امروز چه کردید؟ چرا؟

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • رضاخان
    عضو عادی
    • Feb 2013
    • 121

امروز از 8صبح بیدار بودم که تاپیکو رو بخرم.اما دقیقا همون موقع که نوبت به حقیقیها رسید(11:25) سایت مفید بازی در آورد و تا ساعت 12 این بازی ادامه داشت.خداییش خونم داره به جوش میاد.این چه وضعیه آخه؟حق الناس نمیگیره دامن اینارو.خیلی نامردیه.دیگه چی بگم؟خیلی ناراحتم.باز هم خدا رو شکر.شاید خیری بوده.اینو نگم چی بگم؟خیلی دردم اومده.
    [B]از یک یورو شروع و به میلیاردها یورو خواهم رسید[/B]

نظر

• آذرآبادگان
      کاربر فعال
      • Dec 2012
      • 1140

مقداری نقدینگی تزریق کردم»
      1- خرید تعدادی پکرمانح
      2- افزودن به شکربنها
      3- آخرین لحظات هم مقداری قچار اضافه کردم
      در سرزمینی که سایه آدمهای کوچک بزرگ شد،در آن سرزمین آفتاب در حال غروب است!!!(( دکتر شریعتی ))@};-

نظر

• عارف
        عضو عادی
        • Jan 2013
        • 229

در اصل توسط شبندر پست شده است View Post
        به گفته كارشناس ارشدم وساپا ارزنده ترين در گروه خودرويي هست
        دوست عزیز. دروغ حتی اگه به شوخی باشه به شدت انرژی منفی وارد زندگی آدم می کنه و عواقب بدی حتی در همین زندگی فعلی داره.

اینکه شما کارشناسایی دارین که به هر کدام ماهی 100 هزار دلار حقوق میدین (ماهی 400 میلیون تومان!) شاید از دید شما شوخی و برای تفریح باشه ولی به هر حال دروغ محسوب میشه و انرژی منفی داره.

نظر

• سید
          عضو عادی
          • Aug 2011
          • 101

خگستر و شکربن و فولای خریدم 4 تومن گذاشته بودم برا این تاپیک سرم گرم کاری شد پرید

نظر

• sourena
            عضو فعال
            • Aug 2011
            • 1080

افزودن سدور سخاش و فولای
            خرید تاپیکو
            فروش یک دانگ واتی و نیمی از سنیر
            سال 1392 می تونه یک سال طلایی و فراموش نشدنی برای بورس وبازار سرمایه باشه.

نظر

• داریوش +
              عضو عادی
              • Aug 2011
              • 25

در اصل توسط tcgkom پست شده است
              دوستان عزیز کسی میتونه بگه بابت چه خدماتی تو رنکینگ به این کارگزاری مفید رتبه یک دادن /به نظر من باید پروانه کارگزاریشو بگیرن بخدا من خودم بابت قطع کردن سیستمش و هنگ کردنش کلی تو این چندروز ضرر کردم /یه تلفون 4 رقمی به عنوان دکور گذاشتن خودشونم میدونن چه خبره قطعش میکنن /تا یکم بازار به جنب و جوش میفته سریع میزنه ارتباط با هسته معملات مقدور نمیباشد/یه سر به تالارهای گفتگو بزنین تا ببینین این مفید چه کارای میکنه با اعضاش /یه نکته مثبت نداره فقط یه اسم گنده یدک میکشه همین و همین
              من هم با اینکه اینترنت فوق العاده پرسرعت دارم باز نتونستم تاپیکو بخرم .کلا در زمان ثبت سفارش عمدا قطع میکنند تا خودشون بخرند و یا برای نورچشمی هاشون بخرند

نظر

• داریوش +
                عضو عادی
                • Aug 2011
                • 25

[QUOTE=رضاخان;348977]امروز از 8صبح بیدار بودم که تاپیکو رو بخرم.اما دقیقا همون موقع که نوبت به حقیقیها رسید(11:25) سایت مفید بازی در آورد و تا ساعت 12 این بازی ادامه داشت.خداییش خونم داره به جوش میاد.این چه وضعیه آخه؟حق الناس نمیگیره دامن اینارو.خیلی نامردیه.دیگه چی بگم؟خیلی ناراحتم.باز هم خدا رو شکر.شاید خیری بوده.اینو نگم چی بگم؟خیلی دردم اومده.[/QUOTE
                دوست عزیز خودت رو ناراحت نکن باید کارگزاریمون را عوض کنیم من هم مفید دارم و نتونستم بخرم.
                مفید کلا قطع کرده بود

نظر

• Alidadash
                  عضو فعال
                  • Jun 2013
                  • 959

من فک میکنم اگه قبل از باز شدن نماد واسه حقیقی ها و یا کلاً قبل از شلوغ شدن سایت همه کارهارو انجام بدیم و فقط زدن دکمه خرید باقی بمونه میشه خرید، نمیدونم، فک میکنم اینطوریه
                  سهامداری کنید تا رستگار شوید...

شدیدا به سرمایه گزاران عزیز انجام ورزش های استقامتی رو توصیه میکنم.

نظر

• تمام
                    عضو فعال
                    • Jun 2011
                    • 14644

خريد ركيش
                    خدا خواست و ما توانستیم
                    تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید

نظر

• تمام
                      عضو فعال
                      • Jun 2011
                      • 14644

فروش خگستر
                      خدا خواست و ما توانستیم
                      تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید

نظر

• ata007
                        عضو فعال
                        • Nov 2011
                        • 6291

در اصل توسط Alidadash پست شده است View Post
                        خرید فولای :)، فولای خوبه داش عطا؟
                        آره علی جان به نظرم خریدش ریسک بالایی نداره

نظر

• 63morteza63
                          عضو عادی
                          • Jul 2013
                          • 172

[QUOTE=شاه بورس;348863]آخری رو اگه تونستی بخری واسه منم بخر:D
                          به امید خدا روند رو به رشدش ادامه خواهد داشت>:D
                          دوستان لطفا در تاپیک خروج از بازار نظرات خود رادر مورد زمان ورود وخروج کلی یا تک سهم از بازار بفرمایند.

نظر

• رضاخان
                            عضو عادی
                            • Feb 2013
                            • 121

در اصل توسط Alidadash پست شده است View Post
                            من فک میکنم اگه قبل از باز شدن نماد واسه حقیقی ها و یا کلاً قبل از شلوغ شدن سایت همه کارهارو انجام بدیم و فقط زدن دکمه خرید باقی بمونه میشه خرید، نمیدونم، فک میکنم اینطوریه
                            نه دوست عزیز.فکر شما اشتباه هست.چون من بشدت دنبال خرید این سهم بودم و چندین میلیون پول رو برای اینکار وارد حساب کارگزاری کردم و حواسم کاملا جمع بود.من ثبت سفارش که کردم پیغام سیستم این بود: ارتباط با هسته مرکزی مقدور نمی باشد و بعدش مجبور شدم از سایت برم بیرون.ودیگه هم نتونستم وارد بشم. داریوش راست میگه اینا از عمد قطع میکنن که برای نورچشمی هاشون بخرن. متاسفم که همه جا رانت خواری برنده هست. بعد ما میخوایم مملکت آباد بشه. متاسفم که یک ایرانی هستم.
                            [B]از یک یورو شروع و به میلیاردها یورو خواهم رسید[/B]

نظر

• سیگنال
                              Banned
                              • Nov 2012
                              • 714

خرید ولصنم ، واتی ، وپترو

فردا و هفته آینده با توجه به اتمام جو منفی عرضه اولیه شاهد صفهای خرید خواهیم بود

نظر

• jazeba
                                عضو عادی
                                • Dec 2011
                                • 83

خرید تاپیکو

نظر

در حال کار...
                                X