کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
خدا خواست و ما توانستیم
تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید
سلام خدمت دوستان عزیز حلول ماه بندگی خدا مبارک
من فکر میکنم دوستانی که نتونستن به اندازه کافی تاپیکو بخرن(مثل خودم) هیچ ضرر وزیانی را متحمل نشدند چون باپولی که دیروز موند امروز پایین تر ازقیمت های دیروزی به راحتی هرچه تمامتر میشد سهام های خوبی رو جمع کرد هرچند که بعضی ها زود صف خریدشدند
دوستان لطفا درتاپیک خروج از بازار نظرات خود رادر مورد زمان ورود وخروج کلی یا تک سهم از بازار بفرمایند.
سبد سهام پیشنهادی برای تحلیل و بررسی در هفته اینده .....
با توجه این که سبد سهام حقیر (و بسیاری از دوستان ) در هفته گذشته بصورت تقریبا نقد کامل درامده باید بدنبال ورود به سهام پر پتانسیل در هفته اینده در نقاط ورود مناسب باشیم...
سهام پیشنهادی برای ورود در هفته اینده بترتیب اهمیت:
با سلام و ارزوی قبولی طاعات و عبادات......
سبد سهام پیشنهادی برای تحلیل و بررسی در هفته اینده .....
با توجه این که سبد سهام حقیر (و بسیاری از دوستان ) در هفته گذشته بصورت تقریبا نقد کامل درامده باید بدنبال ورود به سهام پر پتانسیل در هفته اینده در نقاط ورود مناسب باشیم...
سهام پیشنهادی برای ورود در هفته اینده بترتیب اهمیت:
و اما نقطه ورود :باید عرض کنم نکته بسیار مهم و تعیین کننده در تشخیص نقطه ورود برتامه ریزی براساس شاخص کل میباشد...
با توجه به معاملات امروز شاخص کل شاید در حال بلاتکلیفی مهمی قرار دارد و هفته اینده متواند تعیین کننده جهت حرکت شاخص باشد که تحلیل کامل و اهداف قیمتی ان را در پست قبلی تطور کامل توضیح دادیم....
پس بر مبنای حرکت شاخص باید بدنبال برنامه ریزی برای ورود به سهام ذکر شده در بالا بگردیم.....
بطور کلی در صورت ادامه صعود ریزموج 3 بدنبال دستورها پیش خرید در بالای اخرین قله قبلی قیمت بگردیم......(BUYSTOP)
و در صورت اصلاح قیمتی باید بدنبال دستورهای خرید محدود در نقاط برگشتی احتمالی بگردیم....(BUYLimit)
...
[B][COLOR="#FF8C00"]سایت شخصی تحلیل تکنیکال بازار سرمایه [/COLOR] [COLOR="#800080"]bour30ran.ir[/COLOR][/B]
نظر