در اصل توسط شاه بورس پست شده است
View Post
امروز چه کردید؟ چرا؟
Collapse
X
-
در اصل توسط شبندر پست شده است View Postدوستان ولساپا بزودي بسته خواهد شد و با قيمت 990تومان باز ميشه
بنا به چه دلیلی میگی هزار؟!
میدونم ولساپا پتانسیل رشده بالایی داره ولی نه دیگه این عدد...
ممنون میشم اگه به منو دوستای دیگه که واسشون سواله یه توضیح بدی
نظر
-
-
ظرف دیروز و امروز:
1. غپینو رو دیروز کلاً دادم رفت چون تابلو بود گروه غذایی داره ریپ میزنه
2. بیشتر از نصف شیران رو امروز قبل از ریختن رد کردم رفت
3. دیروز و امروز وبانک خریدم
4. دیروز و امروز وتوکا هم اضاف کردم
5. امروز یه کم وصندوق خریدمدر بورس نداشتن تحلیل و دنباله روی کورکورانه قطعاً شکست سنگین به ارمغان خواهد آورد.
نظر
-
فروش کل فارس
فروش فباهنر
فروش توریل
فروش سرود
فروش ولساپا
خرید حتاید
خرید ولغدر
خرید کربن
یک خونه تکونی در نصف پرتفو
نظر
-
لذت بردن از معاملات وتوکا،واتی،باهنر...
انصافا خرید 276 تومنی باهنر اون هفته خیلی چسبید... ;)تمام سال من بی تو...
نظر
-
قطعي شدن پيروزي اقاي روحاني باعث شد پرتفوي را گسترده تر کنم.
خريد بانک پاسارگاد و تجارت
خريد ليزينگ غدير
حداقل دوبرابر قيمت فعلي را خواهند ديد.چون بورس پي به اي خواهد گرفت.امروز حجم معاملات ديدني تر شده بود.بيش از 240ميليارد تومان.
.................................
اگر اقاي مجيد قاسمي مدير عامل بانک پاسارگاد بشه رييس کل بانک مرکزي -سهم بانک پاسارگاد 2پي به اي بيشتر از بانکهاي ديگه ميگيره.
خبر گزاري مهر يک چيزهايي از اين موضوع نوشته بود.
نظر
-
درود
با توجه به معرفي يكي از دوستان، مطالب گروه آداف رو مي خوندم و سهام معرفي شده گروه رو بررسي كردم نكات جالب برام هويدا شد و مهمترين اون بدست آوردن اعتبار به هر قيمتي بود.
نمي دونم چرا و به چه دليلي برخي اعضاي اين گروه با توصل به دروغ، سفسته و فرا فكني قصد كسب اعتبار براي خودشون دارند براي مثال فقط دو نمونه رو ذكر مي كنم:
مثلا كاربر اشكبوس كهنه سوار يا همون ( با سلام و عرض ادب و احترام ) سهم قفل شده ي غچين رو كه ميليوني واسش صف خريد گذاشتن رو به قول خودش در 15 ارديبهشت معرفي كرده در قيمت 416 تومان كه از اون تاريخ تا رسدن سهم به 1100 تومان كلا 60000 سهم هم معامله نشده، سهمي كه حتي يك بچه هم مي دونه گير كسي نمياد و فقط كارگزاري ها چند تايي خريدند و بعد با يك ژست آره منم هستم. مياد با فونت بزرگ به سهامداران صبور آداف تبريك مي گه، باور كنيد داشتم يك ربع مي خنديدم
اينم لينكش:
http://forums.boursy.com/showthread.php?t=1839&page=677
نمونه ديگه ي دروغ كاربر با سلام و عرض ادب و احترام ( اشكبوس كهنه سوار ) :
معرفي سهم غشان، باز هم معرفي يك سهم قفل ديگه با صف خريد ميليوني. اين شخص سهم در تاريخ 26-05-13 يا همون تاريخ 6 خرداد در قيمت نزديك 400 تومان معرفي كرد
http://forums.boursy.com/showthread.php?t=1839&page=583
و چند صفحه بعد با كمال وقاحت از معرفي سهم در 300 تومان مي گه
http://forums.boursy.com/showthread.php?t=1839&page=670
آخه من نمي دونم مگه مجبوري به هر ترفندي سهم معرفي كنيد. اخه دروغ چرا؟!!!
البته اين نكته رو هم بگم برخي كاربران اين گروه خالصانه مطلب مي زنند و انصافا اين رو هم بگم كه برخي سهام معرفي شده بازدهي خيلي خوبي دارند. دركل اين مطلب رو مي شه گفت كه خريد از روي دست اين گروه خوبه ،
حالا شايد برخيشون تحليلگر نباشند ولي انصافا جستجوگر هاي خوبي توي وب هستند.
نظر
-
خرید فاذر برای حضور در مجمع 1/4/92
اگر بعد از مجمع 800 یا 1000 باز شد تعجب نکنیدخدا خواست و ما توانستیم
تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید
نظر
-
جناب برداشت ازاد اینجا که دیگه تاپیک اداف نیست،شما اگه مغرض نبودید این بحث رو اینجا مطرح نمیکردی!!
از چی میبرسی که داری همه جا رو با این پست تکراری پر میکنی؟!
شما هم تاپیک راه بنداز اگر توان کمک به همنوعت رو داری و سهم بررسی کن،اگر هم نداری لطفا ساکت شو!
من نوعی هیچوقت ادعای استادی نداشتم و ندارم و همیشه هم گفتم در حد توان خودم سعی میکنم کمک کنم به دوستام،اداف حاصل یه همچین تفکریه...
پ.ن:از دوستان عذر میخوام بابت پست نامربوط اما بعضی پست ها قلب ادم رو به درد میاره...
لجاجت هم حدی دار آخه...تمام سال من بی تو...
نظر
-
عده ي قليلي از دوستان به جاي پرسيدن علت ،خلاف ادب صحبت مي كنندبه ايشان پيشنهاد مي كنم بدنبال علت باشند وگرنه مجبور به خواندن نيستند ،ضمنا اعتبار سايت به سخنان من وشما نيست.زيرا سخنان اعضا اعتبار خودشون را ميرسونه،اعتبار سايت به مديريت بسيار خوبشان مربوط است.
به جاي اين حرفها فردا ولساپا بخر ،بزودي 990 را خواهد ديد آنوقت پشيمان خواهي شد.دوستاني كه مطالب بنده را براي اولين بار ميخوانند با تحقيق و مشورت با افراد متخصص، تريد كنند
نظر
نظر