من دیروز واتی را خریدم .. پیشنهاد دوستان چیه ... کی اون را بفروشم
امروز چه کردید؟ چرا؟
جمع کردن
X
-
ممنون دوست مندر اصل توسط فرهادـ۲۵۶۵ پست شده است مشاهده پستامیدوارم از فروش واتی پشیمون نشی .
فروش واتی واقعا پشیمان کننده است
اما حدود ۱.۵ درصدش را فروختم.البته سنیر هم فوق العاده ست و ازش بازدهی عالی انتظار دارم.سال ۱۳۹۲ می تونه یک سال طلایی و فراموش نشدنی برای بورس وبازار سرمایه باشه.
نظر
-
پیشنهاد میکنم زیر ۱۰۰۰ نفروشی;)در اصل توسط sharife پست شده است مشاهده پستمن دیروز واتی را خریدم .. پیشنهاد دوستان چیه ... کی اون را بفروشمسال ۱۳۹۲ می تونه یک سال طلایی و فراموش نشدنی برای بورس وبازار سرمایه باشه.
نظر
-
خرید کهمدا و اضافه کردن ثغربکودکی اندیشید که خدا چه می خورد، چه می پوشد و در کجا منزل دارد؟
ندایی آمد که :
او غم بندگانش را می خورد، گناهانشان را می پوشد و در قلب شکسته آنان ساکن است...
نظر
-
با پرتفوي قوي كه داره من اهداف بالاي ۱۰۰۰تومن رو مي بينم به فروشش اصلا فكر نكن اگه پولش رو لازم نداري افزايش سرمايه حدود ۲۰۰% هم كه داره ديگه چي از سهم مي خواهيد واتي =طلا شك نكندر اصل توسط سورنــا پست شده است مشاهده پستپیشنهاد میکنم زیر ۱۰۰۰ نفروشی;)
نظر
-
شاراك يا واتي بخردر اصل توسط زيمنس پست شده است مشاهده پستاين فارس هم آدمو خسته ميكنه امروز نصف فارس هام رو دادم رفت
نظر
-
-
جایگزینی فباهنر با سنیر
فباهنر یک خورده شل نشان داد.
سنیر در آغاز راه شکوفایی خودش به نظر می رسد. فکر می کنم روزهای بهتری را داشته باشد. صادرات سنیر تا پایان خرداد، ۵۰% از کل برنامه پیش بینی شده سالانه اش بوده است.
هرچند که باهنر نیز سهم بسیار خوبی است.[CENTER][COLOR=#۰۰۸۰۰۰][FONT=Tahoma][B]نیکی و سود [/B][/FONT][/COLOR][COLOR=#۳۳۳۳۳۳][FONT=Tahoma][B]خویش را در زیان دیگر کسان مخواه.[/B]
[/FONT][/COLOR][B][SIZE=۲][COLOR=#۰۰۰۰ff]نشاطی [/COLOR][COLOR=#b۲۲۲۲۲]که در نتیجه غم دیگران حاصل شود [/COLOR][COLOR=#ff۰۰۰۰]گناه [/COLOR][COLOR=#b۲۲۲۲۲]است.
[/COLOR][/SIZE][/B][B][SIZE=۲][COLOR=#۰۰۸۰۰۰]زرتشت پاک
[/COLOR][/SIZE][/B][/CENTER]
نظر
-

نظر