سلام به همگی دوستان گرامی...سال نو مبارک....خروج کامل از رمپنا(به علت اشتباه)نظاره گر معاملات فاراک....و لذت بردن از مثبت خوردن آن و امیدوار به روزهای آینده...منتظر بازگشایی مناسب صدرا....گوش به زنگ جهت سوار شدن بر سهام پرپتانسیل در جو نرمال نه جو احساسی این روزها
امروز چه کردید؟ چرا؟
Collapse
X
-
در اصل توسط rojan پست شده است View Postبا سلام
اقای میشکا شما هم برای ورود به تالار بورس مشکل دارید؟
من امروزبانک ملت خریدم تایید میفرمایید؟
سبز و پر سود باشید
نظر
-
-
در اصل توسط meysam پست شده است View Postسلام سال جدید مبارک
خرید اعتباری چگونه انجام می شه
آیا فقط با خود کارگذاری باید در ارتباط باشیم ایا امکان خرید اعتباری از طریق خرید اینترنتی وجود دارد
همانطور كه ميشكاي عزيز توضيح دادند خريد و فروش اعتباري سليقه شخصي كارگزاريهاست و مبلف و شيوه اش هم متفاوته . معمولا هم كارگزاريها به كسانيكه گردششون خوبه درصدي از حجم معاملاتشون رو به صورت اعتباري در اختيار مشتريانشون قرار ميدهند .
معمولا كارگزاريهاي خصوصي بهتر از دولتي اينگونه سرويسها رو ميدهند. من هم چون چند سالي است با اين كاركزاري كار ميكنم و افراد زيادي را هم بهشون معرفي كيدم به بنده لطف كردند و مبلغي را به طور ثابت بهم اعتبار دادند. البته من اولين روز كاري ماه ميتونم استفاده كنم و دقيقا روز اخر ماه نبايستي بدهكار باشم و يا بايد پول واريز كنم و يا اينكه سهم بفروشم. ضمن اينكه برخي كارگزاريها بابت اعتباري كه به مشتريان ميدهند مبلغي را به عنوان سود از مشتري دريافت ميكنند . در واقع به مشتريانشون وام ميدهند.خدایا ایستاده مردن را نصيبم کن که از نشسته زیستن در ذلت خسته ام!
نظر
-
خب عجب بازار ولوله ای بود امروز ....
امروز از فولاد کامل خارج شدم....کالسیمینو 60% خارج شدم...سایپا هم کامل خارج شدم که گویا اشتباه بود به 2 سهمم هم نگاه نکردم یعنی قند پیرانشهر و ثاخت<به خودم قول دادم تا خرداد نگاشون نکنم>
اما به توصیه دوستان وایران خریدم اما خیلی کم یه لحظه فک کردم جو بازار میذاره پایین تر بردارم....
خلاصه که نمیدونم چرا اما بعد از مدت ها به بازار 3.5 ساعت نگاه کردم شاید یکم ترسیده باشم هییییینننن:-/
نظر
نظر