جدیدا تعداد آیدی هایی که تعدا پستشون به صد هم نرسیده زیاد شده .....
امروز چه کردید؟ چرا؟
جمع کردن
X
-
-
بهترین شانس را در زندگی اوردی که پول تقدمها را نریختی . برو حالشو ببردر اصل توسط bahary پست شده است مشاهده پستبا تشکر از راهنمایی شما، من قبلا حق تقدمش را سنگین خریده ام و امروز حال کردم با این قیمت ۱۰۵۰ ریال .فکر کنم تا ۱۵۰۰ ریال هم رشد کند. فقط متاسفانه آنروز ۱۰۰ تومنش را نداشتم واریز کنم .
نظر
-
بله دوست گرامی، نشون میده که تازه وارد از جمله خود من تو بورس زیاد داریمدر اصل توسط علی کرمی پست شده است مشاهده پستجدیدا تعداد آیدی هایی که تعدا پستشون به صد هم نرسیده زیاد شده .....سهامداری کنید تا رستگار شوید...
شدیدا به سرمایه گزاران عزیز انجام ورزش های استقامتی رو توصیه میکنم.
نظر
-
خیر مقدم دوست عزیز .....در اصل توسط Alidadash پست شده است مشاهده پستبله دوست گرامی، نشون میده که تازه وارد از جمله خود من تو بورس زیاد داریم
چی شد که اومدی تو بورس ؟بهترین تفریح خوابه!
نظر
-
فروش کچاد،خرید ثغرب ،خرید وبشهر و باز هم اضافه کردن واتیکودکی اندیشید که خدا چه می خورد، چه می پوشد و در کجا منزل دارد؟
ندایی آمد که :
او غم بندگانش را می خورد، گناهانشان را می پوشد و در قلب شکسته آنان ساکن است...
نظر
-
البته این دلیل نمیشه که همه ایدی های جدید تازه وارد باشند. شاید در این تالار تازه واردند یا آیدی قبلیشان فیلتر شده باشد و با آیدی جدید وارد شده اند.در اصل توسط Alidadash پست شده است مشاهده پستبله دوست گرامی، نشون میده که تازه وارد از جمله خود من تو بورس زیاد داریم
نظر
-
خرید مجدد فاذر البته سنگین وارد شدمدر اصل توسط تمام پست شده است مشاهده پستروی منفی ۳ فاذر رو درو کردیمخدا خواست و ما توانستیم
تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید
نظر
-
-
عجب فرصت خریدی داد شکربن.من باز هم اضافه کردمکودکی اندیشید که خدا چه می خورد، چه می پوشد و در کجا منزل دارد؟
ندایی آمد که :
او غم بندگانش را می خورد، گناهانشان را می پوشد و در قلب شکسته آنان ساکن است...
نظر

نظر