جناب شبندر من یه سهم سراغ دارم که میشه با یک دهم پول شما دقت کنید با یک دهم ازش گین 400درصدی گرفت چطوره یه روز باهم به دیدار مدیر عامل این شرکت بریم و سهم رو تا 300% ببریم بالا موافقی؟؟!!اگه هستی یه پیغام خصوصی بده چون با این سرمایه شما که میفرمایین جور در میاد تضمین هم میدم 300% سود بده هر تضمینی شما خواستی من میدم قبوله؟؟؟
امروز چه کردید؟ چرا؟
Collapse
X
-
-
با سلام وعرض ادب
بازار فقط فرصت خرید -وایران درحال کسب انرژی وپرتاب به سوی 250 تومان
قزوین هم 1300 وسپس 2500
زامیاد را در 900 تومان خواهید دیدو خاور درحال دریافت طلب 400 میلیون یورئی از شرکت بنز وتسویه بدهی چه شود ؟مهم نیست که چقدر در جاده اشتباه پیش رفته ای! همین الان دور بزن
kianosh.parsa@yahoo.com
نظر
-
-
-
-
-
تایرا عجب سهمی بود که مفت از دست دادم! :(
3 هفته پیش یا کمی بیشتر بود که رو کف 170 خرید کردم چون یک رشد عجیب غریب و خیلی شارپی دیدم ! ولی متاسفانه یکی از دوستان بنیادی کار من پشیمونم کرد و گفت این سهم هیچ فاندی نداره و منهم با سود کم ازش خارج شدم اما الان رسید به 340 !!! :((
اینجا تکنیکال من خیلی می چربید اما فاندی چراغ سبز بهم نداد و مفت از دستش دادم ! :(ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست
نظر
-
در اصل توسط کیوان پست شده است View Postتایرا عجب سهمی بود که مفت از دست دادم! :(
3 هفته پیش یا کمی بیشتر بود که رو کف 170 خرید کردم چون یک رشد عجیب غریب و خیلی شارپی دیدم ! ولی متاسفانه یکی از دوستان بنیادی کار من پشیمونم کرد و گفت این سهم هیچ فاندی نداره و منهم با سود کم ازش خارج شدم اما الان رسید به 340 !!! :((
اینجا تکنیکال من خیلی می چربید اما فاندی چراغ سبز بهم نداد و مفت از دستش دادم ! :(إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ
نظر
-
از حقيقي هاي تازه وارد كه امروز از گروه خودرو خريد كردند تشكر ميكنم انشاالله در آينده نزديك سود خوبي ببريد
خودرو تا الان
خرید حقیقی
4.787 M
خرید حقوقی
137,910
خرید گروهی
18.624 M
فروش حقیقی
21.199 M
فروش حقوقی
2.35 M
خریدار 124 فروشنده 401دوستاني كه مطالب بنده را براي اولين بار ميخوانند با تحقيق و مشورت با افراد متخصص، تريد كنند
نظر
نظر