا به طور کامل با ذکر منبع اعلام کنید و یا اینکه کلاً از عنوان کردنش منصرف بشید. این چه جور خبریه که شما نمیتونید دلیلش رو بگید؟! مگه خدای نکرده میکشنتون بالای دار؟! اگر هم عنوان کردن خبر براتون خطرناکه کلاً از خیر گفتنش بگذرید.
این چه جور خبر رسانیه که میایید مانند پیشگوها یه مطلب رو میگید بعد میگید دلیلش رو بعداًخواهید فهمید؟!
اگه میخوایید به حقیقیهای اینجا منفعت برسونید خبر رو همراه با ذکر منبع بگید وگرنه اصلاً چیزی نگید و آرامش روانی سهامدارا رو به هم نریزید.
سهامدارانی وجود دارن که تمام زندگیشون تو بورس داره میچرخه و چه بسا اخبار منفی سلامتیشون رو به خطر بندازه. و این احتمال هم وجود داره که روی گفته شما تصمیم بگیرن؛ تصمیمی که شاید زندگیشون رو زیرورو کنه.
شما متوجه مسئولیت نهفته پشت حرفتون هستید؟
با تشکر
محض اطلاع سهام سیمانی ندارم و تو این مدت حتی گروهشون رو بررسی هم نکردم.
فرمايشتون را خوندم و خدمتون عرض كنم كه سهمهايي(سيماني) كه رشدشون را كرده اند چه با خبر چه بي خبر ديگه فرصت خريد نيستن اما سهمهايي از قبيل سغرب و سدور و ... كه هنوز تا 20 الي 50 درصد جاي رشد دارند در آستانه ريسك پذيري ميتونن خريد بشن ولي داراي ريسك بالايي هستند. سهمهاي ديگر كه هنوز هيچ رشدي نداشته اند ويا خيلي كم رشد كرده اند مانند سخزر-سخاش-سفانو و ... فرصت خريد هستند.
دركل عرض كنم كه سيماني ها مثل پالايشگاه ها نيستند كه بعد از اتمام طوفان دوباره طوفاني بشن زيرا اين قابليت را ندارند لذا با توجه به تمام شدن تعديلاتشون و يا حتي قبل از آن ممكنه يك سري فاكتورها كه تا بحال گفته نشده و روي قيمت سهم تاثير خيلي زيادي داره عنوان بشه كه در اين صورت سهام سيماني50درصد افت خواهد كرد البته كساني كه در سود هستند تا شنبه و يكشنبه وقت دارند بفروشند و كساني هم كه اين سهام را ندارند بهتره ديگه سراغش نرند اين فرضيه هيچ ضرري به كسي نمي زنه.
دليل اينكه خبر را فاش نكردم اينه كه دوستان تا اون موقع تكليفشون را روشن كنند اگر خبر را بگويم عده اي تكذيب مي كنند و عده اي احساسي ميرن توصف فروش ولي الان مسكوت ماندن خبر باعث خواهد شد كه حقيقي ها فرصت شناسايي سود را تا هفته بعد داشته باشند اگر اين خبر تا يكشنبه گفته نشه من تا چند روز ديگه هم فرصت ميدم ولي چهارشنبه هفته بعد خبر را توي همين تاپيك مي نويسم با منبع.
اميدوارم سه شنبه هفته بعد حقيقي سيماني نخرهدوستاني كه مطالب بنده را براي اولين بار ميخوانند با تحقيق و مشورت با افراد متخصص، تريد كنند
نظر
-
در اصل توسط ata007 پست شده است View Postدرسته هر وقت سود 300 تومانی سغرب رو دیدی و 1200 تومان تو خریدش دست و پا شکستی بهت خواهم فروخت
من از سيماني ها سفارس 5ميل داشتم و با 100درصد سود فروختم از پارسال تا بحال سرمايه ام خداراشكر 12برابر شده است و نيازي هم به پول ندارم همين الان 200ميليارد تومان توي حسابم دارم كه فقط سودش درماه حدود 3ميليارد تومان هست همين الان هم ازتون حاضرم سغرب را 1500تومان بخرم برام مهم نيست كل سيمان غرب يك دهم سرمايه من نيست اميدوارم و ميدونم كه سغرب به قيمت 1000تومان ميرسه اما 1200هرگز نخواهد رسيد چون تا اون موقع بالاخره يكي اين خبر را فاش خواهدكرد فقط چيزي كه من را ناراحت ميكنه اينه كه دوستان حقيقي كه با 200 يا 300 ميليون اومدن تا يه جوري سود كنن اون آخرها گير بيفتن و سرمايه خود را از دست بدهند. از شما خواهشي كه دارم زمان خارج شدن از سيماني ها را تحليل كنيد تا دوستان آماده باشند.
ممنوندوستاني كه مطالب بنده را براي اولين بار ميخوانند با تحقيق و مشورت با افراد متخصص، تريد كنند
نظر
-
-
دوستان تازه وارد كه كمتر از يك سال است در بورس فعاليت مي كنند حتما براي تصميم گيري در خصوص خريد يا فروش سهام با كارشناسان مشورت كنند. حرف هاي اينجانب را جدي نگيريددوستاني كه مطالب بنده را براي اولين بار ميخوانند با تحقيق و مشورت با افراد متخصص، تريد كنند
نظر
نظر