بعضي ها گذاشتن رو صف خريد و رفتن پي كارشون كجائيد بيايد از صف خارج بشين مگه نمي بينيد بزرگان دارند خارج ميشوند
امروز چه کردید؟ چرا؟
Collapse
X
-
در اصل توسط شبندر پست شده است View Postسلام
دوستان محبت داريد من براي سرگرمي اينجا هستم فقط تريدرم ماهي 5تومان ميگيره برام تريد ميكنه خودم هم با سود وزيان كاري ندارم هرچي خوشم بياد ميخرم با تكنيكال نمي دونم چيو چي كاري ندارم. اما امروز هرچقدر سيمان بخواهيد بهتون ميدن فقط يادتون نره من چي گفتم هفته بعد رالي سيماني برعكس خواهد شد.
چی شد جوابمو ندادی؟!
3000 تومان میخری ازم؟!!
نظر
-
در اصل توسط ata007 پست شده است View Post
چی شد جوابمو ندادی؟!
3000 تومان میخری ازم؟!!
البته اگر بيام ايران حتما شما را ميبينم و با هم گپ مي زنيم ضمنا امروز سغرب را طوفاني عرضه كردند مي دوني نشانه ي چيه؟ موندم سفارس چرا منفي نشد؟
به اميد ديدار موفق باشيددوستاني كه مطالب بنده را براي اولين بار ميخوانند با تحقيق و مشورت با افراد متخصص، تريد كنند
نظر
-
در اصل توسط مصطفی مصری پور پست شده است View Postناظر محترم، چند وقتی هست که صفحات فروم بورسی محل چرند گویی برخی شده.
وقت کاربرا اونقدر مفت نیست که صرف ورق زدن و خوندن این خزعبلات بشه
خواهشا با آیدیهای مذکور برخورد کنید. البته اخطار نه! برخورد...
إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ
نظر
-
خرید سمایه
هرچند تعداد دلخواه رو نتونستم بگیرم ولی قیمت خوبی خریدم
تا 200 حداقل میره بنظرم
تغییر قابل توجه سود محقق شده 91 نسبت به پیش بینی قبلی و پی بینی سود 404ریالی برای 92 که در طی سالهای اخیر بی سابقستدرخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-
توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.
نظر
-
در اصل توسط شبندر پست شده است View Postسلام دوست خوبم: اصلا قابل شما را نداره ، برام مهم نيست چقدر بخرم ولي مهم اينه كه چرا بخرم؟
البته اگر بيام ايران حتما شما را ميبينم و با هم گپ مي زنيم ضمنا امروز سغرب را طوفاني عرضه كردند مي دوني نشانه ي چيه؟ موندم سفارس چرا منفي نشد؟
به اميد ديدار موفق باشيد
پس 200 میلیاردت رو با خودت نبردی؟!!
:D
نظر
-
سلام
خرید یه پله فاذر در منفی کامل، فکر می کردم شنبه هم منفی بشه و باز بتونم بخرم که انگار نمیشه
خرید یه پله شرانل، به نظرم بازی شرانل تازه شروع شده و داره روی مقاومت 1200 بازی در میاره که نوسانگیرا رو خالی کنه
خرید یه پله کهمدا در 333 که به نظرم روند صعودیش شروع شده و اصلاحش تموم شده
یا علیدوستان توجه نمایند این موج شماری هایی که دارم انجام میدم صرفا برای[B] تمرین[/B] است و [B]جنبه سیگنال دهی ندارد[/B]...
نظر
-
در اصل توسط ata007 پست شده است View Postالان یعنی شما خارج از کشور تشریف دارین؟!!
پس 200 میلیاردت رو با خودت نبردی؟!!
:Dدوستاني كه مطالب بنده را براي اولين بار ميخوانند با تحقيق و مشورت با افراد متخصص، تريد كنند
نظر
-
در اصل توسط وحید 20 پست شده است View Postخرید سمایه
هرچند تعداد دلخواه رو نتونستم بگیرم ولی قیمت خوبی خریدم
تا 200 حداقل میره بنظرم
تغییر قابل توجه سود محقق شده 91 نسبت به پیش بینی قبلی و پی بینی سود 404ریالی برای 92 که در طی سالهای اخیر بی سابقست
نظر
-
-
-
در اصل توسط ata007 پست شده است View Postخوشا به حالت،انشاا... وقتی ایران تشریف آوردی پیغومی چیزی بده
مشتاق دیداریم :x
ميگم سيمان تهران را 528 دارند عرضه مي كنند خيلي زياده به نظرم هفته بعد بشه خيلي پايين تر خريددوستاني كه مطالب بنده را براي اولين بار ميخوانند با تحقيق و مشورت با افراد متخصص، تريد كنند
نظر
نظر