کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
فروش ثغرب خرید سایپا و بهمن یه سهمهایی هست که اگه بگن کرور کرور طلا توش پخش میکنن فقط برا یک بار میخرم دیگه سمتش نمیرم ثغرب یکی از اون سهمهاست اون یکی هم قنیشا حالمو این ثغرب بهم زد امروز نگهداری ثشرق
ديروز وبشهر و وصنعت فروختم
امروز دانا و ستران و كنور خريدم نظرتون چيه؟
سهام خوبی رو فروختید اما امیدوارم سود خوبی شناسایی کرده باشید...
اگر بازار همین جوری باشه که هر سهمی می خریم بالا میره خب سهام جدید شما هم بالا میره اما حواستون جمع باشه چون بازار تا ابد این جوری نمی مونه
فرقی نمیکند که بخواهم سهام (Stocks) بخرم یا جوراب (Socks)، من دوست دارم کالای باکیفیت را وقتی تخفیف خورده خریداری کنم...../:.coolsmiley02:./
این روزها هر سهمی خرید شود ارزش دارد. بازار تحت هر شرایطی در دولت جدید بشدت صعودی است . اگر موفق عمل کند فشار گرانی و تورم بر مردم کاهش می یابد و بازار به شکل منطقی صعودی می کند. اگر دولت موفق عمل نکند و مانند دولتهای قبل فقط تدارکاتچی نظام باشد، فشار گرانی و تورم بر مردم بیشتر می شود و باز هم بازار صعودی است اما بصورت غیر منطقی! این را همه دوستان بخاطر بسپارند و از من یادگاری داشته باشند.پس نگران هیچیک از خریدهایتان نباشید و خیلی هم با سهام خریداری شده بازی نکنید. من در این سه ماه هر سهمی فروختم بشدت پشیمان شدم و از سودهای کلان محروم شدم هر چند که سهمهای جایگزین نیز در سودند و فقط کارمزدها به کارگزاری و بورس زیاد شده است. نمونه اش غپینو ، فلامی، غاذر، شرانل ، شبریز ، شبندر ، غشان . برای همه اینها با آیدی قبلیم نمودار و تحلیل گذاشته بودم و خوشبختانه به تارگتهای مد نظر رسیده یا درحال رسیدنند.
نظر