در اصل توسط sinashavandi پست شده است
مشاهده پست
امروز چه کردید؟ چرا؟
جمع کردن
X
-
-
امیر خدا وکیلی یه سوال میپریم راستشو بگو،اون ۲۰۰۰ تا دونه که برا فروش گذاشت اول وقت تو بودی؟! ;)در اصل توسط amirmahya پست شده است مشاهده پستمحمدرضا فولای برا هر سهم چقد سود میده؟تمام سال من بی تو...
نظر
-
صرفا یه حدس بود،این امیرخان از دوستای نزدیکه ;)در اصل توسط django پست شده است مشاهده پست=))=))
چیکار داری؟؟؟؟؟؟؟؟؟:))تمام سال من بی تو...
نظر
-
تو صف فولای هستم
فقط ۱۲ روز مثبت بخوره به من هم تمام وکمال می رسه :D
سرمایه گذاری پردیس هم گفتم باش برم مجمع الان تو صفم ۲۰۰ تا عرضه بشه به منم می سه
گفتم یه سهمم که امروز باز شد بذار این یکی که می خواد بسته شه را بیشتر بخریم
خداییش استراتژی معاملات را حال می کنند دوستان
========================
در ضمن حجم فولای را هم که ۵ روزش را دوستان قبول کردند
۳ روز هم من بیچاره زحمت می کشم ولی قط ۳ روز هاهرچه مطابق میل وارزوهای باطنی ماست ، به نظر ما حقیقت محض میرسد
نظر
-
فروش یک پله از دپارس های ۱۲۰۰ توماین و با پولش خرید مجدد فملیح در ۱۹۲إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ
نظر
-
سید پله ۲۰ یا ۳۰ ام که شد یه خبر بده من هم بیام تو سنگرشما :Dدر اصل توسط سيد ياسر شريعت پست شده است مشاهده پستفروش یک پله از دپارس های ۱۲۰۰ توماین و با پولش خرید مجدد فملیح در ۱۹۲
این یکی را بذاریم برای نوه ها یا نتیجه ها؟؟؟:Dهرچه مطابق میل وارزوهای باطنی ماست ، به نظر ما حقیقت محض میرسد
نظر
-
دمت گرم یعنی تا اونجا باید تنها بمونم؟!در اصل توسط سپه پست شده است مشاهده پستسید پله ۲۰ یا ۳۰ ام که شد یه خبر بده من هم بیام تو سنگرشما :D
این یکی را بذاریم برای نوه ها یا نتیجه ها؟؟؟:D
خیلی واضحه که دارند فملی رو کنترل می کنند تا خوب جمع کنند حقش هم که ۱۰ درصد ارزونتره!
دید این فملیح ۱۵ سالست فقط. فکر کنم به بچه ها قد بده اما نوه خیر:Dإِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ
نظر

نظر