در اصل توسط ناظم پست شده است
View Post
امروز چه کردید؟ چرا؟
Collapse
X
-
لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین
-
من که از قبل تو سبدم کلی کچاد ، فولاژ ، سفارود و کهرام داشتم همشو با ضرر رد کردم. اخابر هم با ضرر رد کردم خستم کرده بود. حق گل گهرم میخواستم رد کنم اما به توافق با خریدار نرسیدم. کلا امروز اصلا روز خوبی برام نبود! :(ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست
نظر
-
در اصل توسط مصطفی70 پست شده است View Postحامد جان اول تبریک میگم بخاطر پیش بینی درستت
اما دیگه داره خطری میشه......
والا یکی از اشنایان که رانتی زیادی هم داره اسرار بر نگهداری تا حوالی محدوده های 250 داره
از طرفی اینهمه اخبار و حواشی مثبت داره و عده ی بر این باورن که هر آن امکان توقف وجود داره
نکته ی بعدی هم که وجود داره اینه که امروز بالای 40 میلیون نوسانگیر از سهم خارج شدند و درست به همین مقدار هم سهامدار تازه نفس وارد سهم شدند بس میشه نتیجه گرفت که سهم حداقل 10 درصد هم جای رشد داره تا برای این سهامداران تازه نفس که این طور خوب از سهم حمایت کردند یه نوسانی داشته باشه البته خیلی ها هم بر این باورند که اگر محدوده ی 250 رو رد کنه (مثل تکنیکالیستهای عزیز همین سایت) تا 300 جای رشد میتونه داشته باشه که بنظر من هم این پتانسیل و توانایی رو داره در هر حال من خودم وبعضی از دوستانم تا همین محدده ها که عرض کردنم(240 -250) با سهم هستیم
موفق باشیدیل یاتار ، طوفان یاتار
یاتماز آذربـــــــایجـــــــان بایراقی .
نظر
-
اضافه کردن وکار
خرید آرین از صف فروش و تشکر ویژه از فروشندگانإِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ
نظر
-
در اصل توسط (حجت) پست شده است View Postسلام فکر کنم خیلی دیر شده که من سیگنال بدم چون دوباره براش صف چیدند، اما از نظر تکنیکی روز بعد از کندل دوجی (کندل صدرا امروز) معمولا فرصت برای خرید پیدا میشه. کلا با توجه به اینکه آر اس آی وارد محدوده هیجانی شده، خریدش در این محدوده صلاح نمیدونم. البته شاید این هیجان ادامه پیدا کنه. اما هرچی عدد آر اس آی سهم از هفتاد بزرگتر میشه، ریسکش هم بالاتر میره.امیدوارم بنده اشتباه کنم.
اگر صدرا 245 را رد کنه دوباره وارد میشم
منم به صعود صدرا امید وارم
اما بازی بازیگردان قابل پیش بینی نیست
الان خرید 190 را امروز خالی کردم
محدوده هیجانی را رد کنه
دوباره میرسیم خدمتش
نظر
-
در اصل توسط باربد پست شده است View Postهمیشه در معاملاتم از مرحله هیجانی دوری میکنم
محدوده هیجانی را رد کنه
دوباره میرسیم خدمتشإِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ
نظر
-
-
در اصل توسط باربد پست شده است View Postخوب خروج من هم به همین دلیل بود
اگر بتونه من با 8 درصد بالاتر جایگزین میکنم
اگر نتونه در دوره نوسانی با سهم دیگه مشغولمإِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ
نظر
-
در اصل توسط باربد پست شده است View Postهمیشه در معاملاتم از مرحله هیجانی دوری میکنم
محدوده هیجانی را رد کنه
دوباره میرسیم خدمتش
یادته باربد یه بار چه بحثی با من میکردی و بهت گفتم که از شرکت و سود هم که کردی نوش جان ولی من هوادار بودم ;)
نظر
-
با حمایت هاش شدیدی که از صدرا میشع و جابجایی نزدیک 3درصد کل سهم در این قیمت به نظرم اگر در روزهای اینده حتی اگر منفی هم باشه موقت و جزئی خواهد بود و روند کلی ان صعودیست.
هر لحظه احتمال اعلام خبرهایی در مورد استمهال و نیز وام وجود دارد.
من که با پذیرش ریسک احتمالی نگه داشتم و نفروختم.درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-
توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.
نظر
-
در اصل توسط وحید 20 پست شده است View Postبا حمایت هاش شدیدی که از صدرا میشع و جابجایی نزدیک 3درصد کل سهم در این قیمت به نظرم اگر در روزهای اینده حتی اگر منفی هم باشه موقت و جزئی خواهد بود و روند کلی ان صعودیست.
هر لحظه احتمال اعلام خبرهایی در مورد استمهال و نیز وام وجود دارد.
من که با پذیرش ریسک احتمالی نگه داشتم و نفروختم.
بهترین کار ممکنه کردیدیل یاتار ، طوفان یاتار
یاتماز آذربـــــــایجـــــــان بایراقی .
نظر
نظر