خريد دي
امروز چه کردید؟ چرا؟
Collapse
X
-
-
-
نظاره گر بازار سبد مملو از کربن و وپترو بود که هردو بستن راستی واقعیت داره که سهمی که قراره پرواز کنه اصلا بروز نمیده دیروز تو وپترو فقط 5دقیقه اخر داشت بروز میداد خیلی فرصت خرید داد اون40 میلیون عرضه حقوقی هم به خوبی در بازار حل شد وقتی دیروز دیدم زیر منفی 3 کسی فرئشنده نیست حدس زدم که اخرای کار باشه:Dدستم بگرفت و پا به پا برد...
نظر
-
-
-
-
فروش نصفه باقیمونده شیران. فعلاً ذخیره سود کردم (کاری که قبلاً کمتر میکردم و ضرر میکردم! طمع به سود بیشتر ممکنه سود فعلی رو کم کنه، البته اینم صحیحه که ممکنه از سود بیشتر جا بمونم، ولی خب به هر حال، شیران شاید وقتی دیگر)
افسوس که خواب موندم نشد واتی رو بیشتر کنم
برای روزهای آینده دارم خودرویی ها و ساختمانیها رو بررسی میکنم.در بورس نداشتن تحلیل و دنباله روی کورکورانه قطعاً شکست سنگین به ارمغان خواهد آورد.
نظر
-
در اصل توسط roohe-khashen پست شده است View Postنظاره گر بازار سبد مملو از کربن و وپترو بود که هردو بستن راستی واقعیت داره که سهمی که قراره پرواز کنه اصلا بروز نمیده دیروز تو وپترو فقط 5دقیقه اخر داشت بروز میداد خیلی فرصت خرید داد اون40 میلیون عرضه حقوقی هم به خوبی در بازار حل شد وقتی دیروز دیدم زیر منفی 3 کسی فرئشنده نیست حدس زدم که اخرای کار باشه:Dما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست
نظر
نظر