امروز چه کردید؟ چرا؟

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • شبندر
    عضو فعال
    • Sep 2012
    • 3598

دي اضافه شد
    شايد كل سهام شناور دي را خريدم
    دارم با تريدرم رايزني ميكنم اگر اوكي بدن ميگم بخرند.
    دوستاني كه مطالب بنده را براي اولين بار ميخوانند با تحقيق و مشورت با افراد متخصص، تريد كنند

نظر

• "heydar"
      عضو فعال
      • Sep 2012
      • 7493

خرید سکارون

نظر

• ali20
        عضو عادی
        • Aug 2011
        • 73

خرید پست بانک تقریبا در کف قیمت

نظر

• Dr.boursi
          عضو فعال
          • Oct 2012
          • 1348

خرید کگاز و وسپه....
          سبد موجود : کگاز - وسپه- خگستر- کرازی- وملت- فسپا
          مترصد یک زمان مناسب برای خانه تکانی سبد....
          تعداد سبدم داره زیاد میشه... ماکزیمم 3-4 تا سهم کافیه.....
          بعد از گرفتن دکترا من دارم ماهی گیر میشم !!!

لذتی که در خرید سهم در منفی هست، در بخشش هم نیست!!! /.:biggrinsmiley.:/

نظر

• شاهین محلوجی
            عضو فعال
            • Jun 2011
            • 2050

در عجبم چرا فباهنر +4 در -4 میفروشند شفاف سازی شاید در کوتاه مدت تاثییر گذار باشد ولی تغییری در روند سهم ندارد

خرید فباهنر +2 و -4
            تکمیل خرید کگاز
            اضافه کردن ولغدر در 79
            خرید توریل -4 الی 5 (احتمال بسته شدن برای تعدیل)
            کمی هم شراز فروختیم در صف خرید
            جهــــان هــر کــــس بـــه وســــعت فــــــکر اوســـت...

نظر

• پیشرو
              عضو عادی
              • May 2011
              • 34

در اصل توسط کارآمد پست شده است View Post
              خريد حق تقدم پكرمان 4741
              ببخشید اما نگران صف فروش چند روزه واحتمال گره رفتن خود سهم نیستید!؟

نظر

• naruto
                عضو فعال
                • May 2011
                • 1879

خرید یه پله تقدم پکرمان (حوالی 475 )
                پایینتر هم بیاد در خدمت فروشندگان محترم هستیم.

این سهم ارزنده ترین سهم گروه لاستیک سازیه.بزودی تعدیل های سنگینی میده.

نظر

• علیرضا123
                  عضو فعال
                  • Jun 2013
                  • 1605

در اصل توسط naruto پست شده است View Post
                  خرید یه پله تقدم پکرمان (حوالی 475 )
                  پایینتر هم بیاد در خدمت فروشندگان محترم هستیم.

این سهم ارزنده ترین سهم گروه لاستیک سازیه.بزودی تعدیل های سنگینی میده.
                  خریدت مثل خرید من بوده.البته من دیروز هم داشتم میخریدم.تمام هم گروهیهاش بستند برای تعدیل البته پتایر مجمع عمومی داشته که اونم قطعا تعدیلش را به بازار در اینده اعلام خواهد کرد.پکویر دو روز قبل از بسته شدنش برای تعدیل صف فروش بود.و روز قبلش هم حجم بالایی زد ولی قیمت بالایی نخورد.و اینها نشون میده که سهام لاستیکی هنوز برای خیلی از افراد ناشناخته هستش...........

نظر

• naruto
                    عضو فعال
                    • May 2011
                    • 1879

در اصل توسط علیرضا123 پست شده است View Post
                    خریدت مثل خرید من بوده.البته من دیروز هم داشتم میخریدم.تمام هم گروهیهاش بستند برای تعدیل البته پتایر مجمع عمومی داشته که اونم قطعا تعدیلش را به بازار در اینده اعلام خواهد کرد.پکویر دو روز قبل از بسته شدنش برای تعدیل صف فروش بود.و روز قبلش هم حجم بالایی زد ولی قیمت بالایی نخورد.و اینها نشون میده که سهام لاستیکی هنوز برای خیلی از افراد ناشناخته هستش...........
                    نمیخوام یه اشتباهو دو بار تکرار کنم!
                    واسه همینم برا احتیاط یه پله تقدمشو برداشتم.
                    پکرمان داره خیلی مخفی کاری میکنه.سود واقعی این سهم بالای 200 هست که آخرش مجبور میشن رو بکننش

نظر

• علیرضا123
                      عضو فعال
                      • Jun 2013
                      • 1605

در اصل توسط naruto پست شده است View Post
                      نمیخوام یه اشتباهو دو بار تکرار کنم!
                      واسه همینم برا احتیاط یه پله تقدمشو برداشتم.
                      پکرمان داره خیلی مخفی کاری میکنه.سود واقعی این سهم بالای 200 هست که آخرش مجبور میشن رو بکننش
                      من تمام گزارشات لاستیکیها را خوندم.بالاترین نرخ مواد اولیه را پکرمان داره.که با تعدیل قیمت اونها به سود واقعبینانه 200 تومن که شما ذکر کردید میرسیم.کمترین نرخ فروش هم حدودا پکویر داره.که البته متاسفانه بعلت کمبود نقدینگی موفق به خریدش قبل از بسته شدن برای تعدیل نشدم.

نظر

• DJANGO
                        عضو فعال
                        • May 2013
                        • 1701

فروش همه کهمدا
                        عشقی که زندگی میبخشد../www.mahak-charity.org/main//:.Heart.:/

نظر

• کارآمد
                          عضو فعال
                          • Jan 2011
                          • 315

در اصل توسط پیشرو پست شده است View Post
                          ببخشید اما نگران صف فروش چند روزه واحتمال گره رفتن خود سهم نیستید!؟
                          دوست عزیز این صف فروش ساختگیه واسه اینکه حق تقدم رو از دست مردم در بیارند این صف رو چیدن. امروز پله اول خریدم بود از شنبه خریدمو ادامه میدم

نظر

• safaklar
                            ستاره دار(14)
                            • Sep 2011
                            • 626

خرید کخاک (پله اول)

نظر

• Hamid Broker
                              عضو فعال
                              • Mar 2013
                              • 460

دیروز قسمت نشد اینجا سر بزنم اما کارهایی که انجام شد به شرح زیر:

- خرید وساپا (الان تو کدال گزارشش اومده باید بررسیش کنم)
                              - خرید خگستر، فکر کنم یه چند روز دیرتر به فکرش افتادم
                              در بورس نداشتن تحلیل و دنباله روی کورکورانه قطعاً شکست سنگین به ارمغان خواهد آورد.

نظر

• شبندر
                                عضو فعال
                                • Sep 2012
                                • 3598

تا يك سال آينده گروه رشد خواهند كرد 1- گروه خودرويي(طوفاني)2-گروه تجهيزاتي(طوفاني)3-گروه دارويي(خيلي خوب)4-گروه بانكي (خيلي خوب)
                                البته بقيه گروه ها هم از جمله نفتي-پتروشيمي-فلزات رشد نسبتا خوبي خواهند داشت.
                                از الان بهتون بگم بعضي از سهم هاي گروه خودرويي تا 10برابر خواهند شد(ولساپا-...) !!! بعضي از سهم هاي گروه تجهيزاتي تا 5برابر خواهند شد (مپنا-....)!!!
                                بعضي از سهمهاي گروه بانكي تا 4 برابر خواهند شد(دي-ملت-...)بعضي از سهمهاي گروه دارويي از الان تا سه برابر خواهند شد(دكوثر-....)
                                از شنبه صفهاي خريد گروه خودرويي -بانكي بايد از 100ميليون بالاتر باشد.
                                به جاي ولساپا كه بسته شده از سهامهاي مانند وساپا-ولغدر-خشرق-ختوقا-خاذين- ...خريداري كنيد.
                                از سيماني ها پرهيز كنيد چون اولا رشدشون تموم شده ثانياصادراتشون با دلار ريزشي ارزش چنداني نداره وثالثا سود بسيار كمي تقسيم مي كنند رابعابراي فروش خريداري نخواهيد يافت يعني نقد شوندگي پاييني دارندخامسا امسال عزمي براي كاهش قيمت مسكن بوجود آمده كه برابر با آن بايد مصالح ساختماني كاهش يابند ويك خبر مهم ديگر كه گفتني نيست.
                                بزودي ولساپاي 990توماني را خواهيم ديد(حتي خود اعضاي هيئت مديره ولساپا هم از اين موضوع تعجب خواهند كرد)خبري كه دارم اگر الان بگويم گروه خودرويي منفجر خواهند شد و در راس آنها ولساپا.(از 50 منبع خبرها با پيشرفته ترين امكانات از سراسر دنيابه من ميرسه)
                                آخرین ویرایش توسط شبندر؛ 2013/06/20, 15:47. دلیل: غلط املايي
                                دوستاني كه مطالب بنده را براي اولين بار ميخوانند با تحقيق و مشورت با افراد متخصص، تريد كنند

نظر

در حال کار...
                                X