جناب شبندر من یه سهم سراغ دارم که میشه با یک دهم پول شما دقت کنید با یک دهم ازش گین ۴۰۰درصدی گرفت چطوره یه روز باهم به دیدار مدیر عامل این شرکت بریم و سهم رو تا ۳۰۰% ببریم بالا موافقی؟؟!!اگه هستی یه پیغام خصوصی بده چون با این سرمایه شما که میفرمایین جور در میاد تضمین هم میدم ۳۰۰% سود بده هر تضمینی شما خواستی من میدم قبوله؟؟؟
امروز چه کردید؟ چرا؟
جمع کردن
X
-
-
اشتباه شد عزيزم صف خريددر اصل توسط امير سينا پست شده است مشاهده پستجون مادرت انقدر نخندون ما رو ، مردم از خنده...=))دوستاني كه مطالب بنده را براي اولين بار ميخوانند با تحقيق و مشورت با افراد متخصص، تريد كنند
نظر
-
با سلام وعرض ادب
بازار فقط فرصت خرید -وایران درحال کسب انرژی وپرتاب به سوی ۲۵۰ تومان
قزوین هم ۱۳۰۰ وسپس ۲۵۰۰
زامیاد را در ۹۰۰ تومان خواهید دیدو خاور درحال دریافت طلب ۴۰۰ میلیون یورئی از شرکت بنز وتسویه بدهی چه شود ؟مهم نیست که چقدر در جاده اشتباه پیش رفته ای! همین الان دور بزن
kianosh.parsa@yahoo.com
نظر
-
فعلا نگه دار تو این بازار مگه کسی سهم میفروشه؟؟!!در اصل توسط sharife پست شده است مشاهده پستسلام. من واتی خریدم کی ان را بفروشمدستم بگرفت و پا به پا برد...
نظر
-
-
هر سهمی فروشی باشه واتی نیستدر اصل توسط roohe-khashen پست شده است مشاهده پستفعلا نگه دار تو این بازار مگه کسی سهم میفروشه؟؟!!
از ما گفتن
نظر
-
...........در اصل توسط aghaye boursi پست شده است مشاهده پستدوستان بنظرتون کالسیمین رو بفروشم یا فعلا داشته باشمش؟؟؟
نظر
-
تایرا عجب سهمی بود که مفت از دست دادم! :(
۳ هفته پیش یا کمی بیشتر بود که رو کف ۱۷۰ خرید کردم چون یک رشد عجیب غریب و خیلی شارپی دیدم ! ولی متاسفانه یکی از دوستان بنیادی کار من پشیمونم کرد و گفت این سهم هیچ فاندی نداره و منهم با سود کم ازش خارج شدم اما الان رسید به ۳۴۰ !!! :((
اینجا تکنیکال من خیلی می چربید اما فاندی چراغ سبز بهم نداد و مفت از دستش دادم ! :(ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست
نظر
-
کیوان جان طبیعیه این اتفاق ها پیش میاد بالاخره. منم کفرای ۳۵۰ تومانی آبان رو داشتم همه تکنیکال کارهای حرفه ای هم تو چارتش صعود زیادی نمی دیدند الان ۱۹۰۰ داره باز میشه! و این نشون میده تو بازار هیچ تحلیلی ۱۰۰% نیست و این هم کاملا طبیعیه. الانم میگم شکر که خریدار من هم ۱۰۰ % سود کرد روی کفرا;;)در اصل توسط کیوان پست شده است مشاهده پستتایرا عجب سهمی بود که مفت از دست دادم! :(
۳ هفته پیش یا کمی بیشتر بود که رو کف ۱۷۰ خرید کردم چون یک رشد عجیب غریب و خیلی شارپی دیدم ! ولی متاسفانه یکی از دوستان بنیادی کار من پشیمونم کرد و گفت این سهم هیچ فاندی نداره و منهم با سود کم ازش خارج شدم اما الان رسید به ۳۴۰ !!! :((
اینجا تکنیکال من خیلی می چربید اما فاندی چراغ سبز بهم نداد و مفت از دستش دادم ! :(إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ
نظر
-
از حقيقي هاي تازه وارد كه امروز از گروه خودرو خريد كردند تشكر ميكنم انشاالله در آينده نزديك سود خوبي ببريد
خودرو تا الان
خرید حقیقی
۴.۷۸۷ M
خرید حقوقی
۱۳۷,۹۱۰
خرید گروهی
۱۸.۶۲۴ M
فروش حقیقی
۲۱.۱۹۹ M
فروش حقوقی
۲.۳۵ M
خریدار ۱۲۴ فروشنده ۴۰۱دوستاني كه مطالب بنده را براي اولين بار ميخوانند با تحقيق و مشورت با افراد متخصص، تريد كنند
نظر

نظر