امروز از 8صبح بیدار بودم که تاپیکو رو بخرم.اما دقیقا همون موقع که نوبت به حقیقیها رسید(11:25) سایت مفید بازی در آورد و تا ساعت 12 این بازی ادامه داشت.خداییش خونم داره به جوش میاد.این چه وضعیه آخه؟حق الناس نمیگیره دامن اینارو.خیلی نامردیه.دیگه چی بگم؟خیلی ناراحتم.باز هم خدا رو شکر.شاید خیری بوده.اینو نگم چی بگم؟خیلی دردم اومده.
امروز چه کردید؟ چرا؟
Collapse
X
-
مقداری نقدینگی تزریق کردم»
1- خرید تعدادی پکرمانح
2- افزودن به شکربنها
3- آخرین لحظات هم مقداری قچار اضافه کردمدر سرزمینی که سایه آدمهای کوچک بزرگ شد،در آن سرزمین آفتاب در حال غروب است!!!(( دکتر شریعتی ))@};-
نظر
-
در اصل توسط شبندر پست شده است View Postبه گفته كارشناس ارشدم وساپا ارزنده ترين در گروه خودرويي هست
اینکه شما کارشناسایی دارین که به هر کدام ماهی 100 هزار دلار حقوق میدین (ماهی 400 میلیون تومان!) شاید از دید شما شوخی و برای تفریح باشه ولی به هر حال دروغ محسوب میشه و انرژی منفی داره.
نظر
-
در اصل توسط tcgkom پست شده استدوستان عزیز کسی میتونه بگه بابت چه خدماتی تو رنکینگ به این کارگزاری مفید رتبه یک دادن /به نظر من باید پروانه کارگزاریشو بگیرن بخدا من خودم بابت قطع کردن سیستمش و هنگ کردنش کلی تو این چندروز ضرر کردم /یه تلفون 4 رقمی به عنوان دکور گذاشتن خودشونم میدونن چه خبره قطعش میکنن /تا یکم بازار به جنب و جوش میفته سریع میزنه ارتباط با هسته معملات مقدور نمیباشد/یه سر به تالارهای گفتگو بزنین تا ببینین این مفید چه کارای میکنه با اعضاش /یه نکته مثبت نداره فقط یه اسم گنده یدک میکشه همین و همین
نظر
-
[QUOTE=رضاخان;348977]امروز از 8صبح بیدار بودم که تاپیکو رو بخرم.اما دقیقا همون موقع که نوبت به حقیقیها رسید(11:25) سایت مفید بازی در آورد و تا ساعت 12 این بازی ادامه داشت.خداییش خونم داره به جوش میاد.این چه وضعیه آخه؟حق الناس نمیگیره دامن اینارو.خیلی نامردیه.دیگه چی بگم؟خیلی ناراحتم.باز هم خدا رو شکر.شاید خیری بوده.اینو نگم چی بگم؟خیلی دردم اومده.[/QUOTE
دوست عزیز خودت رو ناراحت نکن باید کارگزاریمون را عوض کنیم من هم مفید دارم و نتونستم بخرم.
مفید کلا قطع کرده بود
نظر
-
من فک میکنم اگه قبل از باز شدن نماد واسه حقیقی ها و یا کلاً قبل از شلوغ شدن سایت همه کارهارو انجام بدیم و فقط زدن دکمه خرید باقی بمونه میشه خرید، نمیدونم، فک میکنم اینطوریهسهامداری کنید تا رستگار شوید...
شدیدا به سرمایه گزاران عزیز انجام ورزش های استقامتی رو توصیه میکنم.
نظر
-
[QUOTE=شاه بورس;348863]آخری رو اگه تونستی بخری واسه منم بخر:D
به امید خدا روند رو به رشدش ادامه خواهد داشت>:Dدوستان لطفا در تاپیک خروج از بازار نظرات خود رادر مورد زمان ورود وخروج کلی یا تک سهم از بازار بفرمایند.
نظر
-
در اصل توسط Alidadash پست شده است View Postمن فک میکنم اگه قبل از باز شدن نماد واسه حقیقی ها و یا کلاً قبل از شلوغ شدن سایت همه کارهارو انجام بدیم و فقط زدن دکمه خرید باقی بمونه میشه خرید، نمیدونم، فک میکنم اینطوریه[B]از یک یورو شروع و به میلیاردها یورو خواهم رسید[/B]
نظر
نظر