خرید فسپا
امروز چه کردید؟ چرا؟
Collapse
X
-
-
نظر
-
سهم هاي بانكي در اين بازار كم ريسك ترين هستند زيرا كه هيچ رشدي نداشته اند ولي سودشان نسبتا خوب است.
بزودي سهمهاي بانكي ناياب ميشن طرز معاملاتشون را نگاه كنيد.
بزرگترين كاري كه بعد از انتخابات ميشه درخصوص بانكهاست زيرا تمام مراودات كشور بدون خدمات بانكي فايده اي نخواهد داشت.دوستاني كه مطالب بنده را براي اولين بار ميخوانند با تحقيق و مشورت با افراد متخصص، تريد كنند
نظر
-
خراسان هم خوبه ولي زير600 بهتره براي خريديه كم صبر كنيد
چه فرصت هايي بدست اومده نمي دونم چي بخرم هرچي بخري سود كردي
البته تريدرم داره ميخره ،كارشناسام روي پتروشيمي ها-شبريز-شپنا-خراسان-بانك هاخصوصا دي - سهمهاي كوچك:كربن-تاير-كويرو... كار ميكنن.
من همش با 5ميليارد تومان خودمو مشغول كردم بيكاريه ديگهدوستاني كه مطالب بنده را براي اولين بار ميخوانند با تحقيق و مشورت با افراد متخصص، تريد كنند
نظر
-
دیروز:
در اصل توسط شبندر پست شده است View Postبانكي ها به نظرم بايد همگي صف فروش بشن حتي نزديك مجمع
چون به طور كامل تحريم شدن ميدونيد اكثر بانك ها از معاملات خراج از كشور سود مي كنند وقتي كه كاملا تحريم هستند سودشون به يك چهارم تقليل پيدا ميكنه پس امروز بايد صف فروش بشند.
در اصل توسط شبندر پست شده است View Postسهم هاي بانكي در اين بازار كم ريسك ترين هستند زيرا كه هيچ رشدي نداشته اند ولي سودشان نسبتا خوب است.
بزودي سهمهاي بانكي ناياب ميشن طرز معاملاتشون را نگاه كنيد.
بزرگترين كاري كه بعد از انتخابات ميشه درخصوص بانكهاست زيرا تمام مراودات كشور بدون خدمات بانكي فايده اي نخواهد داشت.
کاربر گرامی لطفا از درج مطالب متناقض و حاشیه ای که مدام رو اعصاب کاربران هست خودداری کنید.درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-
توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.
نظر
-
-
-
سيماني ها افت خواهند داشت صف خريد براي چيه دوستان؟ شنبه هفته پيش گفته بودم.مي دونيد من 10 تا كارشناس دارم وبيش از 50نفر در استخدام من هستند تا خبرهاي جديد را از سرتاسر جهان به تريدرم بدهندكه 20 نفرشان ايراني و 30 نفرشان در كشورهاي ديگه هستند نزديك به يك ميليون دلار در ماه حقوق همينهاست. حتي خبرهاي ناب كه خودشون هم نمي دونند.حتي زماني كه خواب ميبينندخبرش به تريدرم ميرسه.دوستاني كه مطالب بنده را براي اولين بار ميخوانند با تحقيق و مشورت با افراد متخصص، تريد كنند
نظر
-
سيمان خاش امروز بايد صف فروش مي بود نه صف خريدبيش از دوبرابر شده سودي هم نميده مطمئن باشيد.
حالا ببينيد توي اين سهم چگونه گير مي افتيد.سهم كوچيكيه اگر بي موقع خريد كنيد ديگه بيرون اومدنش ممكن نيست نقد شوندگي نداره.
شما پارسان بخر با ضرر ميتوني بياي بيرون ولي خاش را كه خريدي با ضررهم نمي توني بياي بيرون.دوستاني كه مطالب بنده را براي اولين بار ميخوانند با تحقيق و مشورت با افراد متخصص، تريد كنند
نظر
نظر